חיבוק יתר?

חיבוק יתר?

בזמן האחרון קבוצת הילדים היותר רגישים(כן אלה שעליהם אני שואלת את כל השאלות)התחילו לבקש ממני יותר ידים,ילדה אחת ממש לא מוכנה לרדת ממני,היא מושכת לי במכנסים ולא נותנת לי לזוז,אני יודעת שאני נדיבה יותר מהמטפלות האחרות בעניני ידים(הן אומרת לי הרבה תורידי אותם אבל אם ילד ביקש הוא לא מבקש סתם)ואני רוצה להספיק להחזיק את כולם בתורות,איך עושים את זה??? שלכם חנה גונן

vered4

New member
תנסי בישיבה על הרצפה

לא חייבים לעמוד איתם על הידיים, וזה גם קצת קשה לגב, לא? הם רוצים חיבוק, אז אפשר על הרצפה, ואפשר גם ליותר מילד אחד.

דסי אשר

New member
יש הבדל בין צורך לחיבוק והחזקה

על הידיים, לבין ילדים עם רמת רגישות נמוכה(לא גבוהה), שזקוקים הרבה למגע. לדליה יהיה הרבה מה להוסיף בנושא. כן, אני הרבה פעמים יושבת על הרצפה, כשגרה, ובטח כאשר אני רוצה לחבק שני ילדים. זה לא פשוט- כי הם מקנאים(תלוי בגיל), הם רוצים אותי כולי שלהם, והם צריכים להתרגל שאני של כולם. דסי

vered4

New member
אם אותם ילדים זקוקים להרבה מגע

האם חיבוק על הרצפה לא מספק אותו?

דסי אשר

New member
מספק, רק רציתי לבהבחין בין צורך

במגע, לבין הצורך להיות על הידיים, שזה בא מקום של צורך להגנה, להכלה, לתמיכה, מכל מיני סיבות רגעיות אפילו. דסי

מדובר יותר כשאני איתם בחצר...

באמת בחדר אני מחזיקה שנים ואפילו שלוש על הברכים(והם לומדים להצטופף ולתת מקום זה לזה) אבל בחצר זה יותר מורכב אני רוצה להגדיש שרוב הילדים כבר פחות מבקשים ידיים כי הם רוצים לשחק אם כי עדין במקרים של עייפות הם יבואו אלי,זו תמיד אותה קבוצה של ילדים(רטנני שובבני ונשכני ועו שנים)עם סף רגישות נמוך כמו שאמרתם והם באים אלי באופן טבעי כי אני כאמור לא מקמצנת בידים אז מצד אחד אני מסבירה להם שאני לא יכולה את כולם בבת אחת ואני אקרא להם שיהיה לי מקום אבל בגיל כזה אני בודאי לא יכולה לצפות מהם לרשום תורות כמו בקופח או משהו כזה. שלכם חנה גונן

אינדיגו

New member
חנה , שמעתי שברמת גן ברח´

הנביאים יש חנות שמוכרת ידיים (אפילו משומשות במצב טוב). אני במקומך רוכש עוד שני זוגות
...

למעלה