חיבו"ק #11

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
חיבו"ק #11

וואו, אני רואה שהחיבו"ק של אתמול השאיר אתכם ללא תשובות: אז הנה. האישה שאמרה בכזו גסות שהיא לא מוכנה לאכול את ה"חרא" הזה ורוצה סטייק, היא לא אחרת מ- כמובן- שילה. היא התגוררה עם ג'יימס ומגי כשהייתה בהריון ממנו, ובזמן שמגי ניסתה להגיש לה ארוחת ערב על טהרת הסלט, שילה התפוצצה. טוב, תמיד היה לה סטייל
... רונית היא היחידה שענתה נכון - במסרים - והיא מקבלת נקודה. בכל אופן, מאחר ואף אחד לא טורח לרמות
- אנחנו נוותר על התשובות במסרים - זה פשוט עושה את העבודה שלי מסובכת יותר בלי שבעצם זה מקדם את המשחק. אגב - בתשובה לשאלה מלמעלה - אפשר לענות לחיבו"ק עד שאני כותב את התשובה הבאה. קרי - בד"כ לא יותר מ 24 שעות. יאללה, חידונת קלילה לחלוטין. מי נולד קודם - אריק ג'וניור - או התאומות פיבי וסטפי? שנה טובה!

לינה18

New member
זה ממש קל!

כמובן שאריק ג'וניור(ראיתי את זה, אחרת לפי השחקנים הייתי אומרת שזה להפך) אבל נדמה לי שכבר דנו בזה באתר.

Katherine

New member
אמממ

אריק לדעתי, אני זוכרת את הלידה של אמבר לפני טיילור

SupeRonit

New member
פסיכולוגיה הפוכה

למרות שכיום התאומות,גדולות יותר מאריק הקטן.הוא גדול מהם.הוכחה לכך יש בפרק חג המולד,שהם היו תינוקות רכים:אריק היה בן יותר מחצי שנה- הוא כבר ישב,על אמבר.ואילו התאומות היו בנות פחות מחצי שנה-אריק וסטפני,החזיקו אותן על הידיים בתנוחת עירסול (שבתנוחת עירסול אפשר רק להחזיק תינוקות,שהם עוד קטנים יחסית). והוכחה לכך שאני זוכרת את הפרק הזה (ואין לי מושג למה הוא נחקק לי בזכרוני) מצויה בקישור הבא.שם הזכרתי את אותו חג מולד ישן ונוסטלגי.

238

New member
גם אני!

בס"ד אריק ג'וניור. מה נסגר עם המפיקים של היפים והאמיצים?נראה להם שיש לנו זכרון כזה קצר???

SupeRonit

New member
חברים יקרים,אני מגלה את הסוד:

במסר שרשמתי לגיא,הלכתי על פי שיטת הניפוי.עברתי על כל הנשים בסדרה שלהן נולדו בנות,ואלו הן (בסוגריים התינוקת):ברוק (ברידג'יט),טיילור (התאומות),שילה (מרי-אריקה). ואז הגעתי למסקנה הברורה,שרק שילה יכולה להוציא כזה משפט מרושע מהפה שלה.וזכיתי בנקודה. בקשה מגיא:יש באפשרותך להעתיק את התשובה שרשמתי לך במסר ולעלות אותה פה בפורום
. אני רוצה שחבריי ילמדו ויחכימו מתשובתי (וגם כי אני מתלהבת).

למעלה