חחח

בוסטר1

New member
חחח

נזכרתי היה לי אוסף של סיגריות אבל יום אחד עישנתי אותו

בוסטר1

New member
ו

והארץ היתה תוהו ובהו וחשך על פני תהום ורוח אלוהים מרחפת על פני המים ויאמר אלוהים יהי אור ויהי אור

elcool

New member
נצלו"ש - התרחבנו!

כל העסק הזה של לתלות את המחמ"פים על הקיר דורש שדרוגים והוספות. היום קניתי עוד שתי קרשים, לשים אחד מלמעלה ואחד מלמטה לארבע קרשים שכבר תלויים על הקיר. (לא שאני צריך את המקום של כל ה-6 קרשים, אלה פשוט נשארו לי רק 3 מסמרים וכבר הם בצפיפות נוראה) אבל עכשיו אני חושב לעצמי, אחרי שייגמרו כל ששת הקרשים, איפה יש לי מקום לתלת עוד?! מעל הראש שלי אני לא מוכן, אז קיר וקצת ירדו מהפרק. על קיר אחד יש לי את כל המחשב וציודו, כולל ארון לחפצים של הבי"ס. על עוד קיר יש את ארון הספרים ודישת הבגדים. חשבון קצר ומה יוצא? שנשאר לי חצי קיר שכבר אמרנו שתלויים עליו מחמ"פים מלמטה על למעלה. מה עושים?

במטבח? בפינת האוכל? בסלון?

תסביר למשפוחה שזאת אומנות, מיצג או משהו, ושכנע אותם לקבל את המיצג לחדרים נוספים...

elcool

New member
חחח.. כאילו זה הולך לקרות..

נראה לי שאני אשים ליד התמונה שזאב צייר אותי וליד או במקום הלוח מודעות (במילא אני לא משתמש בו)

elcool

New member
חחח

ואיפה בדיוק אני אשים את כל המפתחות הללו?
אני כבר מדמיין את עצמי הולך עם כיס כזה נפוח: מפתח של הבית ועליו כ-200 מחזיקי מפתחות. "בשביל היופי!"

oren*

New member
נסה לעבוד בשכבות, לשים ציר בפינה של

כל קרש ועליו לחבר קרש נוסף וכך תוכל "לדפדף" באוסף המחזיקים כמו שמדפדפים באלבום בולים.

elcool

New member
לא נראה לי שזה יעיל

לא רק שמישהו עוד יפגע מזה, (איזה פולני אני...) זה גם יסתיר את כל היופי. אם פשוט רציתי להסתכל עליהם, הייתי משאיר אותם בקופסת נעליים

broadaxe

New member
רעיון אחר

להכניס לקיר בקידוח עם דיבלים, שני ברגים ארוכים (נניח 6 מ"מ קוטר). להשאיר בערך סנטימטר אחד של הבורג בולט מהקיר. לקשור מספר מיתרים בצורה רופפת, בקשת, מבורג לבורג. כל מיתר באורך שונה כך שתקבל מספר קשתות אחת מעל לשניה. לפני שתיצור את הקשתות צריך לקשור לולאות קטנות לאורך ובכל אחת לתלות מחמ"פ אחד או יותר לפי הרצון. תבדוק בדרך של ניסוי וטעייה כמה לולאות אתה צריך ואיזה אורך מיתר צריך לפני כל הלולאות. שני ברגים עם דיבלים בקיר יכולים להחזיק משקל רב כך שאין חשש של נפילה.

למעלה