חטיבת ביניים

חטיבת ביניים

מישהו מכיר את חטיבת הביניים אחרון הבילויים בראשל"צ? אם כן אשמח קקבל פרטים

TikvaBonneh

New member
אני מכירה כמה ילדים שלמדו שם

הבנתי שהיה מוצלח מאוד מכל הבחינות. גם חברתית וגם לימודית.

mokita3

New member
חטיבה

שלום
האם תוכלי לכתוב לי ממה ששמעת? זה מאוד יעזור לי לקבל תמונה נרחבת יותר ממה שקראתי
זה מאוד יעזור לי
תודה

mokita3

New member
חטיבה

שלום
האם תוכלי לכתוב לי ממה ששמעת? זה מאוד יעזור לי לקבל תמונה נרחבת יותר ממה שקראתי
זה מאוד יעזור לי
תודה

TikvaBonneh

New member
מה ששמעתי

דיברתי עם אם של ילד עם אספרגר שהיה משולב שילוב יחידני במשך היסודי. היא העבירה אותו כי הוא היה בודד מבחינה חברתית. לאחר שעבר לכיתת תקשורת באחרון הבילויים רכס המון חברים, גם מהכיתה שלו וגם מהכיתה המשלבת. הם מאוד פרו שילוב, הוא שולב בכל המקצועות. אחרי החטיבה הם עולים יחד לתיכון עמית עמ"ל, שגם הוא מוצלח מאוד.
שמעתי גם הרצאה של הורה בכנס אפ"י שהבן שלו למד שם וכעת סיים תואר בפיזיקה.
עדות של אם מהחטיבה הזו:
בכיתה של הבן שלי לומדים 7 תלמידים מאוד גבוהים מבחינה קוגנטיבית. רובם משולבים כמעט כל היום בכיתות הרגילות וחוזרים לכיתת-האם לשיעורים מסוימים שעיקרם פיתוח הכישורים החברתיים שלהם. מדובר בילדים שלומדים על פי מערכת החינוך הרגילה ומגיעים להישגים לימודיים גבוהים אף יותר מהילדים בכיתות הרגילות. חלקם מאובחנים כמחוננים.
גם הבן שלי, שאינו אספרגר, מסוגל, לפחות בחלק מהמקצועות להשתלב בכיתה רגילה מבחינה קוגנטיבית. הסיבה שהוא אינו משולב היא רגשית וחברתית. קשה לו בכיתה גדולה ורועשת והוא צריך יחס אישי יותר.
עדות של אבא לילד שהיה משולב עם סייעת לכל אורך ביה"ס היסודי, ועבר לכיתה קטנה בחטיבה: "רק עכשיו קלטתי שבמשך שש שנים לא באמת היו לילד שלי חברים. ועכשיו הוא סוף סוף מצא את עצמו."

mokita3

New member
חטיבה

בוקר טוב

אשמח אם תוכלי לכתוב לי על החטיבה, זה מאוד יעזור לי
אני לפני החלטה ומרוב ברורים אני כבר מבולבלת.

תודה

mom53

New member
חטיבה אחרון הבילויים

בני נכנס לכיתת תקשורת באחרון הבילויים (כיתה ז') השנה. יש עוד הורים בפורום שילדיהם יהיו בכיתה?

למעלה