חידה בגשש החיוור

עגנון

New member
חידה בגשש החיוור

מנו (למה למנות אם אפשר לספור)את כל המערכונים בהם משתתפים: I. פיקסלה וציגל´ה II. רפי ואהרון III. יוסף, ששון ושמחה IV. ליכטיג בר-זוהר V.מימון

danistar

New member
רק חלק .. לא להרוס

פיקסלה וציגלה : 3 ( בואו נראה ... זוכרים את המיטה היפנית ?? את הזונה ההולנדית ?? את הדובומט ?? ) רפי ואהרון : למיטב ידיעתי 3 : כלא 6 , מפעל הפיס והמערכון עם השיר השיר "ציפורים על המזגן" בו גברי מאיים להתאבד אם לא יתנו לו להופיע בארוויזיון וליכטיג מיודענו לא יעמיד לו כוראוגרפיה ... ליכטיג בר זוהר : 3 : הסיידים , האינסטלטור והמערכון שכרגע לא זוכר את שמו עם השיר השיר "ציפורים על המזגן" בו גברי מאיים להתאבד אם לא יתנו לו להופיע בארוויזיון וליכטיג מיודענו לא יעמיד לו כוראוגרפיה ... את השאר תמישיכו לבד .. למה להרוס ...

מחאה

עם כל הכבוד,מה הקשר של הגשש החיוור לפורום?נכון שהם גם שרו שירים אבל לא על זה החידה,וזו לא הפעם הראשונה. למה שלא תפתחו פורום הגשש החיוור?

גרי רשף

New member
הודעת הבהרה../images/Emo22.gif

לשילובו של הגשש החיוור אני אחראי. שלישיית הגשש החיוור התחילה כלהקה ששרה שירים ומשלבת בינהם מערכונים, ולבסוף הפכה ללהקה של מערכונים עם שירי קישור בינהם.. בעבר היה פורום הגשש החיוור ש-danistar ניהל והוא נכשל בשל מחסור בגולשים. פניתי ל-danistar בבקשה לכתוב חידות על הגשש בפורום, לשמחתי הוא הסכים ולשימחתי הרבה מאוד הסתבר שיש עוד כמה ידענים בפורום שקיבלו את החידות בהתלהבות. אני מסכים שזה לא בדיוק מוזיקה עברית, אולם יש לזכור שאני עושה מאמצים גדולים מאחורי הקלעים לשלב גולשים נוספים ולהכניס תכנים לפורום. לא חסרים מבקרים וידענים, אבל רובם תורמים באופן פאסיבי: כששואלים משהו הם שמחים לענות, אך הם לא ישאלו או יכתבו ביוזמתם. כתוצאה מכך הפורום נראה לפעמים רדום למרות שיתכן שנכנסים רבים שמציצים, רואים שלא קורה כלום ועוברים הלאה. בינתיים הפורום אינו סובל מעודף פעילות והודעות, ולכן נושא הגשש אינו מעמיס אלא מפיח רוח חיים. אשמח לקבל תגובות נוספות כדי לנסות ולהשביע את רצון כולם, ואשמח יותר אם כל אחד ינסה מדי פעם לתרום משהו ביוזמתו: סקירה, חידה, אנקדוטה, התחכמות.. בכל מקרה- כדאי גם לקחת בחשבון שהפורום אמור להיות כל-בו שיש בו מכל טוב, וכל אחד מוצא את מה שמעניין אותו. לא כולם אוהבים שירים ישנים, לא כולם אוהבים רוק ישראלי עכשווי, לא כולם אוהבים מזרחית, לא כולם אוהבים חידות.. אני מקווה שכל אחד ימצא לפחות משהו אחד מעניין! בידידות גרי

תום2

New member
כל הכבוד לצה"ל ותחי מדינת ישראל!

סוף סוף רואים שלא שכחו את הגשש החיור על מערכוניהם הגאוניים שרלונטיים גם היום כמובן. (סתם דוגמא: קרקר נגד קרקר, משיח בדלת, מצילים של ש"ס...) הכל תופס גם היום ויצחיק גם חבר´ה בגיל 20.

shellyland

New member
הוא ביקש יפה ואנחנו הרשנו לו

זה הכי ישראלי שיש, זה נחמד, מהנה, משעשע ובעיקר... מחזיר לחוויות נעימות. אז למה לא?

הגששים הם חלק מההוויה הישראלית

במערכונים ובשירים שלהם. בהחלט יש מקום לחידות גשש וסיפורי גששים חוורים בפורום כזה. זה מעודד זה מרענן וזה מאמץ את גלגלי המוח לחשוב אצלי לפחות זה תמיד מקשר איך שהוא מהמערכון לשיר שבא לפניו או אחריו וזה סימן שזה עובד אתה הבנת את זה ברוך? איזה מזל שברוך עוד לא מתשתתף כאן בפורום.

danistar

New member
אני דורש ביס ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולם . מבחינתי הגשש החיוור והמוזיקה העברית הולכים ביחד המון שנים אחרוה .. יש כל כך הרבה קשרים שזה בלתי אפשרי למנות את כולם ( אז נכון שמעבר לשירים יש גם כמה מערכונים
אבל .. ) תודה לכל אלו שמסתכלים על הנושא בצורה שלי ... תודה לגרי על הבמה שהוא מאפשר לי לשאול את שאלותי .. אנשים אם תרגישו שיש עודף .. רק תאמרו .. בכל מקרה היום אח"צ אני מתכנן לפרסם את החידה השבועית ואני מקווה שתתקבל בברכה . ואם לציין עוד משהו , באחרונה התחלתי לפרסם את חידת גשש מקבילה בפורום נוסף ( גם שם לפי בקשת המנהלת החיננית מאוד ) וגם שם החידה נוחלת הצלחה .. נכון לעכשיו : ימי שלישי כאן , ימי חמישי בפורום טריוויה והגיון יום טוב דני

טוב

קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי שום דבר נגד זה שהודעות שקשורות לשירים של הגשש החיוור יהיו כאן,ולכן אם שמתם לב כתבתי את זה כתגובה לחידה על המערכונים ולא למשהו שקשור לשירים שלהם שהיה למטה. זה שהפורום לא סובל מעודף פעילות זה לא סיבה להכניס אליו דברים שלא קשורים אליו,והמערכונים של הגשש,מה לעשות,לא קשורים למוסיקה עברית.באותה מידה אפשר היה להכניס את זה גם לפורומים אחרים. נכון ש"הפורום אמור להיות כל-בו שיש בו מכל טוב",אבל זה בתנאי שזה שייך למוסיקה עברית! לא ידעתי שהיה פורום ונסגר,ואולי עכשו כדאי לנסות לפתוח אותו מחדש... אני,בכל אופן,מאחל לכם שתצליחו בכך. בשורה התחתונה:לא הצלחתם לשכנע אותי שיש מקום בפורום לדברים שקשורים למערכונים של הגשש החיוור.

אבל זה לא אומר...

שאתה צריך לשבת בשקט בצד ולא להגיד כלום.
אתה מוזמן לחוד חידות ובכלל להיות פעיל בפורום

למעלה