חטב"מיסטים למיניהם, הסקיטו ושמעו

YaLdoNet 4 EveR

New member
חטב"מיסטים למיניהם, הסקיטו ושמעו

הסקיטו? זאת מילה? יצאנו למסע פלמ"ח (אחלה מסע אגב, היה פשוט בסט) [הידד היאח!] כאשר אלה הנתונים: כפר הס: 5 חניכים סוף נתונים. עבדנו ועבדנו והכנו הפעלות ופינוקים מושקעים (5 חניכים זאת ההזדמנות המושלמת להפגין השקעה) ובלילה שלפני המחנה התקשרו למד"בית שלנו להודיע שמצטרפים אלינו 3 חניכים מבני דרור. למחרת באוטובוס הסתבר שזה ארבעה חניכים (אחת מתנובות או לא להיות) כי היא מראש הודיעה שהיא מצטרפת לבני דרור פשוט "שכחו" לציין את זה ובנוסף לכל גילינו שלשלושת החניכים של חרמ"ש אין מדריכים, משמע, גם הם מצטרפים אלינו. מ-5 חניכים נהיינו 12. תגידו מדריכים זה נראה לכם הגיוני שהחניכים שלכם יוצאים למחנה ואתם לא? כאילו.. אני באמת לא מבינה את זה. אני כולי כעוסה (למרות שהחניכים שהצטרפו אלינו היו חמודים ומקסימים אחד אחד) ואני חושבת שזה אחד מהדברים הכי עקרוניים שאסור להבליג עליהם זהו חפי בוא תגיב, תגובתך מעניינת אותי (חפי ושות') נ.ב אז נניח ולא יצאתם למסע, אי אפשר לפחות להודיע, להזהיר מראש את המדריכות התמימות שזרקתם עליהן 7 חניכים? פשוט חוצפה לשמה.

HairyPoota

New member
פסדר...

אני יוצא לבעקבות המסע הכי פצצות אני שומר על השמורות ולא מדליק פה מדורות את הזבל אני אוסף בהדרכות לא מחפף הולך כמו ניגר כמו תותח ומי שלא קופץ-פלמ"ח!! כה כה בת דודה שלך נראתה מופתעת מה"אוראו" וסוכריה מחליפה צבע שאספתי מחניכים שלי =] אבל מה לא עושים בשביל חברים...

s h e e p i t

New member
טחח

נורדיה: 4 חניכים 3 מדריכים
ובהחלט היה טוב!

נטשה 59

New member
אני אענה על זה.. כן!

אם היית במצב שלי היית אומרת כוסאמק ואל תפנו אליי יותר. א. טוב שנזכרו יומיים לפני להגיד לי שיש הכנה שאני צריכה לצאת אליה אחרי הבגרות (כן.. ואני לא אסע גם יום אחרי כי היה לי עניין פרטי שאת יודעת עליו) ב. המדריכה שאיתי כבר החליטה שהיא מדריכה לבד. (כן בטח.. אני זאת שהכניה את כל הפועלות והיא אפילו לא טרחה ללכת ולהודיע לחניכים לכן אפחד לא בא לפעולה. זאת אחרי בירור מעמיק) ג. בשביל שתי הפוסטמות שיצאו ושאף פעם לא נכחו בפעולות שלי אני לא אצא. (במיוחד כשיש לי בית ריק, וגם כמובן העבודה שהן פוסטמות והסבירות שהן יחזרו הביתה הייתה גבוה.) ד. בגלל שאין תקציב העדיפו להוציא מדריך אחד, אמרתי שלום שלום תודה רבה. וזהו.. ואם את חושבת שעדיין הייתי צריכה לצאת את חולת נפש. יומטוב.

YaLdoNet 4 EveR

New member
את הפרשת את עצמך מהתנועה

אם היית קצת יותר פעילה היית יודעת על ההכנה ממזמן, אף אחד לא אמור לרדוף אחרייך. הקטע שלך עם משי זה הקטע שלך עם משי. אם אתן לא מסתדרות, אז בסדר, אבל למה החניכים משלמים את המחיר? למה פתאום יש להם רק מדריכה אחת? גם אני שנה שעברה יצאתי רק עם שתי חניכות. לגבי התקציב- טוב.. בקיצור, הכל תירוצים. אם את פורשת אז תפרשי כמו שצריך, אבל אם את לא פורשת אז לפחות תעשי מה שהתחייבת אליו.. וזה להדריך. ולהדריך פירושו להיות מדריך, משמע לצאת למחנות. ומה יהיה במש"צים, אותו דבר? כולם יצאו לקורס ויפרשו אחרי חודשיים?< וואלה, כיף. עם כל הזכויות מגיעות גם חובות. לילך, אגב, אני מצפה גם לתגובתך.

trasher

New member
סתמו את הפה

זה בסך הכל תנועה, בין הדברים המעפנים ביותר שיש. חבורה של קומוניסטים יפי נפש

trasher

New member
מי שאוהב

עבודה שחורה וקריעת תחת בטח יהנה שם :). בזבוז זמן, עדיף להשאר בבית ולא לעשות כלום

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה קשור..

יחד עם קריעת הישבן מגיעים גם דברים קסומים כמו להכיר מלא אנשים ממקומות אחרים.. ולהרחיב אופקים ולהרגיש כאילו אתה עושה משו יש גם אנשים שעובדים וקורעים ת'תחת ומקבלים על זה כסף אז פה הכסף שקול להרגשה

למעלה