חחח מה זה הפורום הדפוק הזה?!

Stonecold-Nir

New member
חחח מה זה הפורום הדפוק הזה?!

אנשים אין לך מושג בשקל ב-WWF!!! אתם בחיי לא יודעים פשוט כלום על מה שהולך שם היום, אתם יודעים רק על נייטרו שכבר לא קיים שנה ועל WWF משנת 93-94. תפתחו ערוץ 30 ב-FOX SPORTS בלווין ותראו מה זה באמת האבקות. סתם שאלה... מישהו פה יודע מי זה קורט אנגל ? או כריס ג´ריקו או כריס בנואה או HHH ? או הרוק ?

מכירים אבל

אני יותר זוכר את התקופה הנוסטלגית של הדאבליו דאבליו אף..... אני זוכר מאות דמויות, מאות קרבות וחלקים בקרבות.... לדוגמא- היום חבר שלי הביא לי את הקלטת של קינג אוף דה רינג הראשון וכבר לדאבוני בדרך הבית זכרתי בדיוק מי נגד מי ואיך כל קרב נגמר(באיזה תרגיל!!) אז אני לא פחות מבין- פשוט אני התחברתי ללווין לא מזמן- וקשה לעקוב אחרי כל מה שקורה עכשיו, כי זה די דפוק ואי אפשר להבין מי של הדאבליו אף, סי דאבליו, או אי סי דאבליו... מקווה שתשאר בפורום הזה ותעשה איתי דיונים מרתקים על עולם ההאבקות

NO-BLESS

New member
הרבה אנשים מכירים את המתאבקים האלה

ואנשים שתופסים ככה תחת אינם רצויים בכל פורום כלשהוא, מלבד זאת לרב מדברים על שנים 93-94 וכו´ מכיוון שהתקופה הזו הייתה הכי יפה והכי פשוטה בהאבקות המיקצועית. לא WCW לא ECW או איך שקוראים לזה, היה יותר זוהר והכל היה יותר פשוט. מה קרה? יש לך קצת ידע ברמה הממוצעת ואתה חושב שאתה יודע יותר טוב מכולם?

חולוני

New member
שתוק.

ותפסיק להתלהב. ברור שאנחנו מכירים את המתאבקים האלו..אבל אתה מה ? רובנו שונאים את התקופה החדשה, למה ? כי היא גרועה. ויש לי לווין, והתחלתי לראות שוב WWF אחרי הפסקה של משהו כמו שנה וחצי מאז שערוץ הספורט הפסיק לשדר באופן נורמלי WCW..ולמרות שראיתי WCW פשוט לא אהבתי.. הכי אהבתי את WWF הישן והטוב בין השנים 92-96 ואפילו הייתי רואה קבוע עד 98..אבל אז זה כבר התחיל להתדרדר..והים זה פשוט גרוע..ביטלו הרבה אירועים..ורק לאחרונה היה אירוע שסיפרתי פה עליו..והוא היה פשוט אירוע גרוע, חוץ מהקפיצה של שיין מקמן מ 10 מ´. אז תספיק להתלהב, וזה שאנחנו אוהבים את התקופה הישנה, לא אומר שאנחנו לא יודעים מה יש בתקופה החדשה. ואם אותך מעניינת התקופה הישנה, אז תצטרף לפורום ותדבר על התקופה החדשה.

ed547

New member
חח.. מיל לא מכיר אותם.. ושכחת

לתת גם קרדיט לפרי סאטורן שגם הוא מתאבק מאוד מרשים.

למעלה