חיבור כספת לקיר

yosi44441

New member
חיבור כספת לקיר

יש לי כספת (לנשק) שאני רוצה לחבר לקיר לפי החוק ע"י 2 ג'מבויים..
לא יודע איזה גודל הם.
אשמח להסבר איך אני מחבר את הגמבויים+הכספת לקיר ע"י מקדחה(מברגה לא תצליח?)

תודה

מר טווס

New member
חיבור כספת לקיר עם ג'מבואים -

1. פתח את הדלת של הכספת, ותוודא שאתה רואה בדופן האחורית של הכספת את החורים שדרכם הג'מבואים אמורים לעבור אל תוך הקיר.
2. הרם את הכספת כשהדלת שלה פתוחה, והחזק אותה צמודה לקיר במיקום שבו אתה רוצה להתקין אותה.
&nbsp
עם טוש או עיפרון, סמן על הקיר - דרך הדופן האחורית של הכספת - את הנקודות שבהן אתה צריך לקדוח חורים לג'מבואים. אלה בדיוק הנקודות שבהן ראית בשלב מספר 1 את החורים שדרכם הג'מבואים אמורים לעבור.
&nbsp
3. קדח עם מקדחה חורים לג'מבואים. אם זה קיר בטון, או בלוק בטון, תצטרך לשלב הזה מקדחה רוטטת או פטישון עם מצב קידוח. צריך להשתמש במקדח שהקוטר שלו מתאים לקוטר של הג'מבואים שיש לך כמובן. בסיום הקידוח, תוודא שהג'מבואים מצליחים להיכנס לחורים שנוצרו (בזהירות - שהג'מבו לא ייתקע לך כבר בתוך החור).
&nbsp
המלצת הבית: קודחים את החור הראשון, מרימים שוב את הכספת כך שהחור המתאים בדופן האחורית של הכספת נמצא בדיוק מול החור הראשון שקדחת, ובודקים אם בחור השני שקיים בדופן האחורית אתה רואה בדיוק את הסימון השני שעשית מקודם על הקיר. אם לא, תסמן לך נקודה חדשה על הקיר לקידוח של החור השני.
&nbsp
4. תרים את הכספת כשהדלת שלה פתוחה, תצמיד אותה לקיר, תכניס את הג'מבואים עד הסוף דרך הדופן האחורית של הכספת אל תוך החורים שהכנת להם בקיר, ועם המקדחה - או מברגה - אחרי שהלבשת עליה ראש מתאים לראש של הג'מבואים - תהדק את הראש של הג'מבו עד שהוא נתפס חזק.
&nbsp
ראש מתאים להידוק של הג'מבואים (משושה בד"כ) - אתה יכול לקנות בכל טמבוריה.
&nbsp
בהצלחה.

OMERTLLF

New member
החוק מחייב 2 מנעולים

אחד של דלת הבית + אחד של מקום אחסון הנשק.
האם יש הרחבה שמדברת על כספת??
&nbsp

אני חיברתי כספת עים ברגים עד לצד שני של הקיר

עים שייבות גדולים . בורג מוט מ"מ
2 מוטות העברתי
עים גמבו אפשר בקלוט לעקור את הכספת עים לום קטן 10

Nirwood

New member
יש לך 2 אופציות

1. לקנות ג'מבואים בגודל של החור (ברגי ג'מבו מגיעים בגדלים שונים).

2. לעשות קצת עבודה - תקנה מקדח ברזל 13 מ"מ, ותקנה 2 ג'מבואים 13 מ"מ כפולים, ואחרי עבודה של 5 דקות (בתקווה שיש לך פטישון), הפורץ לבית שלך יצטרך לעבוד ממש קשה בשביל להצליח לעקור את הכספת שלך מהקיר.

רוני1955

Active member
הפורץ יעבוד קשה?

לא נראה לי. את הכספות הביתיות שקונים ב 200 ש"ח אפשר לפתוח ללא מפתח וללא ידיעת הקוד, ב 10 שניות.

רוני1955

Active member
אני לא קוסם. אני מנעולן.

השבוע אני מסיים קורס מנעולנות, וזה היה הדבר הראשון שלימדו אותנו.

xfwind

New member

phpclub

New member
זה תופס גם לגבי כספות של בתי מלון לדוגמא?

או שם לפחות משתמשים במשהו קצת יותר איכותי..?

uriler

New member
תראה את הסרט עד הסוף...

הנעילה היא לא על הבריח, אלא עם בריח אנכי שמונע את התנועה של כל מכלול המנעול. במצב רגיל, הבריח הזה מוסט באמצעות אלקטרו-מגנט. המכה פשוט מעיפה אותו למטה ומאפשרת את השחרור...

למעלה