חח תמונות מהטיול קשוחים שכמונו
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #3 תתלבשו. ../images/Emo176.gif יווו איזה לבן דניאל לעומתכם! |ג'ינג'י| לא שיש לי זכותדיבור.. *שיעול* לפחות אנלא שוודית.
תתלבשו. ../images/Emo176.gif יווו איזה לבן דניאל לעומתכם! |ג'ינג'י| לא שיש לי זכותדיבור.. *שיעול* לפחות אנלא שוודית.
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #16 ../images/Emo6.gif אם שירן תיתן לי לסרוק את התמונות שלה יהיה עוד
B Bitca New member 15/6/03 #18 חח צריך לבקש משמרית מור שתשים את התמונות שלה..חחח אני חושבת אם הם יצאו טוב טוב קודם אני צריכה לבדוק כדי שלא יהיו פדיחות חחח איזה החלטית אני
חח צריך לבקש משמרית מור שתשים את התמונות שלה..חחח אני חושבת אם הם יצאו טוב טוב קודם אני צריכה לבדוק כדי שלא יהיו פדיחות חחח איזה החלטית אני
B BubaAa New member 15/6/03 #21 וואלה.. אין לי בעיה לשים פה תמונות.. ו.. זה נורא מצחיק שאת אומרת- "שמרית מור"..עם ה"מור" התקוע הזה.. אבל.. אין לי איך לשים אותן. איי ניד סורק.
וואלה.. אין לי בעיה לשים פה תמונות.. ו.. זה נורא מצחיק שאת אומרת- "שמרית מור"..עם ה"מור" התקוע הזה.. אבל.. אין לי איך לשים אותן. איי ניד סורק.
O ofrikit New member 15/6/03 #22 למה שייתלבשו תראי איזה שווים(; סתם...חוץ מאחד,בוא לא נזכיר שמות! אבל נו במת יש לך פה את גילי שלג??
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #12 לא יודעת.. ../images/Emo176.gif משו מוזר בו הרי הוא כתום ממילא ( אורנג' - orange - ג'ינג'י), והורדת לו את העלה הידוע לשמצה.
לא יודעת.. ../images/Emo176.gif משו מוזר בו הרי הוא כתום ממילא ( אורנג' - orange - ג'ינג'י), והורדת לו את העלה הידוע לשמצה.