חיבוק חם ותומך

מצב
הנושא נעול.

yaffa8

New member
חיבוק חם ותומך

חיבוק חם ותומך
נורא מאכזב לקרא על אי הצלחה אבל אנחנו נמשיך להיות חזקות ולחזק אחת את השנייה. אני כל כך מבינה ליבך .שמקווה מאד שבפעם הבאה זה יצליח כי זה חייב להצליח. קבעתי תור פרטי אצל פרו'פ פיש מבלינסון אשמח לקבל חוות דעת והאם מישהי טיפלה אצלו ויש כמובן תוצאות יפות. עוד שאלה האם הוא נחמד ואפשר לשאול ת כל השאלות אתן בודאי מבינות למה הכוונה כי ישנם רופאים שלא אוהבים שאלות ורעיונות.

פרופ' פיש

חיבוק חם ותומך
נורא מאכזב לקרא על אי הצלחה אבל אנחנו נמשיך להיות חזקות ולחזק אחת את השנייה. אני כל כך מבינה ליבך .שמקווה מאד שבפעם הבאה זה יצליח כי זה חייב להצליח. קבעתי תור פרטי אצל פרו'פ פיש מבלינסון אשמח לקבל חוות דעת והאם מישהי טיפלה אצלו ויש כמובן תוצאות יפות. עוד שאלה האם הוא נחמד ואפשר לשאול ת כל השאלות אתן בודאי מבינות למה הכוונה כי ישנם רופאים שלא אוהבים שאלות ורעיונות.
פרופ' פיש
מכירה אותו כבר כמה שנים עוד מהתקופה שעשינו טיפולים ונכנסתי להריון עם נטע. אנחנו לא הולכים אליו באופן פרטי אלא דרך היחידה בבילינסון,ולכן לא תמיד זוכים להיות במעקב אצלו- אבל- הוא פשוט מקסים, מלא סבלנות ולא נותן לך הרגשה שיש עוד כמה שמחכים בחוץ. הוא חביב מאד,מקשיב ולא מזלזל. ולגבי התוצאות ממש עכשיו אני הולכת לקחת אותה מהגן. שיהיה בהצלחה.

תאומה 2

New member
../images/Emo6.gifאני מטופלת.

חיבוק חם ותומך
אני מטופלת.
עדיין אין תוצאות (אולי החודש?!?) אני מטופלת אצלו באופן פרטי, אבל מנסיוני האישי גם רופאים פרטים לא תמיד חביבים. פרופ' פיש ממש ממש נחמד, סבלן עונה לך על כל השאלות בסבלנות גם אם יש עוד 100 נשים בחוץ (יש לו דגם של "מערכת הרבייה" מפלסטיק שהוא אוהב להדגים עליה) והכי חשוב הכל בחיוך בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה