חידה בגיאוגרפיה

אני יודע ...........

אבל למה לי לגלות ?!?! ....................

פרויז1

New member
דיסקליימר:

הכותב אינו בעל מקצוע, בעל שיקול דעת או בעל חוט שידרה מוסרי. המידע, הטענות והדעות שמובאות כאן אינן מייצגות את הכותב או הבא מטעמו. המידע אינו מיועד לשימוש ביתי, מסחרי או ציבורי ואינו מיועד לשימוש בכלל. כל העושה שימוש במידע הכלול בהודעה זו עושה זאת על אחריותו האישית בלבד, ללא כל בסיס משפטי לתביעת נזיקין מצד ג'. קריאת דברי הכותב עלולה לגרום לסחרחורות, בלבול, אנמיה זמנית או קבועה, אינסומניה, בולמיה, היפר-ונטילציה, פיצול אישיות, סינדרום מינכאוזן והתלקחות אנושית ספונטאנית. להלן 2 אלמנטים לרגיעה זמנית בלבד : http://www.2mahal.com/g.htm?id=28179 http://www.2mahal.com/g.htm?id=30387 יש להרבות בשימוש !!!

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

niya

New member
האמת?../images/Emo9.gif

חשבתי שזה מקורי שלך... מה-זה-מתאים לך!

JUN JUN

New member
הלו פרויז - לפני שאתה משתמש במילים גדולות

דיסקליימר, אינסומניה וכו...קצת התחשבות בפשוטי העם שאינם מבינים מה אתה מקשקש

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif ג'ון ג'ון ! אני העתקתי את זה.

אין זאת אומרת שאני יודע את הפירוש של המילים האלו. את יודעת את הפרוש של המילים האלה
ג'נה ג'ון ג'ון, רסתשה בגו
ומה שלומך בכלליות (המושג שהבת שלי השתמשה)

JUN JUN

New member
הנה עוד מושגים של צעירים

שאלת לשלומי? אז שלומי פצצות לגבות רסיסים לריסים (זאת אומרת מצויין בעברית צחה) וחבל"ז (חבל על הזמן) וגם חברה שלי אומרת תמיד "סוף הדרך" כשמצבה טוב...ו"סרטים" כשקורה משהו מעניין... אבל זה לשיעור הבא למתקדמים. ובטח שאני יודעת את הפירושים של המילים שכתבת בהודעות קודמות , הרי תירגמתי לך דברים קצת יותר מסובכים באנגלית לא? ובעניין התירגומים, רק אם אתה ממש מתעקש אני אתרגם את החצי השני, אני חושבת שזה היה משעמם במיוחד הראיון עם האסטרולוג ההוא. ומה זה רסתשה בכלל?

פרויז1

New member
השלמות אחדות :

חבל"ז על הבבל"ז איך שהפקיד מתכסת"ח (כסוי תחת) יללה, תני גז,(תזדרזי), למה הפיוז אצלי קצר. תירגמת מאנגלית - ואני דיברתי על תרגום מפרסית. לא כדאי לתרגם. לא רוצה שתסבלי כל כך..
זה משעמם
לא יודע מה יאיר מצא בזה. לא הבנתי את השאלה שלך : "ומה זה רסתשה בכלל? "

JUN JUN

New member
כתבת

ג'נה ג'ון ג'ון, רסתשה בגו אז למה התכוון המשורר? להזכירך אני אומנם קוראת אותיות פרסיות אבל לא מבינה יותר ממה שמרכלים עליי כשאני נכנסת לחנות נעליים בעיר (ומשום מה כל מוכרי הנעליים והבגדים תמיד חושבים שאף אחד לא מבין אותם.. בייחוד שהם מערבבים עברית עם פרסית איך אפשר שלא להבין) בכל מקרה תרגם "רסתשה" ולגבי האסטרולוגיה שלך, אכן משעמם (מבלי להעליב אף אחד) ומי זה יאיר בכלל ואגב פתגמים וסלנג, כדאיי לפתוח שרשור חדש רק לסלנג של פרסים...אני חושבת שאני הולכת לפתוח אחד כבר עכשיו!

פרויז1

New member
כוונת המשורר :

ג'נה ג'ון ג'ון, רסתשה בגו בחית ג'ון ג'ון, את האמת תגידי רסת = ישר, אמת. שה = שלו. אסטרולוגיה : אני לא עוסק ביכ-לל בניתוח מפות, וכמו שאמרתי : לא מכיר אפילו מאפייני מזלות או את סמליהם. אני אוהב לדון בהיבטים הערכיים עקרוניים. במה שראוי ואת זה פירטתי כבר. לא נעלב שאת לא אוהבת את זה. או שזאת דעתך.. יאיר אסטרולוג, מנהל פורום אסטרולוגיה, רואה באסט' כלי פסיכולוגי ליעוץ. גישה שאיננה מוליכה בכחש, ורואה את הפרט כמי שמכריע את גורלו - הוא בעצמו ! יללה, תכון בוחור !!!

תשובה

1 . פקיסטן 2 . אפגניסטן 3 . טג'יקיסטן המדינות הטורקיות הם : ----------------------------------------- 1 . קזחסטן 2 . אוזבקיסטן 3 . טורקמניסטן 4 . קירגיזסטן 5 . אזרבייג'ן

למעלה