חיבור S-Video וצפייה בוידאו

lidor30

New member
חיבור S-Video וצפייה בוידאו

שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור S-Video ועם הכבלים המתאימים לחיבור לטלויזיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואפשר לראות את המסך שלי על מסך הטלויזיה אבל כשאני פותח סרט אני לא רואה אותו על הטלויזיה אלא רק על המחשב (בטלויזיה יש פשוט רקע שחור). מה אפשר לעשות? חשוב להדגיש שאני רוצה לצפות בסרט כתוביות ולכן לא כל תוכנה תתאים... תודה ענקית מראש.

Y.G.J

New member
אז ככה...

בהגדרות של הכרטיס מסך (שלא פירטת איזה יש לך) אתה צריך להגדיר לו חפיפת וידאו או שיקוף וידאו (זה אותו דבר) בתוכנה שתשתמש בה... bsPlayer אתה צריך להגדיר שגם את הכתוביות הוא ישלח למסך השני... זהו חייב לעבוד... יכול להיות שהגדרת החפלכת מסך לא מגדירה לוידאו לעבור חפיפה

Ice Age

New member
ה-TV

לא תומכת באותה רזולוציה/refresh rate שבהם המסך שלך תואם. לכן את הדסקטופ למשל היא מצליחה לשדר, אבל סרטים לא. אם אתה משדר בדיוק את אותה תמונה מהמסך ל-TV, תעבוד ב-640X800 ב-refresh rate של 60 ותראה אם זה עובד. אח"כ תתקדם ברזולוציה ותראה לכמה ה-TV שלך מסוגלת להגיע.

udie1

New member
יותר פשוט

בהתאם לכרטיס המסף שלך, תבחר באפשרות של הצגה רק על מסך ה TV, ואז הסרט עולה כמו ענק (תכין לך אותו על הדסקטופ שלא תצטרך לחפש כי בטלוזיה לא רואים טוב אותיות).

למעלה