חיבור לאופניים

zzebra

New member
חיבור לאופניים

שאלה לי, נניח ואני מחליטה להתחבר לאופניים (אמאל'ה!), האם אפשר לרכב על הפדלים עם נעליים רגיליות? בדר"כ אחרי האימון אני מתקלחת וממשיכה עם האופניים לסידוריי- כמובן ללא נעלי רכיבה. מדובר בחיבור לאופני כביש- לא החיבור של שטח שאני יודעת שצד שני של הפדל יכול להיות רגיל. (סליחה שאני לא יודעת את השמות של החיבורים) תודה, קרן.

didi651

New member
תשובה

בפדלים של אופני כביש יש פחות שטח מגע לכן אפשרי אבל קשה ולא מומלץ לרכוב עם נעלים רגילות. אם את משתמשת באופניים גם ביוממות מומלץ לחבר פדלים של אופני הרים - כפי שציינת פדל דו שימושי שיתאימו לך.

מור שלז

New member
מצטרפת לדידי ומרחיבה קצת

בהחלט אפשר לרכוב עם נעליים רגילות על פדלים של אופני כביש. תאמיני לי שכבר רכבתי עם כפכפים, נעלי עקב, מגפיים (כל פעם שאני לוקחת את האופניים לטיפול - אני עושה אחרי זה סיבוב לבדוק שהכל בסדר) בלי שום בעיה. מה שכן, שטח הפנים קצת יותר קטן, ומה שמפריע לי בעיקר זה העובדה שאין את החיספוס שקיים בפדלים רגילים, וגורם לנעל להיתפס יותר טוב על הפדל. אני תמיד חוששת שהרגל תחליק על הפדל. זה בעיקר אומר שלא כדאי לעמוד על האופניים מחשש החלקה. אבל עם כל השאר אין בעיה. אם המסלול שלך קצר, ללא עליות קריעה - אין לך שום בעיה! מה שכן, מנסיון, ברגע שמתרגלים לחיבור - קשה מאוד לרכוב בלי. אופציה אחרת: שימי את הנעליים הרגילות בתיק, תרכבי לעבודה עם נעלי אופניים ותחליפי בעבודה. ולסיום: אני מכירה המון אנשים שרק כשהגיעו לאימון גילו ששכחו את נעלי הרכיבה, ובמקום לוותר על האימון, פשוט רכבו עם נעליים רגילות. כך שזה בהחלט אפשרי. אגב, אחד מהם זה המאמן שלך, שרכב ככה עם קרוקס במשך שעתיים. רק אל תספרי שעשיתי לו אאוטינג
אז מתי את מתחברת ובאה איתי לסיבוב?

zzebra

New member
חחח גדול...

אני מדמיינת אותו רוכב עם קרוקס.. מעולה. האמת שאחרי התשובה של דידי כבר חשבתי על האפשרות לחזור לנעליים (עם גרביים נקיות כמובן) ולהחליף אחר כך בעבודה.. כך שזו אפשרות אבל טוב לשמוע שאפשרי לרכב עם נעליים רגילות. המטרה היא רק ניידות, וגם ככה אין לי ממש עליות בשום כיוון. אני בעיקר רוכבת על פארק הירקון לרמת החייל או חזרה הביתה (אזור הנמל).. דיי שטוח. נעלי עקב נשמע לי כבר מטורף.. אבל אם מישהי מסוגלת- זו רק את
ביום שישי אני הולכת לבדוק נעליים בסולאוס.. נראה מה ייצא מזה.

למעלה