חיבור לאינטרנט

נמרמר

New member
חיבור לאינטרנט

שלום לכולם יש ברשותי מק G4 עם מערכת הפעלה 10.3 ברצוני לחבר את המחשב לאינטרנט יש ברשותי מודם של אלקאטל שמתחבר למחשב דרך הכרטיס רשת המודם הינו חיבור ADSL אני מתחבר דרך נטוויזן והתקנתי את הקובץ ש"ידע" הוסיפו למערכת ההפעלה לחיבור לאינטרנט הצילוווווווו מה עלי לעשות? תודה נמרמר

aviatiko

New member
הפתרון שעבד אצלי

היה החלפת המודם מכיוון שהמודם שיש לך אינו תומך אלקאטל. ניתן להחליף מודם בחנות בזקסטור בה אספת את המודם הנוכחי. מומלץ מודם של ECI אבל גם מודם של Samsung יפתור לך את הבעיה. בהצלחה

xslf

New member
לא בהכרח. אלקטל 510 עובד נהדר עם מק

אלקטל speedtouch home בעייתי. האלקטל 510 מתחבר כברירת מחדל כpppoe (נתמך מהקופסא עם מערכת osx), ואפשר גם לקנפג אותו בתור נתב (מצויין!) ואז הוא יעבוד "מהקופסא" גם עם עשר וגם עם תשע.

אם תרצה עזרה לתכנות שלו אשמח לעזור

גם במקרה אם יש לך את הדגם הישן שזה מה שיש לי וגם במקרה של המודל החדש שהתכנות שלו אפילו יותר פשוט

ובאותו עניין ... עזרה ?!

יש לי מערכת הפעלה 8 נקודה משהו על מחשב G3 ומודם ECI שמוגדר כנתב. מחשב חלונות מתחבר מצוין אבל המק לא. יש טיפים ? חשוב אולי לציין שאני מקבל כתובת IP מהנתב וגם dns אבל בכל זאת לא מצליח לגלוש לאתרים ולחבר את ICQ. תודה.

סביר להניח שהבעיה היא בסיסטם הישן

אןלי תרכוש 9.2.2 מידע בערך 200 ש"ח או אפילו סיסטם 10 פנתר או יגואר איזה גי3 יש לך? ואיזה מפרטים יש בו ? זיכרון,דיסק קשיח וכו' כי כבר שמעתי שניסו לחבר לאינטרנט עם סיסטם 8 ללא הצלחה אבל אצלי עם נייד יותר ישן משלך עם סיסטם 9.1 עובד נפלא

טוב אז ככה ...

מק או-אס 8.1 זיכרון בנוי - 96 זיכרון וירטואלי - 98 לא יודע איפה מוצאים את המעבד. מצד שני אני כן מצליח לגלוש באינטרנט עכשיו אבל אין כניראה תמיכה ב ג'אוה סקריפט וב ASP וזה בטח קשור לדפדפן שזה איזו שהיא גירסה של אקספלורר אבל אני לא מוצא איזו בדיוק. ב help about לא רשום. אולי אני אנסה לפרק את הקופסא לראות מה יש בפנים ? זיכרון של פיסי מתאים פה ? או שזה משהו מיוחד למק ?

הסיבה לבעיות שהאינטרנט איכספלורר

לא ממש התקדם בגרסאות המק שלו בסיסטם 10 יש את הספארי והמוזילה העדכניות בסיסטם 8-9 יש את wamcom לדעתי זה יעבוד לך יותר טוב בקשר לזיכרון צריך לבדוק לפי הדגם של המחשב במקים הישנים רוב הסיכויי שהזכרונות של הפיסי לא יתאימו אבל צריך לבדוק בדיוק את הדגם של המחשב ולראות איזה זיכרון יש לו ואם יש עדיין בנמצא זיכרון מתאים

xroeeh

New member
את האלקטל speedtouch home

צריך להמיר ל PPPoE ואז אין לו שום בעיה בפנתר, ההמרה הזו אגב, חוקית למהדרין
. לגבי 9 שם אין תמיכה טבעית ב PPPoE שמצריך תוכנה נוספת. רועי

mamby

New member
אתמול ישבתי שעתיים וחצי עם התמיכה

של בזק על ההמרה הזו, באלקטל 510. וזה יפה כי בהתחלה הם פשוט אמרו שהם לא תומכים במק. אני נזפתי בתומך המסכן שזו חוצפה להגיד כזה דבר כשאין לי באמת ברירות אחרות אלא להתחבר דרכם, ולאחר שהוא הלך לברר איך בכל זאת עושים זאת, והרבה עבודה מאומצת הצלחנו לתקשר עם המודם. האמת היא שכעת איני יודעת האם מכל הסיפור גם קינפגנו אותו לנתב... אבל לפחות יש לי אינטרנט! (מגיע לי מזל טוב כי עד היום כלל לא היה אינטרנט מהיר ביישובי הנידח) אז לבחור שמנסה להתחבר - אם יש לך סבלנות - תנסה לדבר עם בזק. אם לא תמשיך לשאול פה ובפורום אורט ובטח מישהו ייתן לך את ההסבר המלא.

lastdance

New member
תגובה

רק לידיעתכם, החבר'ה של בזק לא תומכים בהפיכת מודם כלשהו לראוטר, אז קחו בחשבון שבמידה ויש תקלה לא בטוח שתוכלו ממש לקבל עזרה מהם מלבד בעיות בקו

למעלה