חטיפים - לא מסין !!!!

Dolly19

New member
חטיפים - לא מסין !!!!

היי לכל אוהבי הכלבים,
לאחרונה נסיתי למצוא חטיפים לכלב (כלב קטן 4 קילו מקסימום) שלא מיוצרים בסין או לחליפין חומרי הגלם לא מסין וממש התקשתי למצוא משהו.
כל מה שלא בא מסין זה ביסקוויטים - וזה לא ממש מתאים, החטיפים לאילוף ולכן הם צריכים להיות דיי קטנים שהוא יקבל אותם כתגמול ויאכל אותם מהר בלי להשאיר פרורים וזמן לכירסום.
תאמינו או לא....לא מצאתי שום דבר שלא מיוצר בסין...... אני מאוד מקפידה על התזונה שלו ואחרי שקראתי על כל מקרי המוות באהר"ב מחטיפי העוף אני דיי בפאניקה מחטיפים סיניים.
האם אתם מכירים חטיפים טובים ? אני יודעת שיש חטיפים של חברת now של petcurean אבל מצאתי אותם רק בחנות אחת באינטרנט - התקשרתי והם לא חזרו אליי....
האם אתם מכירים חנות באזור הצפון -חיפה קריות יהיה מצוייין.

תודה לכל העונים מראש,
דולי

Tweety66

New member

חטיפי little Jacs מתוצרת ביל-ג'ק (ארה"ב) הם הכי קטנים וריחניים שמצאתי (גם אני לא הכי סומכת על מה שמיוצר בסין)

טיפ נוסף, אם את מוצאת חטיפים רכים יחסית בצורת סיגרים מתוצרת אמינה - קל מאוד לגזור אותם במספריים לחתיכות קטנות לצורך האילוף.

וטיפ נוסף - כשתמצאי חטיפים ריחניים וטובים, אפשר להגדיל נפח ע"י גזר חתוך לקוביות קטנות קטנות מעורבב בתוך החטיפים :) הוא סופג את הריח, טעים וגם בריא!

עמית184

New member
מדוע לא חטיפים תוצרת בית?

נקניקיות חתוכות, חזה עוף חתוך, כבד עוף או בקר, קורקבני עוף או הודו, גבינה צהובה, פסטרמה וכדומה?

Dolly19

New member
תודה רבה על התשובות

אני חושבת שאני אלך על החטיפים תוצרת בית

למעלה