חח מה היה היום?

חח מה היה היום?

גיגי יאדיוט למי אתה מדבר לאויר? טוב תראו אני מאוהבת נואשות באסי! (אפרת כוהן) כשהיא בכתה רציתי לבכות איתה נראה לי אני לא נורמליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת גם לכם זה קורה? חחי ייאלה ביוםראשון זה נגמר בטוח!!! גיגי יאגיוט זרוק את נועה חבר'ה רציתי לשאול שאלה כשמיכאלה ייגמר ברור שאנחנו ממשיכים לדבר על זה נכון?

אז..

אנחנו ביחד בצוות חח ואני לא צוחקת זה באמת מה שקרה באמת בכיתי אולי אני משוגעת אבל על אפרת כוהן נשמתייייייי

כהן כותבים בלי ו'!!!!!!!!!!!!!גרררר

ואפרת כהן מושלמתתתתתתת
אאאאאא איזה שלמות
אפרת מושלמת
וואי את חייבת לראות אותה במציאות איזה מושלמתתתתתתת
גאדדדדדד

תיפי1

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif

היי חזרתי מכפר סבא... הפרק האחרון שולט וגם הפרק של היום (חבל שזה ניגמר) מי שהיה שם זה: מיקי לאון, יניב לוי, לוסי דובינצ'יק, נירו לוי, אפרת כהן ונתן רביץ אני הגעתי לשם בסביבות השעה 5:00 הייתי בשורה השניה וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי עד השעה 6:00 בשעה 6 חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי עד 7+ (אם אני לא טועה) אממ סוזי טל וכל מי שהיה בחידון אתן מה זה חמודות אפרת מושלמת כמו תמיד וגם נתן ונירו יניב לוסי ומיקי הנחו את כל האירוע חחח הם דיברו כאילו הם הדמויות שהם משחקים בקיצר זה היה יפה.... רק שהמלמה שלי נידפקה אז לקחתי מצלמה אחרת וצילמתי רק 6 תמונות אממ עכשיו מה נישאר????? ליראות את הפרקים שוב (אני חייבת להקליט את הפרק האחרון איזה יפה הוא) ושוב ושוב ולחכות לפרק ב- DVD
זה ניגמר... זה ניגמר
אויש אני לא מאמינה...
הא ומזל טוב לזוכים בחידון, ולמפסידים: עידודים

תיפי1 מאמי אין די וי די!!!!!!!

גררררררר בא לי להרוג אותם(כנסי לקישור) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=922&msgid=38165024 אפרת מושלמתתתתתתתת אאאאאאאא איזה שלמות

תיפי1

New member
מה?? יו....

שיו... איזה חוצפה
תודה על הקישור
זה ניגמר
זה ניגמר

תיפי1

New member
../images/Emo58.gif

מה את לא יכולה להיתאפק עד יום ראשון חחחחח??? הפרק האחרון זה מה קורה חודש אחרי הפרק ששודר היום, נוגה וגיא זוג ומתכננים לינסוע להודו, נוגה תישאל אותו מה קרה לו?? ואם הוא מיתגעגע למיכאלה וגיא יענה לה שאליה הוא דווקא לא מיתגעגע ויספר שהוא ליפעמים חושב על הכפילה של מיכאלה (הלא היא אסי), לאסי יש חבר אממ עיקר הפרק זה בנירוקי גיא רואה את אסי ושואל את אממ מי זה היה?? יובל?? טוב אז הוא שואל אותו מה היא עושה כאן ואז יובל אומר שהיא מופיעה איתם, גיא ידבר עם אסי ואז החבר של אסי יבוא יקבל נשיקה מאסי וגיא יקנא, ילחץ יד לגיא ואחרי הכרה קטנה בין השניים הוא ילך. ואז נוגה תגיע הם היתחבקו וזה ואז תורה של אסי לקנא אממ היא תיתוודה בפני דורין שהיא אוהבת את גיא ודורין מציעה לה לספר את זה לגיא... מיקי ודן כל הזמן רבים.... אמממ תיהיה את ההופעה: גיא יסתכל על אסי במבט של אהבה ונוגה תיתעצבן עליו... אחרי ההופעה גיא יעלה לדירה אסי תעלה אחריו ו...... (את זה אני כבר לא רוצה להרוס)

למעלה