חח מה זה :-|

OFIR 10

New member
לפי רשימת התיקונים של הפאצ'

אמורה להיות בעיה כזאת.. העיקר שניצחת

ofir91

New member
או קיי...

אז סבבה... מזל טוב על הניצחון
עלית לשלב הבתים?

yuvalf90

New member
ממזמן (אני אנצל את זה לסיכום )

ירדתי מהסיבוב השלישי של ליגת האלופות (זאת עונה ראשונה) הפסדתי 4-2 לדפו בחוץ ו0-0 בבית ירדתי לשלב הראשון של גביע אופא ניצחתי נורבגית (לא רוזנבורג אבל עדיין נקמה) עליתי לשלב הבתים עם דורטונד אתלטיק בילבאו פרנצורבס ועוד מישהי ניצחתי את דורטמונד בבית ואת השתי הקבוצות הגרועות והפסדתי 2-1 לבילבאו בדקה ה90 לאחר שקרעתי אותם (זה היה בחוץ) עליתי שלב נגד בירנביין תיקו 2-2 בבית וניצחון 4-2 לאחר הארכה (נקמה על מה שעשו לפ"ת!!) עליתי נגד פנרבחצה הפסדתי 1-0 בבית ובחוץ בשני המשחקים הייתי יותר טוב עצוב עצוב בליגה הפסדתי רק פעם אחת להפועל ת"א בחוץ שוב בדקה ה 90 שוב לאחר שהייתי יותר טוב היו גם 7 תוצאות תיקו כרגע מחזור 30(המחזור שיהיה הוא 30) אני מוביל 10 נק' על מכבי ת"א ניצחון במשחק בשבת ואני אלוף
בקיצור אחלה עונה בגביע עליתי לחצי לאחר ניצחון על ב"ש בפנדלים שוב בהארכה היה תוספת זמן ארוכה הפעם 18 דק'

yuvalf90

New member
איזה עצבון :mad:

נכון שיש רעיונות לפעמים עם המאמנים של הקבוצה היריבה כמה ימים לפני משחק הם תמיד אומרים שהם לא חושבים שאני יקח את האליפות פתאום עכשיו יומיים לפני הדרבי ניר לוין אומר שהוא לא חושב שאני יקח את האליפות ואני עוד 2 נק' זוכה לעזאזל עם זה:mad::mad::mad::mad:

yuvalf90

New member
בתחילת השנה

לנדאו אמר שהוא חושב שאין לחיפה סיכוי לנצח יומיים לפני המשחק במשחק כבר בדקה ה 32 הובלתי 4-0 נגמר 5-0 אני תמיד משתיק אותם ד"א בדרבי השתקתי "בחוץ" 4-0 הם גם החטיאו פנדל כי דוידוביץ פה גאון לפנדלים(גם באמית
) ד"א ראיתם את דירסאו ! 20 בעיטות מרחוק עשיתי לו לבעוט מרחוק לעיתים קרובות והוא כבש 10 שערים

שומו

New member
בבית/חוץ של מי../images/Emo35.gif שלך או שלו../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

yuvalf90

New member
עונה שנייה החלה

קניתי את פרדי אדו וגרמי אלידיארה (משהו כזה)מארסנל הוא היה שחקן חופשי קניתי ב -0
את שניים
כי קולואטי הסתיים ההשאלה הצלחתי להשאיל אותו שוב אבל הוא לא היה מוכן לשמוע על חוזה אפילו אז קניתי אותם קניתי עוד חלוץ יפני אבל ישר שמתי אותו בחינם הרגע התחילה העונה ניצחתי 4-1 בחוץ ו 5-0 בבית קבוצה במוקדמות בסיבוב ה2 בליגת האלופות סיבוב שלישי ריאל!
פרדי אדו הזה תותח הוא משמאל ואלדיארה חלוץ בין הטובים! בהצלחה לי נגד ריאל

barnet

New member
רק שתידע.. שריאל מדריד לא טובים

אני עם מכבי תל אביב... עשיתי נגדם משחק ידידות והם עם כל הכוכבים הפסידו לי 3:2....

yuvalf90

New member
רבע גמר אופא!!!ניצחון מדהים על...

ניוקאסל הקבוצה האהובה שלי לא אהבתי להעיף אותה אבל אין מה לעשות 3-1 בחוץ הקנה לי את העלייה ! רבע גמר נגד לברקוזן!קודם בחוץ בליגה מחזור 26\7 ככה ואני מוביל באיזה 10 לא מעניין בקיצור

yuvalf90

New member
אה וזה בלי

יניב קטן שנפצע לשבעה חודשים יחזור עוד 4 חודשים

yuvalf90

New member
חצי גמר איזה כיף ../images/Emo6.gif

ניצחון 1-0 בחוץ על לברקוזן והפסד 1-0 בבית שכל השחקנים עייפים ואין לי להכניס מחליפים כי המחליפים שיחקו יומיים לפני בגביע המדינה עד דקה 120! וניצחו
אז קיצר הארכה דקה 97 בערך בירוק כובש וניצחון לי 1-1 בבית 1-0 בחוץ 2-1 בסיכום חצי גמר נגד אסטון וילה עם הרבה פצועים ובלי דירסאו אחד הטובים!!!!

yuvalf90

New member
0-0 בבית 3-0 בחוץ הפסד

עפתי בחצי . החלה עונה חדשה אוסטריה וינה בשלב השלישי של ליגת אלופות לאחר שבשני הבסתי את זילינה(מוכר לכם?)3-0 קיצר וינה 2-1 בבית ספגתי דקה 89 בחוץ 3-0 ועליתי!1 קיבלתי כמו ביתר מוות: ארסנל פנאר ורומא פנאר פה טובה מאוד ועל רומא וארסנל אני לא יכול לדבר כנראה אני עף
נקווה לגביע אופא

למעלה