חח יש לי רעיון!!!

eveligne406

New member
חח יש לי רעיון!!!

אממ אני לא בטוחה אם לנצלש לשרשור
נוע. או לא, אבל עקב כך שיש לנו עכשיו שנייי מנהלייםםםם ווהוו אז אני מרשה לעצמי... ואם זה לא נוח, אז אתם תוכלו לשרשר את ההודעה לשרשור המתאים, נכון? ;) טוב. אז היה לי רעיון לפני כמה זמן..ושיתפתי אותו עם דקלה... ורציתי לשאול אתכם, מה דעתכם שנעשה אצלנו בפורום, תחרות של רמיקסים שקשורים ברבלדה? כיוון שכולם השבוע הפגינו כשרונות חבויים שנמצאים בכל אחד ואחת מכם ביצירת קליפים, חח אז אולי אפשר לעשות מזה תחרות?? כל חברי הפורום יצביעו, ויעשו רמיקסים , אפשר לכל מיני נושאים ברבלדה, אפשר לעשות על רבלדה בכללי , על לוס אמס, על רובר ודייגוו.... כל מה שבא לכם. ומי שלא יודע לעשות רמיקסים יוכל לפנות אליי ואני אציע לו {בנדיבותי הרבהה} עזרה...!! אז... מה דעתכם??

TuTyBoP15

New member
לדעתי כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

זה יכול להיות מאוד נחמד וכיף
אבל הבעיה שלדעתי אם נגיד יעשו קליפ לרוברטה ודייגו וקליפ למיה ומיגל יצביעו להם המעריצים של אותו זוג.. אז אולי לעשות כמה תחרויות של רמיקסים...

TuTyBoP15

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

לא ככה
הכי כדאי לדעתי...

ג ב ש ו ש

New member
רעיון נחמד מאוד לפעילות../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

בואו נראה מה חושבים כל השאר,אם הם מעוניינים להשתתף
להבא לשרשור שאלות בקשות המלצות וכו'..

eveligne406

New member
אין בעיה!! ../images/Emo8.gif

ואני אחכה למה שהשאר חושבים.... *דופקת עם האצבעות על השולחן באי סבלנות*

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifרעיון מצויין!!!../images/Emo45.gif

אולי גם אני אשתתף.. עכשיו כשאני יודעת גם
(בזכותך..חחח) וגם אני חושבת כמו תותי.. נחלק לקטגוריות... פעם אחת מ"מ.. אח"כ ר"ד אח"כ על כריסטוש, על כולם יחד, על מאיטה.. וכו'...

סוכריה16

New member
אני מציעה גם ככה:

אוקיי, כל אלו שרוצים לעשות לרובר ודייגו נרשום אותם בטור א', וכל אלה שמיה ומיגל בטור השני. ואז...של האלה של רובר ודייגו, ושל מיה ומיגל ייתנו ציון לסרטון.כל אחד יתן תמספר מהלב.. עד 10.. ואפילו אם זה יהיה חמש מטעויות לומדים.. או שאיך אתם רוצים!?

eveligne406

New member
תראי אני אומרת ככה...

לעשות לפי קטגוריות, כמו בטקס פרסי האוסקר ההודי, המועמדים בקטגוריית רבלדה -כללי : מועמד X מועמד Y מועמד Z המועמדים קטגוריית מיהמיגל - " " " המועמדים בקטגוריית רוברטה ודייגין - " " " המועמדים בקטגוריית דמויות (כלומר כל דמות בנפרד.)

ואווווווווו ממש אהבתי ת'רעיון!!!!

ואני גם ישתתף בתקווה שאני יצליח לעלות את הסירטון!

Ripelll

New member
אחלה../images/Emo70.gif

גם לי כמה, אני ממש אוהבת לעשות
הבעיה שלי שאני לא יודעת איך להעלות אותם, אני אף-פעם לא מצליחה...

סוכריה16

New member
יאא איזו תמונה מושלמת!

מרסלההההההה! כמה חליתי עלייה בלוק הזה!! מדהימההההההה

Ripelll

New member
דווקא זה התמונה הכי פחות יפה שיש לה

יש הרבה יותר יפות!!!

soy rebelde

New member
נשמע אחלה רעיון!! ../images/Emo127.gif

אני לא יודעת משהו להכין סירטונים, אבל אני אשמח לראות את היצירות שלכם