חח בדיחה מצחיקה

דורמה

New member
חח בדיחה מצחיקה

אני מזפזפת במיקרה מעבירה לערוץ 11 אני רואה את החדר של חני ומעבירה לערוץ שלוש שם היא אונסת קטינים חחחחחחחחחח

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחח

גיגי123

New member
מקפיצההההההההההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

charmedl

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

דרך אגב גם לי משעמם תעשו בשרשור הזה בדיחות מצחיקות, רעיון טוב!

גיגי123

New member
אני יתחיל בבדיחה!

דוב וארנב רואים ג'יני שאומר לכל אחד 3 משאלות הדב מבקש שכל הדובים ביער יהיו נקבות הארנב מבקש אופנוע הדב מבקש שכל הדובים ביערות השכנים יהיו נקבות הארנב מבקש קסדה הדוב מבקש שכל הדובים בעולם יהיו נקבות מה הארנב מבקש?

גיגי123

New member
תשובה

הוא ביקש שהדוב יהיה הומו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

charmedl

New member
גם לי יש בדיחה!!!!!!!!!!

צרפתי אמריקאי ואנגלי הולכים ביחד לטייל. הם מגיעים לצוק ופוגשים שם מישהי שאומרת להם שאם הם יקפצו מהצוק ובאמצע הקפיצה הם יגידו מילה הם יפלו לתןך "ים" של הדבר הזה. הצרפתי קופץ אומר "בגט" הוא נופל לתוך "ים" של בגט. ממלא את הכיסים המיכנסיים וכול מקום שהוא יכול והולך. האמריקאי קופץ ואומר "money" ופל לתוך "ים" של כסף ממלא כול מקום שהוא יכול והולך. האנגלי עומד לקפוץ אבל הוא מתחלק בטעות ואומר, שיט....

גיגי123

New member
חחחחחחחחח יעל

יענו חרא... חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחח חח ח

charmedl

New member
כן אני!!!!!!!

ומשעמם לי אני עוד שנייה נירדמת רק מהשיעמום!!!!!!!!!! אנחנו היחידות שערות????????????????????.

charmedl

New member
קראתי בפרטים שלך שאת שחקנית!

חחחחחחחח גם אני. כעקרון אני לומדת בהיכל התרבות של ראשון וגם הופעתי שם. אבל איך היגעת לשחק בסרט של ערוץ הילדים , זאת אומרת איך היגעת לאודישנים וכאלה????? אני ממש רוצה לשחק כמו בן אדם נורמלי אבל לאן שאני לא הולכת מנסים להוציא לי את החשק מהמקצוע משחק. אוףףףףףף נמאס לי מזה כבר!

גיגי123

New member
עוד בדיחה

פעם משה דיין הלך ברחוב וראה בחורה יפה, קרץ לה עין ונכנס בעמוד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחח חחחח חחח חח ח

גיגי123

New member
את רואה???

לדעתה זה מצחיק!!!
ואת לא חייבת לקלל...את יכולה או לא להגיב או לכתוב מה דעתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה