חחח מי זה? ------->
ו וינטרפרש New member 8/2/03 #4 חצי נכון ../images/Emo95.gif זה לימור + שמעון (אני אנסה שוב...אני חדש בתוכנה הזאת...)
O ortal14 New member 8/2/03 #7 יפה!!../images/Emo8.gif לימור+שמעון, הא?!! איפה השמעון פה? המשקפיים של לימור זה שמעון בעצם????
ו וינטרפרש New member 8/2/03 #9 אני אנסה עם תמונות../images/Emo95.gif אחרות שלהם, אולי יצליח לי יותר...
ו וינטרפרש New member 8/2/03 #11 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif ניסיתי עם תמונות אחרות, עכשיו זה יותר מדי שמעון -------->
O ortal14 New member 8/2/03 #12 יפה יפה../images/Emo70.gif באמת תנסה עם עוד תמונות... זה יוצא ממש יפה
נ נועה המדהימה New member 8/2/03 #25 את זה במיוחד חייב לשלוח לרב"י! זה נראה כמו שמעון ביטר!! אני כבר מתארת לי מה לימור תגיד: שמעון!! נהיית חתיך?? או - איזה ח-ת-י-ך!! ועוד משהו - איך קרואים לתוכנה ואיפה מורידים אותה?
את זה במיוחד חייב לשלוח לרב"י! זה נראה כמו שמעון ביטר!! אני כבר מתארת לי מה לימור תגיד: שמעון!! נהיית חתיך?? או - איזה ח-ת-י-ך!! ועוד משהו - איך קרואים לתוכנה ואיפה מורידים אותה?
ו וינטרפרש New member 8/2/03 #26 ../images/Emo95.gif לתוכנה קוראים magic morph ואפשר להוריד אותה מפה.
P Prof. James Potter New member 8/2/03 #14 ../images/Emo41.gif יונית & גדי = ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo16.gif תגובה? עבדתי על זה בדיוק דקה וחצי. לילה טוב, ניר
../images/Emo41.gif יונית & גדי = ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo16.gif תגובה? עבדתי על זה בדיוק דקה וחצי. לילה טוב, ניר
ו וינטרפרש New member 8/2/03 #16 חח יפה ../images/Emo95.gif נראה עם תזהו הפ -----> (רמז - אביגדור ליברמן ויעל בר זהר קשורים איכשהו לאנשים בתמונה)
חח יפה ../images/Emo95.gif נראה עם תזהו הפ -----> (רמז - אביגדור ליברמן ויעל בר זהר קשורים איכשהו לאנשים בתמונה)