חחח כנסו!!!! זה מצחיק!!!!!!!

Guy85

New member
חחח כנסו!!!! זה מצחיק!!!!!!!

אנשים..יש קטע שקשה לי להבין..אתם משתגעים פה..ראיתי אותם מסתכלים מהחלון..מפגש מערייצים..דאווינים!!!!!!!!!!!! הם מסתובבבים לי בין הרגליים כל היום.... יש בינהם המון סנובים..תןפסי תחת כאלה..אבל יש גם כמה חמודים..אין לי שמץ בשמות שלהם חח אבל הם חמודים... אז שיהיה לכם חג שמייח!!!!!

נראה לי שהוא התכוון שכל היום הוא

ליידם במלון, והוא לא מעריץ אותם בכלל והוא לא מבין למה אנחנו כ"כ משוגעים עליהם ומעריצים אותם כך. הוא אמר שחלק מהשחקנים סנובים וחלק נחמדים... ככה הבנתי...

../images/Emo34.gifנ"ש- שאלנות

גם לכם האתר הרשמי (floticienta.co.il) בקושי עולה ועובד לאט? או שזה רק לי?

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gifאצל כולם!!!

נדמה לי בגלל העומס .. ויש גם הרבה דפים שלא נפתחים !!

Guy85

New member
מסביר פעם אחת נוספת!!! חחח

אתם משתגעים מהם..ונמצאים בטירוף..שהנה הם הגיעו לארץ והכול..מצלמים אותם וכותבים להם כרזות על הטיילת... מה שאני בא להגיד זה שאני רואה אותם כל הזמן..כי הם מסתובבים לידי חחח..כי אני עובד שם.... וקיבלתי חתימה גם מהכוכבת שלהם..נראה לי קוראים לה פלור..(נכון??) וזהו..אולי נצטלם איתם...ואלעה את זה לכאן..בשבילכם..

אני גם רוצהההההההההההההההההההההההה

אולי תפלח אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

חג שמח גם לך

חברה שלי אמרה אותו הדבר,היא לא רואה פלוריסיינטה,והיא חושבת שפלור חואן ואיסה הכי חמודים שמה...ובנחמין סנוב...
חבל..

למעלה