../images/Emo8.gif מי סיפר לך שקוויקסט זה דבר טוב?
סתם נושא "טיזרי" להודעה... אני לוקח על עצמי חלק מהאחריות, כמובן. אני משתמש בקוויקסט מזה כחודשיים וקצת, לפני כן השתמשתי בסילואט כשנה וחצי. פרט לחסרון אחד, אין לי אלא לשבח ולהלל את הקוויקסט, ואפרט מייד, החסרון הינו שהערכות מגיעות כחבילה אחת של צינורית ומחט, בניגוד לסילואט המגיעות חציין בקונפיגורציה זאת (מחט+צינורית) וחציין מגיעות כמחט בלבד. נסיוני מלמד כי בקיץ, עקב הזעה, מתרחשים מקרים רבים יותר של התקלפות המדבקה, של זיהומים מקומיים או בקיצור, כמות המחטים בהן אני מתשמש גבוהה יותר, השימוש הפחות במחטים במהלך החורף איפשר לי לשמור כמות של מחטים לקיץ ולהתמודד עם הצריכה המוגברת של מחטים ביחס לצינורות. בקוויקסט הדבר בלתי אפשרי...אבל...המדבקה הרבה יותר יציבה ואינה מתקלפת מההזעה (בעיה אחת נפתרה) כמו כן, נקודת החיבור של המחט לגוף אטומה לחלוטין (בניגוד לסילואט בה נקודת ההחדרה חשופה לחלוטין בגלל חור עגול במדבקה) ולכן אין זיהומים (בעיה שניה נפתרה), מאז שהתחלתי להשתמש בקוויקסט, אין יותר נקודות אדומות בנקודות ההחדרה הישנות, והבטן מתחילה אט-אט לחזור לצורה נורמלית וחסרת הניקוד האדמדם המוכר בודאי לרובכם. בנוסף, הייתי מעוניין להסיר את הדאגה מהמחט הניצבת (90 מעלות), בניגוד לסופטסט הישנה, המחט אינה מורגשת כלל (אני משתמש במחט 9 מ"מ) גם כשמסתובבים בלילה ולוחצים על נקודת ההחדרה של הערכה. ילדודס, נא לא לקרוא את הפיסקה הבאה
לכל מי שמקבל תלונות מהצד השני החולק עימו את יצועו על כך שברגעים מסויימים המחט של הסילואט מגרדת או שורטת, עלי לציין כי המחט החדשה מגיעה עם מכסה מעוגל וחלק לחלוטין ומאזשאני משתמש בה, זוגתי לא הזכירה את ענין השריטות שהיו מנת חלקה לעיתים בעת שהשתמשתי בסילואט. המחט, סוף סוף אינני חושש להשליכה לפח (פעם הייתי אוסף את כל המחטים בקופסא מחשש שמישהו ידקר), מכיוון שכעת המחט נמצאת בתוך מארז מיוחד הסוגר אותה לחלוטין, כך שניתן להשליכה בביטחה לפח. התקן ההחדרה (הדוקרן) קטן וקומטפקטי, נוח לשימוש יותר מהדוקרן של הסילואט ולי החליפו אותו באגנטק תמורת הדוקרן הישן שלי (זה של הסילואט). בקיצור, ידידי השואבים, ממליץ בחום, ואשמח להסביר לכל המעוניין, ואני בטוח ששושן צחור תגבה אותי בנושא זה.