חטאים קטנים

הסטטוס - שומר אותך עירני

על תקן 'המשקיפה מהצד' אני יכולה לומר שבזוגיות ארוכת שנים יש אפקט רציני של הדחקה והכחשה והזנחה ברמות כאלה או אחרות, זה חלק אינטגראלי מהמערכת. כשאנשים נפרדים הם 'מתעוררים'. וההתעוררות הזאת אצל כל אחד מתבטאת בצורה אחרת, לי ניראה שבאופן די גורף ניתן לומר שמי שהתגרש ולא עסוק במאבק קיומי לשרוד על גבול קו העוני, בהחלט הופך בזכות הגירושים לאדם שמח וחיוני יותר.

ye44

New member
תפנים

" בעצם למה לא הכנסתם אותם בזמן הנישואים ? " עכשיו אתה מבין את המשפט "חייה ותן לחיות "
ברגע שמנסים לסרס אותך או להפך, באיזה שלב הזוגיות אצל מישהו
לזה התכוונתי, תני לי לחיות כמו שאני אוהב אל תפרעי לי, מתאים לך זוגיות כזאת אז תני לחיות מכל ה
ולהפך
ואז החיים של כולנו דבש

הרווחתי חופש. נקודה...

חופש להחליט מה אני עושה בערב חופש להחליט מה אוכלים חופש להחליט מה לקנות חופש להחליט איך לחנך את הילדים חופש להחליט מתי/כמה/איך על כל דבר ודבר. חופש שאין לו מחיר והוא בעיקר לנשמה !!! לא אומרים לי שהעסק שלי לא שווה כלום לא אומרים לי שאני לא צריכה עוד 4 חולצות למרות שנורא בא לי לא אומרים לי שהבית מבולגן לא אומרים לי מתי אפשר ללכת ומתי צריך לחזור לא אומרים לי כלום, אני מחליטה על הכל לטוב ולרע. והחופש הזה? טוב לי כ"כ, נהנית מהלבד, נהנית מהילדים, נהנית מהעבודה ובכלל - נהנית מהחיים. היום - בסוף כל יום, אחרי יום עבודה מוטרף, אני באה הביתה בשמחה ולא מחפשת תירוצים שלא לחזור... היום - בסוף כל יום, יש לי זמן לעצמי, לרצונות שלי, לאהבות שלי, לחשקים שלי. זה החופש שלי, החופש שאני עדיין כ"כ אוהבת ומעריכה בכל יום מחדש.

נדמה לי

שבזמן נישואין - אתה שקוע בשיגרע ובלהיות אנחנו של זוגיות ובשלב זה בחיינו - אנחנו בשיגרה, שבה אנחנו יכולים להיות יותר קרובים לאנחנו האמיתיים

לא חטאים (אלא אם לאכול בסלון עם רגליים

על השולחן זה נחשב חטא)אבל הרבה הנאות קטנות. ולמה לא בנישואין? כי חשבתי שזה לא מתאים, כי זה היה על חשבון זמן עם הבעל, כי זה עלה כסף שייעדנו למטרות משפחתיות חשובות . היום כשאני מנהלת את הזמן, את חשבון הבנק ואת הנאותי הפרטיות - אני מוסיפה לחיים שלי הרבה הנאות שחיכו לבוא לידי ביטוי.

אייבורי

New member
אז מה למדנו מזה?

[ברור שבפולניה לאכול עם רגלים על השולחן זה חטא חמור נורא]

../images/Emo214.gif אולי בגלל שהכל טרי...

לא הצלחתי למצוא בעצמי יותר מדי שינויים חוץ מהדכאון שמחבק אותי בתקופה הזאת, אמנם באמת רזיתי 5 קילו בחודש, אבל זה רק בגלל שאין לי תאבון.. ואני גם ככה מאז ומתמיד רזה, אין לזה שום משמעות של טיפוח
מה שכן, מאז התחלתי ללכת הרבה יותר לבושה עם חצאיות מיני, שזה דבר שמעולם לא עשיתי, ו....וואלה, אפילו טוב לי עם זה! למה לא הכנסתי את זה מעולם?! אולי בגלל שעמוק בפנים הוא לא גרם לי להרגיש טוב מספיק עם עצמי ובטוחה בעצמי, בכל התקופה הזאת... ואולי לא.

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

זאת בהחלט מחלה שקיימת לפעמים אצל נשואים החוסר פירגון, אי נתינה של הרגשה רצויה, בטוחה ותמיכה. ואם סבבה לך עם המיני, תהני

Motekookoo

New member
ההנאה האולטימטיבית...

לכבות את האור מתי שמתחשק לי. ואין כמו ליות בחושך לבד !

למעלה