חחח ניפרדים

חחח ניפרדים

חח יואו חחח ממצףף כולם..??? זאת אני מירוששש האחת חיחיח שלמה בטכני.. חחח בכיתה ט'.. חח טוב רק רציתי להגיד לכם.. שמאוד ל=א נהנתי בטכני.. וכמו שכולם אמרו לי.. שזה עשו לי טובה שהעיפו אותי.. ככה שחח אני לא ממש בדיכי.. אבל מה שבאסה שהכרתי שם אחלה חברה.. וחבל להיפרד מכולם.. חחח.... אני הכי המוני יתגעגע.. לדבר ראשון החדר שתמידהיה ותמיד יהיה הכי שולט רק חבל שהוא היתפרק.. חדר 3!!! אין עלינו בננות חח ת'לילות שהינו מביאים בנים לחדר חיחיחיחיחי הכי צחוקים!!!! חח סבטוש אחותי מתה עלייךךך!! את היחידה שנישארת.. בהצלחה לך מאמי... אינוש חחח אחותי גם אותך העיפו.. חחחח חפיפ עדיין נישאר להיות חברות... ליאלושש למרות כל הבעיות שלנו איתך עדיין מתה עלייך וברור שנישמור על קשר.. רחולושש יפיופהה שלי כמה שאני אוהפת אותך חחח יממזרה חח גם אותך העיפו אבל בסוף החזירו.. את תיהיה שם כדי לזכור אותנו... ולהזכיר אותנו... לשיכבה הבאה... חחח אוהפתת את כל הבנות.. ואת כל הבניםם שבחיים לא אשכח.. דניאל בירוו בעלי.. חח למרות שיש לחי בעל חדש אתה היית הראשון חחח מאושפזת עלייך.. יוסי אחי אוהבתת אותך הכי הכי המון שיש.. מתן נשמתי.. עלייך אני מטורפת חחח בחיים לא אשכל מה שהיה לנו בתחילת שנה יחמוד חחח תמיד אהבתי אותךך יפיוף שלי.. חחח לכל השאר אורי החמוד אלכססס ה...{פוזאיסט} חחח אבל כבר לא.. קיצור אני לא יגמור ככה חחחחח!!! היתה לי שיכבה סבבה שמאוד אהבתי מאוד היה כיף איתכם בטיולל אתם אחלה חיחיחי מואההה לכל שיכבתת י' ימניאקיםם יחתיכים חחחחח בנות אוף חח ת'שיכבה של היפיופים היתה לכם חחחח מתה שם על אחד אחד.. ואין כמובן על האחיות שלי דניתוש אולגוש וג'ניוששש אוהבתת הכי שיש יכוסיווווווווווותתת וכמובןן בחייייייים אבל בחייים אני לא ישכחח!!!! את מי.???? חח נכון!! את ליטמןןןןןן!!!!!! אהובי שהיה מהיום הראשון של הטכני.. עד ליום האחרון!!! חחח מי שיודע או לא יודע תמיד אהבתי אותו.. חח ותמיד היתה לו חברה חיחיחי חפיף.. חח נישמור על קשר... קיצור טכני אתםם אחלה ומקווה לשמור על קשר אם כולככככככככככככככםםםםם מי שבא לו לשמור קשר אישי שיתחבר אליי לאיסיקיו... כבר נדבר.. קיצור תמשיכו להיות מגובשיםם וחמודים. חח אני עוד יבוא לבקר חיחיח יאללה בהעייי נשמותתת מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההה ~ה=ש=ו=ל=ט=ת...--->מירי~

יהללל

New member
../images/Emo6.gif

בהצלחה

Sims girl 212

New member
מיריצ'קה אהובתייייייייי

יפפפפפפה שילי חולה עלייך בובה מתוקה! איך אני יחיה בלעדייך?
ובלי אינוש'...?!..

Prince Yoni

New member
מייררייייי

מה המצב????? זהו כבר עוזבת??:((( בכל מקרה בהצלחה בהמשך!!!!!
את חוזרת לאורט?

כה כה חיחיחי

כהה עוזבת וחוזרת לאורט!!!!!! תאמין לי הכי טוב חחחחחחחחח כל החברה ולהיתלבש סוף סוף רגילל יששששששששששששששש חחחחח

למעלה