"חטיפים" לסוסים

Agenst the wind

New member
"חטיפים" לסוסים

אני רוצה, מדי פעם, לפנק את הסוסים בחווה בעוד איזו תוספת קטנה חוץ מהשעורה והחציר הרגילים- עשינו את זה בעבר בחווה, בחודשים של החופש הגדול, כשאין ממש שגרה בחווה, יצא שהיו שעות שהסוסים סתם עמדו בתאים, ונישנשו את שאריות הארוחה הקודמת או את הריפוד של התא שהיה עשוי מקש. אני זוכר שנתנו להם תפוחים, גזרים, וגם קליפות אבטיחים. השאלה שלי היא כזאת: איזה עוד "חטיפים" אפשר לתת להם? (חוץ מהתפוחים והגזרים שיש לי בבית, שאותם אני יכול להביא לחווה מדי פעם), משהו שאפשר לקנות בסופר, או להכין לבד- משהו קל, כי בד"כ אפילו הפיצות המוכנות שאני מחמם בתנור יוצאות שרופות קצת...
תודה.

jgut

New member
ניראה לי שדיי מיצית את האופציות

יש גם חטיפים קנויים. אבל גזרים ותפוחים הם הכי טובים. בנוסף יש עכשיו בחנויות כל מיני צעצועים כאלה שהם גם משחק וגם חטיף וככה הם מעסיקים את הסוס במקביל. אבל בטח אפשר לעשות כזה מתקן בבית עם גזרים ותפוחים שלא יהיה טריווילי לסוס להגיע אליהם והם יצטרכו טיפה להתאמץ...

shaken, not stirred

כמו שנאמר מיצית את האופציות הקונבנציונליות... למה שלא תכיני להם קוקטייל? מיקס, גרנולה, תגרדי גזר על פומפייה, תוסיפי קוביות תפוחים, תערבבי עם תערובת או שעורה או ירק (זו העונה), אני בטוחה שהם ילקקו את הפרסות.

stary1

New member
סלק P:

למרות שלא כל הסוסים הישראלים מתלהבים, אלו שכן נופלים בפיתוי בהחלט נהנים [:

stary1

New member
לא לכלב

אחרי שצפיתי בכלבה נחנקת מבמבה ומשתעלת לאחר מכן כמה שעות טובות אני לא ממש ממליצה על החטיף המפוקפק

SoosKatan

New member
=O

טופי כל בחיים אוכלת במבה, אחד החטיפים האהובים עליה D:

NTL

New member
תנסה

אוראו. שלי אוכל את זה בהנאה רבה. אני את הלבן שבפנים והוא את עוגיה מסביב.

NTL

New member
שחושבים על זה

הוא גם אוכל ציפסי. שערות סבתא. וכשאין לי כח לקירצוצים שלו אז טופי, זה מעסיק אותו לכמה דקות. בשביל שלא יהיו פה הרעלות בגלל מה שכתבתי אז חשוב לציין שזה משהו כמו חתיכה ביום. קטנה וחמודה. לא שקית! ולא כמות גדולה!

NTL

New member
האמת?

אני ממש לא רוצה לפתוח פה לשטן. אבל הולך מעולה. לפני חודשיים הוא עבר לחווה שאני מדריכה בה. עשיתו לו שם תא 5 כוכבים. הוא נרגע ונהיה ממש ממש טוב ונכון לעבודה. המדריכה שלי מאוד מחבבת אותו שזה טוב. היא אומרת שיש לו ראש טוב וצעד טוב בטרוט, פתוח, אבל בקאנטר פחות.. תמונות עדכניות אני מעדיפה שלא לשים כי פשוט... המממ בחורף הוא נהיה ג'ינג'י... במקרה הטוב... הוא פשוט כתום... אה כן! לימדתי אותו קצת לקפוץ... סך הכל הוא קפץ רק 5 "שיעורים" (אני העברתי לו). אבל הוא ממש ממש מזלזל בקפיצות הממש קטנות... הוא קופץ עם הקידמיות ועם האחוריות פשוט... לא... הוא מפיל איקסים אבל כל פעם, אבל כל כל כל פעם הוא מפיל איקסים. אבל עובר אפרייט 50 ו 60. לפני שבועיים יצאנו לטיול לים 8 שעות רכיבה!!! הוא היה מדהים! והוא אפילו נכנס למים ושתה!!! הוא שתה מי ים!!! אחרי ה8 שעות רכיבה שחררתי אותו במנז' שיתפלש... (הייתי בטוחה שהוא לא יזוז בכלל) אבל הוא סתם ריחרח ואז הכניסו עוד סוס והוא בא אליו בקאנטר מטורף וניסה לשחק איתו אבל הסוס השני היה גמור... למחרת הוא היה כמו חדש. כלום לא כאב לו כלום לא היה נפוח והוא מבחינתו היה מוכן לעוד יום עבודה. (כמובן שקיבל יום חופש...) המממ זה פחות או יותר מה שחדש אצלנו... מה איתך? מה חדש?

למעלה