חח תראו אגב, מישה ו שם לב לערפל?!
B Black Soul Om New member 10/12/05 #2 כן זה גל עומד כמו באנדלס סאממר 2 מה שיפה פה זה שזה בנחל וזה טיבעי... אבל יש בריכות שמדמות את הגל בצורה כזאת ...
כן זה גל עומד כמו באנדלס סאממר 2 מה שיפה פה זה שזה בנחל וזה טיבעי... אבל יש בריכות שמדמות את הגל בצורה כזאת ...
א אודלינה New member 10/12/05 #7 יש איזה שפך של נהר בקליפורניה שמגיע לים ואם אתה גולש שם נושרות לך הציפורניים אחרי יום כי הוא מתערבב עם איזה שפך של מפעל כימיקלי. אבל שמעתי שהוא שווה ביותר.
יש איזה שפך של נהר בקליפורניה שמגיע לים ואם אתה גולש שם נושרות לך הציפורניים אחרי יום כי הוא מתערבב עם איזה שפך של מפעל כימיקלי. אבל שמעתי שהוא שווה ביותר.
L Lirix New member 10/12/05 #3 אני שמתי ../images/Emo23.gif לערפל... גם אצלנו קצת צפונית לחיפה היה ערפל..הרגשתי כאילו אני נושמת מים..
אני שמתי ../images/Emo23.gif לערפל... גם אצלנו קצת צפונית לחיפה היה ערפל..הרגשתי כאילו אני נושמת מים..
B Black Soul Om New member 10/12/05 #4 גם ברמלה היה... בבוקר זה אחדי הדברים היפים... רואים ת'קרניים של השמש חודרות לערפל כזה כמו איזה תמונה תנכית
גם ברמלה היה... בבוקר זה אחדי הדברים היפים... רואים ת'קרניים של השמש חודרות לערפל כזה כמו איזה תמונה תנכית