חיבוק ענקק לכולם,אז התגעגעתי

glock X

New member
שלוםםםם לילה טוב אנשים../images/Emo140.gif

מה קורה אישונת? מנסי אחי, מונליינט (נשיקה) המבין יבין, יולי עדאלה ארסית ג'ולי וכל השאר, מה קורה מה שלומכם? הרגע חזרתי מהסרט BAD BOYS 2 היה מצחיק, חמוד!! מקווה שהכל אצלכם בסדר ואתם מרגישים מעולה, המשך לילה מצוין

טוב את זה אראה כשיגיע לטלויזיה!

יש את הסרט החדש של ברוס ויליס מישהו ראה? חאפייתו אלקדמיין--->מומלץ אנשים!!!

glock X

New member
חפייאתו אילקדאמיין?

זה לא הסרט ששמים בערוץ 2 אבא שלי הולך על גחלים? סתם, לא ראיתי

glock X

New member
יולי עזיזתי....

את החיים לא לוקחים ברצינות, כי הם סרט אחד גדול, היום מרגישים לא טוב מחר זה כבר עובר ומרגישים יותר טוב, אז.....פשוט תעצמי את העיניים לשניה תפתחי אותם בחזרה ותגידי היום זה מחר

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifglock X ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ככה אתה הולך לסרט והשארת אותי בבית סתם מודד את הסט החדש
טובבבבבבב יש לי סיבה טובה עכשיו להרוג אותך..... (בלחישה) אני כועס עליך.... נשיקה אחי (והמבין יבין)...

glock X

New member
מוני../images/Emo94.gif

אתה ה-תותח שלי, מאז שהרגשתי את ה-
שלך, אני לא ישן בלילה ורק חולם עלייך ועל איך שנכנסת לחדר המיטות עם סט של חוטיני וורוד וגרביונים מאז אני רק חושב עלייך ועל הרגליים הסקסיות שלך אני אוהב שאתה שעיר ולא מגלח .....יאמי,,,,,ויולי13 אני ומוני הכרנו דרך הפורום הנפלא הזה שחיבר ביננו, אני והוא גאים בזהותינו המינית ואני מרשה לעצמי לגלות שאני ומוני זוג אוהבים טרי אתמול הוא קנה לי מתנה חוטיני עם חזיה מדדתי אותם היום ואני נראה נפלא בהם ,והוא כפרה עליו הרביץ קעקוע על ה......שלו "גלוקס אתה שלי לכל החיים"

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifglock ../images/Emo124.gif../images/Emo94.gif../images/Emo16.gif

עוד סיבה טובה להרוג אותך ולפתוח לך את הראש ......... אתה יודע מה אני אענה אותוך את ה-
שלך אני אשרוף על
עד שתראה
.

glock X

New member
אחחחחחחחח

בחיבק ואינתי עאמל זלמי, אוהב אותך קשוח בוא אני מחכה על המיטה עם בייבידול אדום

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifואנא קמאן בחיבאק../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

ובקשר לקעקוע אתה לא שמת
מה כתוב שמה. ( ) טוב אני לא אכתוב באמת מה שכתוב . שיהיה לכם לבריאות תצחקו תצחקו