חח

חח

היום ראיתי בחורה הייתי בטוח שהיא גם אסית היא הייתה צהובה כזאת יפה עם בגדים יותר של צעירים לא כמו שאר הבחורות חח ראיתי אותה מרחוק וישר ידעתי ואז היינו קרובים להרבה זמן ני כמעט בטוח ונראה לי שהיא גם מאובחנת לא יודע איך להסביר את זה הרבה פעמים ני רואה טיפקליות יפות מאוד אבל היא הייתה אחרת כזו לא יודע איך לומר את זה

schlomitsmile

Member
מנהל
http://www.youtube.com/watch?v=aFEC2sPTb0Q&feature=related

חח

מוסיקת קאנטרי ני לא מתחיל איתה או משהו כזה סתם סקרן אותי מעניין אם אי פעם אידע :) חח מזל שלא היה לי כוח אז לא שאלתי אותה אם היא אוטיסטית:p

אוי ואבוי אם ככה אתה רוצה להתחיל עם בחורה

לא שואלים דברים כאלה. אם היא תספר לך מעצמה תוך כדי שיחה זה דבר אחר.

איך שלא יהיה למזלי הייתי עייף מידי:)

לא נראה לי שהייתי שואל אותה אם כי שאלתי פעם אחרת והיא אמרה לי שכן:) היא לא התבישה בזה אבל תודה על עצה בכל זאת מקווה שיהיה כך ברגע האמת

arana1

New member
למה לא,זו דרך מעולה "להתחיל" עם בחורה

לדעתי גם אני יודע לזהות אספיות ממבט ראשון,זה ממש לא בעייה ,זה ברור לגמרי,ביחוד לאספים אחרים ואין בעייה לסמן לבחורה בדרך כזאת או אחרת שאתה יודע שאתם חולקים שונות דומה כדאי לזכור שהרבה אספים סובלים מאוד מבדידות מוחצת ואיומה ולכן כל מיני פוזות מקובלות יותר או פחות ממש הכי לא מדברות אליהם בכל מקרה ישירות זה חלק מהשפה וחלק מאספים לא חושבים שהם חולים במשהו שצריך להתבייש ולהסתיר אותו

inventor

New member
גם לדעתי דרך מעולה במיוחד אם היא באמת אספית

כי זה שובר קרח ומביא מחנה משותף לשיחה וכבר קירבה

sha na na revol

New member
גם לי זה קרה

ראיתי פעם מישהו ממש יפה (הסתבר אח"כ שדיברנו גם באינטרנט לפני זה, כך שיש אופי בנוסף ליופי), וכשראיתי אותו ממש לא רציתי לדבר איתו, רק חשבתי על איזה טיפש אני נראה, כי חיפשתי את הארנק שלי
אנקדוטה מחיי.

schlomitsmile

Member
מנהל
ואם לא היית כ"כ לחוץ, היית רוצה לדבר איתו? ידיד שלי קורא לזה "הדיקטטור הקטן שיושב לי בראש" זה שכל הזמן אומר לי שאני לא בסדר.

sha na na revol

New member
אני מרגיש שכן,

כל עוד הייתה לי אפשרות ליצור אצלו איזשהו עניין בי (לאו דווקא ברמה הפיזית), וכל עוד הייתי מתעל את ההתלהבות שלי כדי לדבר איתו, במקום - אני מעלה תרחיש - לחוות איזשהי ירידת מתח ברגע שהייתי משיג את היעד של להתחיל לנהל שיחה, ואז הייתי משעמם את שנינו.

למעלה