חטפתי עצבים על....

כמו עלה

New member
חטפתי עצבים על....

הזמנתם- אז אני מוציאה קיטור! המניאק איחר בשעה וחצי לקחת את הילדים. הגדול בכה שעה שהוא רוצה את אבא, ואני הייתי גמורה כי עוד ניסיתי להיות נחמדה ואחרי שבבוקר הוא הודיע לי שיגיע ב-4 החזקתי אותם ערים כי הוא חולה, שישנו לו בדרך!!! ואני הייתי שפוכה וכבר לא ראיתי בעיניים והגדול בקשיים שאין גן ואין אבא כי לא ראה אותו מיום ראשון, והקטן פשוט דבוק אליי, ושניהם צורחים ועוד רגע אני משתגעת ואז הוא אומר לי : רק עכשיו יצאתי!!! עוד שעה וחצי מגיע! רציתי לבכות!!! במקום זה שלחתי לו הודעות נאצה- שונאת אותך ועוד כל מיני.... הרדמתי את הילדים והלכתי לישון והשארתי אותו לחכות בחוץ!! זה עזר קצת, אבל הוא כמובן הגיע עצבני ולילדים זה לא היה טוב לראות אותנו ככה.... ועוד הוא שואל למה אני מקללת!! איך אני אסביר לו? ומי בכלל רוצה להסביר לו? למה הוא האבא של הילדים שלי? עוד מעט זה יעבור לי אבל כרגע לא רואה בעיניים...

touti

New member
קודם חיבוק. וטוב ששיתפת.

זוכרת את ההתחלה שלנו כשהיה צריך לקחת אותם ולא מגיע או מאחר. מתסכל נורא את הילדים ואותי זה מתסכל כי הם מתוסכלים... מאז קבעתי לי ולילדים חוק: רק מתי שמדליקה נרות שבת , יודעת איפה אני בשבת במילים אחרות, עד שאבא מגיע מתנהגים רגיל כאילו לא צריך להגיע. וכשיגיע ברוך הבא אתם איתו. יש מבינה?:) זה מונע תסכולים. חוץ מזה קורה שמאחרים. מה שכן ממליצה בפעם הבאה להישאר רגועה ולהתעסק עם הילדים, וכשיגיע פשוט לומר לו שבפעם הבאה שהוא מתעכב פשוט להודיע. יפה שחשבת עליו בזה שהשארת את הילדים ערים,] ממליצה בפעם הבאה פשוט להרים אליו טלפון ולהגיד לו שהילדים מאוד עייפים ומה הוא ממליץ, אולי הוא יקדים את בואו ואולי תשימי אותם לישון צהריים גם אם זה יאחר את בואו בחצי שעה. מעבר לכל, מתנגדת לקללות ונאצות בכל צורה שהיא, או נקמנות כמו להשאיר אותו בחוץ. אמרת שהוא בסדר עם הילדים ואתם מתקשרים. אדם הוא אדם גם בהיותו גרוש. אולי היתה לו סיבה טובה לאיחור? מבינה את התסכול שלך, חווה אותו בעצמי מעת לעת, כשאי אפשר לשנות אנשים או את המציאות הכי טוב זה לעשות את הכי טוב באותה עת. קבלי חיבוק:)

../images/Emo24.gif קבלי ../images/Emo24.gif

מבין היטב את התסכול שלך. אני מסכים מאוד לדברים של תותי כדאי ליישם את העצות שלה. עשי לעצמך חוק, תתנהלי באופן רגיל לחלוטין כאילו שהגרוש לא אמור להגיע בכלל המשיכי בפעילותיך הרגילה במידה והחליט להגיע זה רק בונוס עבור הילדים. עצתי היא לנסות עד כמה שאפשר לנהל יחסים קונקרטיים עם הגרוש למען הילדים. דבר זה יכול לשפר את התקשורת שלכם למענם. בכל מקרה קבלי חיבוק|

אני זוכרת את עצמי

יושבת במרפסת ומסתכלת בחלון. מחכה לאבא שלי שהבטיח להגיע. מסתכלת על המכוניות שמגיעות מלמעלה, הנה מכונית לבנה, זה בטח הוא... עברה.. זה לא הוא. ככה שעות... והוא.. פשוט שכח אז אין לי אלא לחזק את תותי על מילותיה החכמות קבלי חיבוק ותוציאי קיטור מתי שאת צריכה ורוצה אנחנו כאן

כמו עלה

New member
תודה תודה לכולכם!!

תודה על החיבוקים. כבר התנצלתי והסברתי את עמדתי מולו. פשוט להודיע, מה כל כך קשה? זה כמובן הקפיץ לי את כל הפעמים שהבטיח לי ולא קיים וכו'... לכן כל כך כעסתי.... עוד ציון דרך.... ממשיכים במסע לעבר האור !!!

כמו עלה אני חושבת

שמאחר והוא לרוב מבטיח ולא מקיים אין מה להתחשב בו ולא לתת לילדים לישון צהריים כי הוא צריך להגיע ב- 16:00. הרי ברור שמי שמגיע ממרחקים ובד"כ מילה שלו זה לא מילה צפוי לאיחורים. מסכנים הילדים שלא ישנו צהריים, אין מצב שאת הילדים שלי עוד בשעה 16:00 הייתי מצליחה להחזיק מבלי לתת להם לישון צהריים ומה פתאום שאני אהיה חסרת סבלנות ועייפה. מה קרה? את איתם כל היום ואת צריכה קודם כל לחשוב על טובתך וטובת הילדים וכן הייתם צריכים ללכת לישון צהריים ב- 14:00 ולקום כמו גדולים בשעה 16:00. ומה לעשות הם יהיו ערים איתו בנסיעה, בעיה שלו שיבלה איתם באזור בגן משחקים וכשיתעייפו שיסע איתם את המרחק באם הם עלולים לשגע אותו בדרך. בקיצור קודם כל טובתך וטובת הילדים. חבל מאוד ששלחת את ה- SMS עם מסרי נאצה וכאלה ואח"כ הייבוש בחוץ הרי ברור שהוא יהיה אח"כ עצבני מזה וחבל לילדים שיראו את המחזה הזה כי בכל זאת הוא האבא שלהם ואת האמא שלהם וזה בטוח מתסכל אותם. ובשביל זה אנו תמיד כאן, אומנם אני מגיבה באיחור אבל בד"כ תגובותי מהירות.

מס' הערות

קראתי , והתרשמתי שבן זוגך לשעבר לא מקפיד על זמני ראייה נוחים ומקובלים עלייך. בכלל , אני מציע לך להימנע מקללות ודברי נאצה כי זה מעלה את מפלס הריב והשנאה - ומרחיק בטח לא תורם לשיפור היחסים ביניכם שהוא חשוב גם לכם וגם לילדים כדי לנהל חיים סבירים ושפויים בהווה ובעתיד. חשוב מאוד שהילדים לא ייפגעו גם אם האשמה היא שלו - האחריות היא עדיין שלך וכדאי שתפעלי בקור רוח ובתבונה , אני יודע שהמציאות היא קשה ולעיתים בלתי אפשרית , אבל בכל זאת זה לא אומר שצריך לאבד את הראש ולשבור את הכלים כדאי מאוד שתפני לשירותי הרווחה בעיר כדי שייכפו סדר בזמן הביקורים את לא יודעת כמה שזה עוזר ומונע מצבים כאלה. אני אומר זאת מניסיון אישי.

כמו עלה

New member
במשך חצי שנה הייתי רגועה

עם כל הקושי שהתמודדתי איתו, הייתי הכי בסדר בעולם וכל הזמן טובת הילדים בראש, ונזהרתי במילותי איתו שלא יבוא עצבני וכו'... מותר כבר לא להיות תמיד המושלמת, נכון???!!!! במיוחד שתראו לאן זה הוביל אותי.... סתם, אני יודעת שזה לא קשור, פשוט גם אני בנאדם ולפעמים זה קורה. אני לומדת קצת לשחרר ולהשתחרר והוצאת הכעס זה גם חלק מהחבילה. ברור שאשתדל להימנע מכך שהילדים ייפגעו!!! מספיק הם סובלים בגלל השטויות של אבא שלהם!!! אבל כמה אפשר להכיל ולהחזיק ולהיות חזקה מול הכל??? לפעמים נשברים! תודה לכם חמודים! אני מבינה דוקא מהסיפורים פה שהקשר שלי עם הגרוש מצויין, ומקוה שימשיך כך גם בעתיד לטובת הילדים ונמצא ערוץ נכון להורות משותפת וחיים נפרדים לחלוטין!!!! יום טוב לכולם ושבת שלום ומבורך!!! ותודה להורי שהביאוני עד הלום.... ולקב"ה ששומר עלי מכל מיני פורענויות ובעיקר מעצמי.... לא בא לכם לרקוד???

בוודאי שמותר ואי אפשר להיות תמיד מושלמת

אז קודם כל קבלי -
ומי כמנו יודעות עד כמה זה לא קל לגדל אותם לבד אבל להשבר רצוי שלא יהיה לפניהם. תוציאי פה מעל גבי הפורום את העצבים כמו שעשית אתמול.

touti

New member
עצם העובדה שהתנצלת והסברת את עצמך

מוכיחה שאת לא רק אדם, אלא אדם אצילי עם מידות טובות.

למעלה