חחח....

jako5

New member
חחח....

טוב שכחתי לציין תאריך לגביי ההופעה של עמוס בן דויד..... טוב אז זה קורה ב 11.3 או קיי... המשך יום נפלא לכולם. ג'קו.

תודה נשמה...

טוב לראות הודעה אדומה אחרי יום עבודה מעייף עד משמים... זה בסביבות פורים לא?!

רנה6

New member
זואי,היי היי

לפי לוח השנה זה נופל על שושן פורים......

נכון ../images/Emo13.gif זה שושן פורים....

נשמע אחלה וגם קל"ב ובכלל מקום טוב גם להופעה אקוסטית אם מתוכננת כזו בתקופה הקרובה במרכז...

חח תודה..גם על הרצינות בתפקיד../images/Emo22.gif

...תמשיך לעדכן אותנו בכיף. תפתחו לזה event בפייסבוק , דרך היוזר של עמוס או שתפעיל כבר את שלך..הינט, הינט
) מבחינת הפצה זה מעולה, ונרשמים הרבה יותר לקבוצות/אירועים כשהאמן בעצמו שולח (תשאל את שרון הולצמן שמעתי הוא מומחה שם
) לילטוב

רנה6

New member
שמיים....

יש לי רעיון נשגב. אם רוצות/ים שג'קו יעביר לנו מסרים מידי פעם, נעשה משהו כדי למשוך אותו...אז ככה, הנכד שלי שהמוצצי שלו נזרק לפח, מצ'ופר ע"י סולם המגיע אל השמש..כלומר, אחרי כל שינה ללא מוצץ הוא מדפיק עיגול וכשהסולם יהיה מלא ויגע בשמש, משאלתו תתגשם- הפתעה.הייתי מפתחת את זה, אלא שחייבת לטוס מפה....

רנה - תמריץ יפה...

אהבתי את התמריץ הציורי שמקבל הנכד
אפשר באמת לפתח את זה....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיונות גזורים יש לך..

חחחח את לא רצינית, אין צורך בטקטיקות..כל אחד שיעשה את השיקולים שלו מה כדאי ומה חשוב.. אני כבר מכירה קצת את הרשת וכמה כוח יש פה לפרסום אז נתתי עיצות בחינם.. מי ירצה-יקח
(בלי קשר לרעיון המצחיק, אני מכירה במקרה את הטבלאות האלו..מהמקצוע..בדיוק המלצתי לחברה קולגה שלי להשתמש במשהו מעודד דומה בגן.. זה פועל אם הפרס נראה להם ממש שווה
אז תתכוננו לשלב ה"תקנו לי את ה..
)

*תתכונני התכוונתי..

במובן של "סבתא תקני לי.." ,שיהיה ברור פשוט
יואו כמה שהדרדסים האלו יכולים להיות מעיייפים אני הולכת לנוח

היי ג'קו! בהצלחה!

שמח לשמוע שאתה מתארח בהופעה של עמוס בן דוד ואנסה להגיע אם הצבא לא יפריע לי!. אשמח מאוד כשתעלה את הקטעים מההופעה עם ירמי קפלן!. אוהב ומעריך אותך אור אבידור

למעלה