חיב את עצתכם!

חיב את עצתכם!

חמותי היא אשה מאד נחמדה. כן! תתפלאו... תמיד היחסים שלי איתה היו טובים (הרבה בזכות זה שאני מאד משתדל...) בקיצור, בזמן האחרון היא מתחילה איתי, שולחת רמזים, ודואגת בכל שיחת טלפון איתי לזרוק מילה אינטימית. אצין שיש לה גוף טוב והיא נראית טוב ביחס לגילה. מה אתם מציעים, להענות לחיזורה או לדחותה? (אני אישית ממש לא נמשך אליה, אך גם לא סולד ממנה) אבקש תגובות רציניות בלי הטפות מוסר וכאלה.

genotip

New member
מצד אחד אתה מבקש בלי הטפות

מוסר, מצד שני אתה רוצה עיצה - זאת סתירה לא? מוזר שבחרת להגיד שהיא נראית טוב "יחסית לגילה"
, זה קודם כל. דבר שני, אתה רוצה? מעוניין? אומנם זה דבר אידיוטי לחלוטין (זה באמת אידיוטי, אבל כאן אני מטיף מוסר, אז אני אשתוק), אבל למה חיים רק פעם אחת לא? לך על זה. (תגובה רצינית: למה לעשות דבר מטופש שכזה?)

איזהו חכם הרואה את הנולד...../images/Emo122.gif

חשבתי עוד כמה צעדים קדימה? ומה יהיה אחר כך? טוב לא רצית הטפות מוסר..אז זה מה שיש לי להגיד...

../images/Emo12.gifלא הבנת?

אז ככה, את היכול להמשיך לחזר אחרי חמותך, ותחשוב מה יהיה אם אשתך תגלה את הסיפור הנחמד הזה, תחשוב מה יקרה ליחסים שלה עם אימא ואיתך, תחשוב שהדבר יכול להגיע לגירושין, תחשוב על הכללללללללללללללל זה מה שנקרא איזהו חכם הרואה את הנולד.

אמנם הכינוי שלי...

מעיד על האופי... אבל אני לא חושב מה... עדיין מוחי בראשי... אם כי אין לי החלטה חד משמעית ואני מחכה להתפתחויות. ובאמת תודה על התגובות והיחס!

אמנם הכינוי שלי...

מעיד על האופי... אבל אני לא חושב מה... עדיין מוחי בראשי... אם כי אין לי החלטה חד משמעית ואני מחכה להתפתחויות. ובאמת תודה על התגובות והיחס!

s u p e r mind

New member
תמיד תתכנן את העתיד בצורה

נבונה, כך שהעתיד הרחוק יישאר ורוד. מה יקרה אם תעלה על הגל של חמותך? חשבת על כך? אני בכל מקרה, מריח צרות אם תעשה שטויות, קח זאת בחשבון.

fossil1

New member
אם אתה

אוהב את האשה שלך אז תדע שזה לא שווה את זה, תוותר על הריגוש הזה, ואם קשה לך סים קרח

למעלה