הודעת הבהרה../images/Emo22.gif
לשילובו של הגשש החיוור אני אחראי. שלישיית הגשש החיוור התחילה כלהקה ששרה שירים ומשלבת בינהם מערכונים, ולבסוף הפכה ללהקה של מערכונים עם שירי קישור בינהם.. בעבר היה פורום הגשש החיוור ש-danistar ניהל והוא נכשל בשל מחסור בגולשים. פניתי ל-danistar בבקשה לכתוב חידות על הגשש בפורום, לשמחתי הוא הסכים ולשימחתי הרבה מאוד הסתבר שיש עוד כמה ידענים בפורום שקיבלו את החידות בהתלהבות. אני מסכים שזה לא בדיוק מוזיקה עברית, אולם יש לזכור שאני עושה מאמצים גדולים מאחורי הקלעים לשלב גולשים נוספים ולהכניס תכנים לפורום. לא חסרים מבקרים וידענים, אבל רובם תורמים באופן פאסיבי: כששואלים משהו הם שמחים לענות, אך הם לא ישאלו או יכתבו ביוזמתם. כתוצאה מכך הפורום נראה לפעמים רדום למרות שיתכן שנכנסים רבים שמציצים, רואים שלא קורה כלום ועוברים הלאה. בינתיים הפורום אינו סובל מעודף פעילות והודעות, ולכן נושא הגשש אינו מעמיס אלא מפיח רוח חיים. אשמח לקבל תגובות נוספות כדי לנסות ולהשביע את רצון כולם, ואשמח יותר אם כל אחד ינסה מדי פעם לתרום משהו ביוזמתו: סקירה, חידה, אנקדוטה, התחכמות.. בכל מקרה- כדאי גם לקחת בחשבון שהפורום אמור להיות כל-בו שיש בו מכל טוב, וכל אחד מוצא את מה שמעניין אותו. לא כולם אוהבים שירים ישנים, לא כולם אוהבים רוק ישראלי עכשווי, לא כולם אוהבים מזרחית, לא כולם אוהבים חידות.. אני מקווה שכל אחד ימצא לפחות משהו אחד מעניין! בידידות גרי