חידגשש..

danistar

New member
חידגשש..

והפעם .. אני נותן משפטים שלקוחים מתוך שני מערכונים ואתם אומרים מה המשותף למערכונים .. 1. "רחב במובן הצר של המילה" , "שמתי לו ספספה חדש" 2. "מהים לחוף , מהחוף לים" , "באמבולנס טורקי קטן" 3. "יעני צבעו אותו אקספרס" , "להביא אותי קומפלט לאמבטיה שלך!!" 4. "מקלף בטטות" , "ציפורים על המזגןןןןן" 5. "לפה אף אחד לא מגיע חביבי" , "זה אני כתבתי יפה לא ??" 6. "בלוקים כבוד השופט" , "מבור הביטחון למה ??" 7. "וואלה אפשר לעשות כוס תה" , "היה צליל זלזול" 8. "ישיבת אור טובע" , "הרב מסלוט משין" 9. "מזל , כן מזל , אתה לא רואה??" , "תעזוב את הילד" 10. "יה מלעונה , יה סוררת" , "מעל המקרר , לתוך האקווריום" 11. "יש פה אחד חבל שהוא איננו" , "שר האוצר נכנס .. " 12. "שאעמיס את הקולב ?? " , "איך יפרצו הילדים דוקטור??" 13. "גוגועיו הרבים" , "7 בסולם יעקוב" 14. "בבוידם חיפשת??" , "ככה וככה" 15. "למה אתה לא מרוויח??" , "שושנה קופלביץ" 16. "תחתונים ממשי" , "אבל אני מה יש לעשות באמריקה ?? " 17. "היה רדיו !!" , "חוליו איכלסס מהתחת" , "סגור איתו חשבון" זהו לבינתיים בואו נראה אם אתם יכולים לקשר בין המערכונים .. בהצלחה

shellyland

New member
6

המשותף הוא כדורגל כמובן. בלוקים כבודו לקוח מאופסייד סטורי ובור הביטחון שבו נמצא יוסף קטמון ממגרש ימק"א הוא משירים, שרירים ושערים.

shellyland

New member
11

אני מנחשת שהמשותף הוא מכוניות יש פה אחד חבל שהוא איננו - מתוך מגרש השדים שר האוצר - מתוך הפיאט של קלרשו (לא זוכרת איך קוראים למערכון)

shellyland

New member
נסיון ל-13

יכול להיות זמרים או שירים? גוגועיו הרבים זה הזמר ששר פלפילו (לא זוכרת איך קוראים לו) 7 בסולם יעקב נדמה לי שזה מתוך פסטיבל שירי דיכאון (אם ההקשר הוא שירים אז אני הייתי מכניסה גם את הגדול מכולם: סניורס, סניוריטס וסינוזיתיס...")

shellyland

New member
../images/Emo32.gif דני, בקשה אישית:

החתימה שלך מטרידה את מנוחתי. כבר אמרתי לך פעם שהאמנתי וזה לא קרה (
) ובכל פעם שאני רואה הודעה שלך אני נזכרת בזה ונעטפת עצבות. יש סיכוי שאתה מחליף את החתימה בשבילי?

גנגי

New member
לא סיכמנו

שלא מבקשים ממישהו אחר להשתנות בשבילנו, שלי?

shellyland

New member
לא ../images/Emo4.gif

סיכמנו שאנחנו לא משתנים בשביל אף אחד. זה לא אותו דבר. חוצמזה, דני יכול להשאר כמו שהוא, רק החתימה שלו צריכה להשתנות. קוראים לזה התחשבות (בניגוד להתחשבנות או חשבונאות). זה כמו שמישהו שהוא, נניח פיל, יכול להשאר פיל אבל לא להיות בז.

danistar

New member
שלי לא מבין .. ../images/Emo140.gif

אסור להפסיק להאמין . אם נפסיק מה ישאר לנו ??

shellyland

New member
ישאר לנו מה שיש

ולא מה שהיינו רוצים שיהיה ונלמד לחיות את החיים שלנו ולא את החלומות שלנו. ולא נהיה חבולים ומאוכזבים.

danistar

New member
תשובה מלאה

1. בנקים 2. שופטים ( שופט בבית משפט ושופט כדורגל ) 3 ליכטיק בר זוהר ( ליכטנשטיין .. ) 4 רפי לירי ( אסיר בבית כלא 6 ) 5 צבא ( גיוס מילואים ורכבים מגויסים ) 6. כדורגל 7. טבריה 8. רבנים , דת 9. ילדים ( מזל היא אמו של אוסף הבולים והילד היצירתי שמצלצל לגורו בהודו ) 10. ילדים ( הבת שברחה מהבית והבן שחקן הכדורסל ) 11. מכוניות ( הבונבונירה והמוסך ) 12. מערכות נישואין ( גירושין ופסיכולוג ) 13. מנחים 14. קבלנים ( הקבלנים של הבניין והקסלן הרומני קלרשו ) 15. חתונה ( חתונת הדמים ופגז קומפוט ) 16 פתח תקווה ( מקום מגוריו של הדוד הבלתי עציב וגם של ישראברך ) 17. למען האמת זהה ל 11 .. שמתי לב רק בסוף

shellyland

New member
להבא

אני מבקשת לא לפרסם תשובות לחידות גשש לנפי שהמוזרה באה לפתור אותן
. היתה חוסכת לך 3/4 מהעבודה זותי... דני - מה סגרנו לגבי החתימה? אני מבינה שהבקשה נדחית, כן?

המוזרה

New member
וואלה נכון...

באמת ידעתי את הרוב בקריאה ראשונה .. תודה שלי על האמונה הזו בי. אגב, שלי מה הבעיה שלך עם החתימההזו? זה שהאמנת ולא קרה, זו לא סיבה.. זה רק ***עדיין*** לא קרה, אבל עוד יקרה!!!

למעלה