חחח ככה??

פרוטיי

New member
חחח ככה??../images/Emo207.gif

זה בסדר עד שאני יבין מזה בכלל יקח לי הרבה זמן חח מצטערת אם גם זה לא נכון :)ולמה כדי לראות עם מישהו שלח הודעה חדשה אני צריכה לצאת מהפורום ולהיכנס שוב?

לא מאמי לא ככה

נגיד יש כבר הודעה קיימת את עושה הוסף תגובה וכותבת נצל"ש כי את מנצלת את ההודעה הקיימית לצרכים שלך.. ואת יכולה פשוט לעשות רענן את לא חייבת לצאת..

פרוטיי

New member
האאאאאאאאא ../images/Emo207.gif

תודהה עכשיו הבנתי :)) אתם מקודם כמעט אכלתם אותי סליחה על המילה.. אבל איך אתם רוצות שישארו לכם בנות בפורום ואני לא אומרת לכם בכוונה לריב כן..רק שתלמדו לפעם הבא ותודה נשמה :)

אאורושש

New member
כנסיי

פשוט הרבה כועסות כי לפני שבאת מלא בנות פתחו שרשרוים מיותרים.. והפורום עומד לקרוס.. אז כולנו עצבניות קצתת.. אבל לפחות למדת.. ופותחים שרשור רק על משו ממש חשוב.. את זה נראה לי למדת.. וזהו.. מקוווה שכיף לך פהה!! מקווה שנסתדרר..

פרוטיי

New member
חחח תודה :)../images/Emo207.gif

אז ככה: קוראים לי אפרת..כינוי פרוטי ככה קוראים לי.. הבויז שלי זה אושרי ואחר כך ערנוש אבל בסך הכל כולם חמודים וחתיכים אני גרה: באשדוד כן רחוקק רצח מההופעות ואני גם מתבאסת רצח.. אני בת: 12 וחצי עוד חודשיים שלוש 13 יש כאן עוד מישהי בת 13 הוא שאני הכי קטנה פה??? חח וזהו

אאורושש

New member
פרוטיי.. דיי התלהבתי מהכינוי..

את לא הכי קטנה.. יש עוד קטנות [אם הן לא עזבו כי אני רואה שמלא בנות כבר לא ממש כותבות].. חח יש מישי בת 11 אם אני לא טועה.. וניראה לי גאי בת 13 וגם היא מאשדוד.. ויש פה עוד כמה.. יש הרבה בנות 13.. גמני בת 13.. עוד מעט וחצי..

אאורושש

New member
אני מכרמיאל

עזבי.. אל תנסי אפילו לפענח איפה זה.. זה מקום נידח בצפון.. איפה שיש בחופש הגדול את פסטיגל המחולותת וזה הסדר של הבויז אצלי: 1. שרון 2. אדם ואושרי 3. ערן 4. אביחי אבל בכללי אני אוהבת את כולםם הם פשוט הרכב מנצחח.. מולשמים שליי!!

פרוטיי

New member
חחח למה נידח?

מכירה מכירה בטח שמכירה פעם אחת בשנה אנחנו באים להופיע שמה אני רוקדת בלהקת מחול ייצוגיית של אשדוד להקת אביבים ונירא לי שזה מה שאמרת והסדר אצלי זה ככה: 1.אושרי כפרה עליו 2.ערני 3.נולי 4.אדם וביחוש ואמרתם לי התמכרות מהירה כבר התמכרתי :)

אאורושש

New member
כהה זה מה שאמרתי

אז בחופש.. [עד אז..] תגידי לי כשאת באהה.. אני אבוא לראות אותך.. חחח.. וגם אני רוקדת.. אבל ג'אז.. אז אני לא מופיעה שם כי שם זה יותר ריקודי עם וכל זהה.. טוב אני זזתי בעעיו'ש לכולם.. אני אכנס יותר מאוחר או מחר בבוקר.. אהה ותכנסי אליי לאיי סי.. 300237723

Crazy Motek

New member
מותק.. אני בת 11 עוד חודש.. אז את

לא הכי קטנה כאן.. ככה מתברר.. יש כאן משהי בגילי או יותר קטנה?

את לא צריכה מתוקה.. פשוט תעשי איש

ור ותחכי אם גם יש תגובות ע''י לחיצה על ההודעה.. תראי- הודעה עם נקודה כחולה מלאה היא עם תוכן (כמו שלי) ועם כחולה שקופה בפנים זה רק בכותרת. מקווה שתסתדרי תגיבי ואני אתן לך את המסנג'ר שלי. איך קוראים לך? בת כמה את? מאיפה? צ'או..שושה

אאורושש

New member
כהה.. אבל לא כל הודעה

את צריכה לכתוב נצל''ש רק אם זה לא קשור להודעה שרשומה למעלה אבל את לא רוצה לפתוח הודעה חדשה? הבנת?! כי ההסבר שלי צולעע.. חחח

אאורושש

New member
את לא צריכה.. כנסיי

את רק צריכה לעשות רענן למעלהה.. חח.. וגם זה לא נכון.. אבל לא נורא.. תלמדי.. את נכנסת להודעה שאת רוצה להגיב אליה.. וכתוב למטה בסוףף הוספת תגובה והוספת תגובה מהירה.. תלחצי על תגובה מהירה ותכתבי מה שבאלך.. חח.. ואם את רוצה לנצל''ש את כותבת תגובה ובכותרת נצלל'ש!!

../images/Emo207.gifתראו מה הכנתי לאושריי

תלחצוו עלל זה כיי זה מכוערר ככה.! וגםם עםם לחוצייםם זה מכוער!! אז לא להיבהלל!! אוהבתתת

למעלה