חחח מצחיק אותי..

CHATS GHOST

New member
חחח מצחיק אותי..

אני בפ"ת משנת 90 (עליתי לארץ באותה השנה) ועד עכשיו אני אולי מכיר 4 אנשים :) חחח ובחיים לא ידעתי שיש שם גם אנשים נחמדים עד שהגעתי לפה כי לרוב אתה רואה מכות , וכל מני דברים כאלה..:\ אבל ואיי מגניב שיש גם אנשים טובים בעיר הזאת , תכלס? צחוק צחוק , אני לא מת על העיר הזאת בכלל , אבל איפשהו? כמה שניסיתי וכמה שחשבתי על זה , לא מצליח לעזוב :) אבל יש רק מינוס אחד בסיפור הזה , בחיים הייתה לי רק חברה אחת מפ"ת כי משום מה ממה שאני הספקתי להכיר כל הבנות הנורמאליות נמצאות תמיד במקום אחר...

liorhikri1991

New member
מוזר...

רוב האנשים שאני מכיר,וזה מלא,הם מפ"ת וחלק גדול מהם אנשים ממש טובים...אז מוזר מה שאתה אומר

אני לא מבין אותך בכלל...

מה זה.. "כי לרוב אתה רואה מכות , וכל מני דברים כאלה..:\ " מה השטויות האלה? אין לנו איזה עיר עבריינית או משהו כזה, ואיפה אתה גר בעיר בכלל? באיזה איזור?! ואתה בכלל יוצא מהבית כדי לראות את רחבי העיר?? אני די לא מבין מה אתה רוצה פה, כי מבחינתי פ"ת היא עיר ממוצעת כמו כל עיר בארץ, עם תושבים מכל מיני סוגים צבעים מינים דתות ומגזרים. ויש פה מינוסים ופלוסים כמו בכל מקום. ואין לך מסגרת מסוימת בעיר פה שתכיר הרבה אנשים מהעיר? זה די מצחיק ומוזר מה שאתה אומר...

NYMets Man

New member
אמממ

אני לא יודע למה אתה קורה פ"ת, אבל זה מעבר לגוש הבטון שגר בתוכו... לזה קוראים בנין. אולי אם תצא מהבנין תהיה לך תפוקה של יותר מ-4 אנשים ב-17 שנה

למעלה