חטפתי רגליים קרות....

חטפתי רגליים קרות....

דברתי עם אחד (מאהב פוטנציאלי) נשמע זורם וחביב. העיסוק שלו בחיים ממש לא כוס התה שלי...אבל כשדברנו הוא נשמע אחלה ומצאנו שפה משותפת. במשך שבוע נסינו לתאם פגישה, וזה לא הלך, ואז הוא שלח הודעה בנוסח של "נו, השתמשנו כבר בתירוץ "בשבוע הבא" בוא נפגש" ולא יודע למה אבל זה מאוד מכעיס אותי הנוסח הזה. אז אני לא מצליח להביא את עצמי להתקשר אליו
...וכמו שאני מכיר את עצמי - הוא ירד לי מהפנים, וכבר לא אתקשר אליו...והאמת אני לא מבין למה...

Wrecker

New member
אולי אתה פוחד להתאכזב מידי?

לך תפגש איתו מה יש לך להפסיד נו באמת..

mountain0goat

New member
אולי התייאשת

ולא באמת בא לך על אף אחד עכשיו. או אף אחד 'מהרגילים'.

אהמממ, אההמממ

יכול להיות שהיותו "אקטיבי" ממך דפק לך את הציפייה? [ ואתה אומר שאתה לא דרמה קווין?]
אני אומר -
הפוסט האחרון שפרסמתי מספר על סקס עם מחדל ברירה ולכן "לא גמרתי" והפוסט מסביר שהגוף לא מרמה אף פעם.
ל"א, נו הוא לא הקטע שלך, דפדף קדימה.

omrison

New member
מעניין

יכול להיות שעד היום לא היו לך הרבה בני זוג או יזיזים קבועים ויש לך פחד כלשהו מדחייה שזה בעצם מה שלא גורם לך להתקשר אליו ,כי אתה מפחד שבסופו של דבר הוא ידחה אותך?

אוהדאדם

New member
למה ללכת על פחד כאפשר על עצלנות?

אני תמיד העדפתי לא לפגוש אנשים, מאשר כן לפגוש אנשים. לבד עם עצמי אני יודע בדיוק מה טוב לי ומה מעניין אותי, ועם אנשים חדשים זה יכול להיות די מייגע.

חוץ מזה, הניסוח הזה היה מעצבן גם אותי. כאילו, לך תזדיין, אתה חושב שאני יושב בבית ומשחק משחקים? אם לא פגשתי אותך, זה כי לא היה לי זמן לפגוש אותך!

טוב, קלטתי...התקשרתי...ו...נדבר שוב בערב...

כל מה שרשמתם זה דיי נכון. נראה שהוא לא אלוף בטקט, אבל אני לא כוסית...ונראה שאני חושב על זה שונה כי הגדרתי מטרת חיפוש "מאהב" ולא סתם עוד זיון ואין לי עדין בטחון באיך להתיחס לזה...וכן יש את הפחד הזה של עלבון האגו בגלל דחיה אם תהיה...בקיצור הובלתם אותי לחשוב "תרגע ומהר, אין מקום לדרמה על משהו בכלל עוד לא התחיל..."
אעדכן בהמשך...תודה

למעלה