חחח עוד שאלה..

חחח עוד שאלה..

סליחה שאני מבלבל לכם ת'מוח אבל עוד שאלה. עשיתי שתהיה הגבלה של הודעות בדף-10 הודעות בדף. איך אני עושה שכל עשר הודעות נוספות יהיו בעוד דף נפרד, ובכל פעם שיהיו עוד 10 הודעות זה יפתח קישור למעלה ויציג את מס' הדפים? תודה. כפיר.

bnayal

New member
עשית את השאילתת SQL עם LIMIT

נכון? אז משהו כזה:
"LIMIT ".$_GET['first'].", 10"​
ואז את הדף אתה קורא ככה: page.php?first=0 רוצה את ה10 הבאים? page.php?first=10 מקווה שהבנו אחד את השני.

תודה אבל איך..

אני פותח קישור למטה, שיציג את מס' העמודים. כלומר כל עשר חדשות יפתח אוטומטית קישור לדף השני?

golanet

New member
ככה...

$select_all = mysql_query("SELECT * FROM table"); // בודק את כל השורות בכללי בטבלה $num_rows = mysql_num_rows($select_all); // סופר את השורות $num_pages = ceil($num_rows/10); // בודק את מספר הדפים שיש if($page > $num_pages || $page < 0) { $page = 1; }; $limit_from = $page*10; $select_limit = mysql_query("SELECT * FROM table LIMIT ".$limit_from.",10"); while($row = mysql_fetch_array($select_limit)) { // תפרוש את הפרטים שאתה צריך על ה10 השורות } // עכשיו ניצור לולאה שתדפיס את מספר הדפים ותכניס לכל מספר קישור for($i=0;$i>=$num_pages;$i++) { $doit++; if($i == $page) { print("<a href=\"index.php?page=".$i."\"><b> ".$doit." </b></a>"); } else { print("<a href=\"index.php?page=".$i."\"> ".$doit." </a>"); } }​
מקווה שיצא בסדר :) עוד לא נוסה האמת.. אבל צריך לעבוד.. ניסיתי להסביר פה ושם.. מקווה שתצליח... תצטרך לשנות כמה פרטים, כמו שם הדף, הטבלה של המסד, והשאילתות עצמם. בהצלחה.

אחי..

אחי פנה אליי בבקשה לאיי סי קיו: 204105639 או שתשאיר לי את שלך. ותודה רבה רבה על התגובה!

למעלה