חחח

גליושע

New member
חחח

תסלחו לי על ההודעה החדשה וחסרת התועלת הזו, שאולי תעצבן/תפגע/לא יודעת מה במישהו, אבל זה די מצחיק אותי שפתחו פורום שלם רק לחמוסים?:} זאת אומרת, הם מתוקים, ומסריחים, אבל פורום?
(ממ, ד"א, אם מישהו יבוא ויתן לי הרצאה שלמה על חמוסים ועל כמה שהם מיוחדים וכמה שאפשר לדבר עליהם המון בשביל פורום, אני אחזור בי...:})

Sweet Fantasy

New member
אוקיי..

הודעות כאלו בדר'כ נמחקות.. אבל הפעם אני אבליד ואענה ברצינות בכל אופן את\ה מזומנ\ת להסתכל על הפורום ועל ההתנהלות שלו לראות את מספר ההודעות ומספר הדפים שכבר קיימים וכל יום נוצרים ואז לקחת בחשבון שהפורום פועל רק חודש
ולהבין שלפורום כל כך "משעמם" כמו שלנו דווקא יש הרבה פעילות.. וזה ביחס לפורומים אחרים שאולי הנושא שלהם יותר "מעניין" אבל חסר פעילות.. המשך ערב מהנה

גליושע

New member
חיחי סורי

לא התכוונתי להרגיז אף אחד:p גם לא אמרתי שהפורום משעמם:p אני כנראה לא מספיק מכירה חמוסים:p ד"א אני צמחונית ואני אוהבת חמוסים כי הם חמודים אז אל תכעסו עליי=] חוץ מזה אני סתומה היום=] ואני לא אחזור לפה להציק לכם=] שלום סליחה תודה גליע=]

Sweet Fantasy

New member
לא הרגזת

ואת לא מציקה, אם זה היה כך לא הייתי טורחת לענות לך, את מוזמנת להשאר ולקרוא ולראות שגם ליצורים הקטנים האל המגיע פורום משלהם הם לא פחות מיוחדים מכלבי,חתולים,ציפורים וכו'..

יש גם פורומים

לאוגרים , לעכבישים , לזוחלים , לתוכים (ועוד). אנלא רואה משו מצחיק בפורום -לחמוסים

למעלה