חחח טוב שאלון D:

Peeeach

New member
חחח טוב שאלון D:

להעביר את השיעמום שנפל עלי פתאום.. שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? תמונה שסתם בא לשים

Peeeach

New member
עונה [:

שם: מור! תאריך לידה: 20.7 מקום מגורים: ב"ש\= שיר אהוב: אמ... המון אבל כרגע עולה לי בכל היא מודה של פיטר רוט סרט אהוב: התפוז המכני תוכנית טלוויזיה אהובה: אמ.. אני לא ממש רואה תוכניות.. אולי פפרצי זמר אהוב: גים מוריסון? זמרת אהובה: איגי וקסמן. יום אהוב בשבוע: חמישי גם קולנוע וגם לא לומדים יומשישי דיסק אהוב: בכיף של אינפקציה תאריך אהוב: 20.7 האם אי פעם עישנת? עדיין האם אי פעם שתית אלכוהול? טו מאצ'.. האם אי פעם לקחת סמים? .. האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? אולי קצת. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אה-הא.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן\= האם אי פעם בכית על מישהי? כן..\= האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן \= חחח האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא. האם אי פעם שיקרת? חחחח כן .. יש\אין חבר: נופ גובה: 65? מידת נעלים: 7 פריסינג: בנתיים אני נקייה מהכל :) קעקועים: נופ. ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כןן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ניראלי.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אמממ טונה. .היתה לי דודא לתטונה ונגמר אז ירדתי לקנות חח בימים אלו אתה מאוהב? ניראלי.. \= הדבר שהכי קשה לך איתו:שדווקא הבנאדם הזה.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?איגי וקסמן האדם האחרון שהתקשר אלי- עומרי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא דיברתי באיסיקיו איזה רבע שנה.. אז במסנג'ר עדיין עם עומרי המקום האחרון שהייתי בו: אצל עומרי D: הסטיה שלי היא: עומרי D: חח סתם.. אממ שיער. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- השדיים שלי! תכונה טובה שלי: מצחיקה לפחות ת'צמי תכונה רעה שלי: מפגרת חח סתם לא.. אממ ... לפעמים אני קצת מדיי ישירה ורעה.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן D: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? \=..כן.. האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? עדיין לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחחחחח כןןן D: D: D: שעשיתי יסוווווווווווווווווווו הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כתום!! באיזה בושם אתה משתמש? אממממממ לא זוכרת .. קטן כזה חח אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? זרקתי על מישהו מנה חמה בעין זה מזה שורף חחח או שנתתי לידיד שלי מכה עם עמוד ברזל כזה בפין. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשאת מרגישה מוכנה וכשהוא מכבד אותך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבוע חיבקת מישהו/י? היום את עומרי מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עומרי עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי? גמילה השתכרת?חודש.. שכבת עם מישהו/י? בתולה היית במועדון? נעע. לבשת חצאית? אממ המון זמן חח קנית בגד? אממ שבוע אולי.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? אתמול D: שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:40.. מה/מי העיר אותך? אמא.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? עאאע!! לכי מפה!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? "מה שעובר עלי" טלפון מה אכלת? אמממ לחמניה עם חביתה.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?להבריז מספורט .. לא להבריז מספורט.. איזה כיתה את: י'! הבנאדם הכי יפה שראית: זכות השתיקה את חושבת שאת יפה? חמודה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? חחחח לפעמיםם
את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: ספיר אוהב/ת: אמממ המוןןןןןןן
מתגעגע/ת אליו: עמית.. חסר לך:עמית.. עושה לך טוב להיות איתו: עמית הכי מצחיק: עומריייי הכי דפוק: עומרייי הכי מוזר: דוד.. הכי כיף לדבר איתו: אממ ענבר.. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לסאלי?...... איזה צלצול יש לך? doors light my fire הקול הכי יפה ששמעת? של שריל קרואו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שאני מחבקת איזה ילדה קטנה חחח את רוצה להיות זמרת? למה לא את רוצה להיות שחקנית? למה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? רוב הזמן איפה את רוצה פירסינג? בהמון מקומות אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מחפשת למי הוא שייך.. חחח קודם הייתי עוברת מבאר שבע והייתי פותחת סטודיו ענק של פירסינגים וקעקועים וזה.. פורום אהוב: איגי וסקמן
באיזה פורומים את כותבת:איגי ואינפקציה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? נו איזה שאלות אותו דברר??? עומריייייייייייייייי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון ואוכלת מנה חמה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? אממממ השתוליםם מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי מה הדיסק האחרון ששמעת? פיטר רוט מה החלום שלך? להיות צלמת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לאא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?כן

B a m b o o k

New member
אחריות

שם: צליל תאריך לידה: 20.3.1991 מקום מגורים: באר שבע
שיר אהוב: כרגע, "תפסו אותי... אני שוקעת!" של שלומי שבן
סרט אהוב: שודדי הקריביים לדורותיו
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: שלומי שבן זמרת אהובה: דנה עדיני יום אהוב בשבוע: לאדעת דיסק אהוב: כרגע, של שלומי שבן-עיר תאריך אהוב: אנערף האם אי פעם עישנת? |
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק? לא חושבת
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יש מצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.63 בערך מידת נעלים: 38-9 פריסינג: 3 לובים רגילים קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית? יצאו לי כמה דמעות... לא משו רציני ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: ריחוק מכמה אנשים שבאלי לראות. ממש אבל. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לאדעת נו האדם האחרון שהתקשר אלי- בתאל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: דסי המקום האחרון שהייתי בו: בית הסטיה שלי היא: כבשים
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברים תכונה טובה שלי: מקשיבה תכונה רעה שלי: משעממת לפעמים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
סתם דבילי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יש מצב תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אחרים אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? סגלגל באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים? ככה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים ומספיק בוגרים להבין
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אממ שבועיים חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? אממ שבת אולי השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? אממ לא זוכרת לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא, כי הייתי צריכה ללכת לקופת חולים מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לי לקום כי הולכים לקופת חולים מה היה השיר הראשון ששמעת? לאדעת.. היה משו ברדיו מה אכלת? לחמניה עם חמאה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני בקושי נושמת איזה כיתה את: י"א
הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ
את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? באמצע כזה בנאדם ש: שונא/ת: לאדעת אוהב/ת: יש המוווווון
מתגעגע/ת אליו: דני וליל
חסר לך: דני וליל עושה לך טוב להיות איתו: דני וליל הכי מצחיק: רעיה הכי דפוק: שי הכי מוזר: הוו אני יכולה להצביע על כמה הכי כיף לדבר איתו: ליל יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת איזה צלצול יש לך? days of hunger-גבע אלון הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ציור מהנסיך הקטן
את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית? זה יכול להיות נחמד
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה היא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? משתלדת איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ווואו.. מה לא הייתי עושה בו? פורום אהוב: שייגעצ באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ, מוניקה סקס, אינפקציה, שבעיסטים, הבנות נחמה, אפרת גוש וקרואת ברוק ישראלי יש לך חברים בפורומים?
מי האדם האחרון שדיברת איתו? הדסי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ומדברת עם חברות את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? עברי לידר-כמה כוכב מה הסרט האחרון שראית? מבצע סבתא
מה התוכנית האחרונה שראית? בצפר לשטויות מה הדיסק האחרון ששמעת? מטרופולין הראשון מה החלום שלך? אממ לאדעת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? בימים אלו ממש רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
תמונה שסתם בא לשים

RRedbulbul

New member
ייאלהההההההההה בכיף!! (אני טס היום לארה"ב!!)

הכל בנוסח נשי!!!!!! קיבינימט חחחחח שם: לב ארי כהן תאריך לידה: 09.10 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב: וואי.. עשית לי רע עם השאלה... חחח לאידע סרט אהוב: אחי איפה האוטו שלי? תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות'פארק זמר אהוב: סרג' טנקיאן - סיסטם.. זמרת אהובה: אממ חח לאידע =[ יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: Scenes From A Memory - Dream Theater תאריך אהוב: 09.10? האם אי פעם עישנת? חחחח כן.. האם אי פעם שתית אלכוהול? אלכוהול? מה פתאום.. בחיים לא.. (נו.. מה נראה לך) האם אי פעם עברת על החוק? אני חושב שכשמגרבצי"ם ברחוב זה נחשב כעבירה על החוק האם אי פעם נשבר לך הלב? פיזית לא... אבל לא כל כך.... קצת.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בגרות בתנך האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אממ.. לא כל כך.. האם אי פעם בכית על מישהו? חח כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לאידע =\ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור האם אי פעם שיקרת? נו..... יש\אין חבר: לא גובה: 1.83 מידת נעלים: 47.5 פריסינג: אינדסטריאל ולוב קעקועים: עדיין לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? בארור.... אי אפשר בלי ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? מלא אנשים ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תמיד ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: חחחחח לא בפורום הזה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הייתי שמח להיות.. אממ... לא מישו מסויים... אבל מישו מאושר ומעושר חח האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא 333> האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לאידע.. לא סובל את התוכנה המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: סטיה? אחת? אני ילד סוטה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הבולבול שלי תכונה טובה שלי: לאידע תכונה רעה שלי: אממ.. מעצבן לדבר איתי בטלפון חח האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? רק כי ידעתי את הסיסמא.. אנלא מקצוען האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אממ... לא האם צחקת על מישהו בעל מום? חחחחחחחח האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ברור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אני חושב שכן.. אם לא אני חרא תרמת פעם לקבצן? בטח האם גנבת משהו במכולת? חחח כן - שוקו וקלפים של סופרגול יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפחה אכלת משהו לא כשר? אוכ.. לא מאמין שאני אומר את זה אבל כן... אני כזה גוי =[[[[[ פעם אחת אבל!!! אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחחח אממ.. לאזכור לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לגמרי מה צבע החדר שלך? אני צריך לצבוע את הצבע מחדש.. באיזה בושם אתה משתמש? בעיקר דראקר ובוס אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כל כך.. שרשרת מקס' מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני מרושע.. אני לא זוכר כרגע חח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שאלה טובה.. פאק.. לא לפני 15.. 15 זה כבר אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? שלשום שכבת עם מישהו/י? פייי.. תקופת יובש היית במועדון? חודשיים.. לא סובל מועדונים לבשת חצאית? חחחחחחחחח לפני שנתיים קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אבל בלי משמעות... היום הקדישו לך שיר? אף פעם נראה לי שיפרו לך את המצברוח? לאידע היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד מעט מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא מה היה השיר הראשון ששמעת? Systematic Chaos האלבום האחרון של Dream Theater מה אכלת?חצי סנדוויץ' וסודוך (אם מישו יודע מה זה.. לא שמישהו באמת קורא את הקקי הזה חחח) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על הטיסה.. איזה כיתה את: אני גבר.. דבר ראשון.. וי"ב הבנאדם הכי יפה שראית: אח... לאידע את חושבת שאת יפה? לאידע.. מקווה חח את חושבת שאת צבועה? קצת.. את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? חחח כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? מסמפט בזבזנית או חסכנית? חסכן לגמרי למה הכל בנוסח נשי?!?!? בנאדם ש: שונא/ת: לא שונא אנשים כל כך פשוט לא אוהב אוהב/ת: אוהב? אח שלי הכי מתגעגע/ת אליו: אח שלי חסר לך: אח שלי עושה לך טוב להיות איתו: אח שלי חח הכי מצחיק: אח שלי הכי דפוק: אני הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: אח שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? מכיר אותו - יוני בלוך הקול הכי יפה ששמעת? לאידע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חחחחחחחח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? להיט!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי איפה את רוצה פירסינג? פיטמה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מהמר פורום אהוב: חח זאת שאלה מכורה באיזה פורומים את כותבת: סיסטם ואינפקציה בעיקר יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? הייתה השאלה הזאת כבר מה את עושה עכשיו? חרא של אמא שלי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? חרא של אמא שלי חחח מה הסרט האחרון שראית? נמנמ.. לא זוכר איך קוראים לו.. משו עם ויל פארל מה התוכנית האחרונה שראית? נמנממ... לאידע מה הדיסק האחרון ששמעת? ציינתי איזה אלף פעם כבר מה החלום שלך? להיות מאושר כל החיים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ממש לא.. לא רוצה להתאבד שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחח כן בנית טירה מחול? מי לא? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? למה לי? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? אני עצלן.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא כל כך יצא לי היית בחקירה משטרתית? כן היה כיף =] אבל הכל בנוסח נשי

hkatsman

New member
אני אנסה לענות באריכות, כי משעמם

שם: כצי המלך, יש המכנים אותי אקסווייר תאריך לידה:3.10.91 כ"ה תשרי תשנ"ב מקום מגורים:פתח-תקווה עיר הפשע והרשע שיר אהוב:ברגע זה, Pearl Jam-Alive שלום חנוך-בלי לומר מילה, פורטיסחרוף-אמריקה. סרט אהוב:פייט קלאב אולי או ספרות זולה או אולי נפלאות התבונה תוכנית טלוויזיה אהובה:סיינפלד, סימפסון, סקראבס, פאמילי גיי, סאות'פארק זמר אהוב: ניר טרטר, רוג'ר ווטרס זמרת אהובה: אין לי זמרת אהובה יום אהוב בשבוע: חמישי, שישי הוא שנוא עלי, וראשון מניאק כי יש לו הרגשה של התחלה דיסק אהוב: בכלליותPink Floyd-The Wall ברגע זה1900? של פורטיסחרוף תאריך אהוב: אין לי תאריכים אהובים -------------------עד כאן החלק הארוך------------------------ האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?יש מצב אבל אנלא בטוח האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא שידוע לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא חושב האם אי פעם שיקרת?לא
יש\אין חבר:אין כרגע גובה:לא ידוע מידת נעלים:43-44 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?אולי הדבר שהכי קשה לך איתו:קשה לי עם הכל מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?ג'רי סיינפלד האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא=\, לא קול האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:גלעד המקום האחרון שהייתי בו:מודיעין הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-על כל דבר אפשר לוותר תכונה טובה שלי:ישיר תכונה רעה שלי: ישיר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?יכול להיות תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אני חושב שלא, כי בעצם המשהו הזה חייב להיות חלק מהחיים שלי. אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?בעל כורחי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?כן מה צבע החדר שלך?כחול בהיר באיזה בושם אתה משתמש?לא משתמש אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?דקרתי את חבר שלי באשכים באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים בסדר עם זה, אני לא חושב שצריך מגיל מסויים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?מזמן חיבקת מישהו/י?לא זוכר מישהו/י חיבק/ה אותך?באותו זמן עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?שבת בטח השתכרת?תחילת החופש שכבת עם מישהו/י?X היית במועדון?פורים לבשת חצאית? קנית בגד?לפני חודש אני חושב אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכר הקדישו לך שיר?תמיד מקדישים לי שירים שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך?הערתי את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת?ליאור, תתעורר
מה היה הדבר הראשון ששמעת?"עוד מעט" מה היה השיר הראשון ששמעת?משו של קולדפליי אני חושב מה אכלת?הרבה דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?עניינים פיננסיים איזה כיתה את:י"א הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודע את חושבת שאת יפה?לא ברגע זה, אבל בכלליות כן את חושבת שאת צבועה?משתדל שלא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כשצריך את אוהבת את עצמך?לא יודע בזבזנית או חסכנית?באמצע בנאדם ש: שונא/ת:יואב אוהב/ת:את כולם אני אוהב מתגעגע/ת אליו:לא יודע חסר לך:לא יודע עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק:גידי אני חושב הכי דפוק:הראל אני חושב הכי מוזר:כולם מוזרים הכי כיף לדבר איתו:ליאור או גידי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?ליאור אני חושב איזה צלצול יש לך?"על הרצפה" הקול הכי יפה ששמעת?לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?רולינג סטונס את רוצה להיות זמרת?לא בהכרח את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא יוצא לי לומר את זה הרבה איפה את רוצה פירסינג?בתחת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לא יודע פורום אהוב:אין לי באיזה פורומים את כותבת:אינפקציה, לד זפלין, רוק, שביעיסטים יש לך חברים בפורומים?פה ושם מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?אריק ג'ונסון מה הסרט האחרון שראית?עיר החטאים, פעם שנייה מה התוכנית האחרונה שראית?פאמילי גאי מה הדיסק האחרון ששמעת?X&Y מה החלום שלך?בכיתה א' חלמתי שאני בורח מסדאם חוסיין האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא שזכור לי רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?בערך שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?אף פעם לא חשבתי על זה בצורה הזאת נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא חושב היית בחקירה משטרתית?לא ממש

אה

שם: טל תאריך לידה: 9.9.90 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב: כל הדיסק של הבנות נחמה כרגע. סרט אהוב: ספרות זולה? תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות פארק זמר אהוב: הסולן של רד הוט צ'ילי פפרס :] זמרת אהובה: קרן אן יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: הבנות נחמה תאריך אהוב: 21.7. האם אי פעם עישנת? כה האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? כה האם אי פעם עברת על החוק? כה האם אי פעם נשבר לך הלב? כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? ברור האם אי פעם בכית על מישהי? כנ"ל האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש
גובה: 1.75 מידת נעלים: 38-39 פריסינג:לשון,טבור ועוד כמה קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כרטיסיה של אוטובוס חח בימים אלו אתה מאוהב? מאוד הדבר שהכי קשה לך איתו: בצפר מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? בנאדם עשיר ללא שום דאגות בחיים האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: הוא לא פתוח. המקום האחרון שהייתי בו: ניו יורק הסטיה שלי היא: מממ :] הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה? תכונה טובה שלי: בעלת כושר מנהיגות
תכונה רעה שלי: עקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא חחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כה האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ברור תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אמא אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כחול באיזה בושם אתה משתמש? משהו צרפתי שאין בארץ אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? זרקתי מישהו אחרי 3 ימים שהיינו ביחד(יום לפני יום האהבה),והוא אהב אותי ממש ורצה אותי מלא זמן באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים. 15 מינימום מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמעט שבועיים
אבל מחר! מחר! :] חיבקת מישהו/י? היום לפני איזה שלוש שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? שלושה חודשיים.הפסקתי שתית משקה אלכוהולי? שבוע ומשהו. השתכרת? חודש וחצי שכבת עם מישהו/י? שבועיים היית במועדון? פיייי,פול זמן לבשת חצאית? חודש קנית בגד? לפני כמה ימים בניו יורק אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שלושה ימים הקדישו לך שיר? ליודעת שיפרו לך את המצברוח? כרגע הרסו אותו היום: באיזו שעה התעוררת? שש וחצי בבוקר מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצילצול של השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כוס אמק יש לימודים היום איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: אחת מהשכבה שלי את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? ממש לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? מדי פעם ככה ומדי פעם ככה בנאדם ש: שונא/ת: אותו,כרגע אוהב/ת: אותו,לצערי(כרגע) מתגעגע/ת אליו: הוא חסר לך: נו עושה לך טוב להיות איתו: משפחה,חברים והחבר הכי מצחיק: החבר ושרון הכי דפוק: שרון הכי מוזר: שרון הכי כיף לדבר איתו: שרון יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? שרון,אמא,חבר איזה צלצול יש לך? הפלאפון כל הזמן על רטט הקול הכי יפה ששמעת? עדיין לא יצא לי לשמוע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו היפי של חוף הים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? זה לא היה כבר? איפה את רוצה פירסינג? במקומות כואבים יותר מדי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: אינפקציה? אם הוא היה יותר חי באיזה פורומים את כותבת: פירסינג וקעקועים,אופנה אלטרנטיבית ואינפקציה יש לך חברים בפורומים? וואו זה נשמע עצוב מי האדם האחרון שדיברת איתו? אור מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה לא ברור למה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא!! מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? קצרים מה הדיסק האחרון ששמעת? הבנות נחמה נו מה החלום שלך? לסיים בצפר כבר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? ברור סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא.. היית בחקירה משטרתית? לא תמונה שסתם בא לשים

Peeeach

New member
מגמת צילום?

מקנאה כלכך.. אצלנו סגרו את המגמה.. הדבר היחיד בסגנון זה טלויזיה ואני בזה.. אבל זה לא משהו .. כי זה וידאו ואני יותר בקטע של סטילז

והינה אני בשעמום!!!

שם:גבריאל תאריך לידה:3.2.1989 מקום מגורים:עכשיו אריאל עוד פחות מחודש חולון שיר אהוב:Frank Zappa - Titties and Beer סרט אהוב:EuroTrip תוכנית טלוויזיה אהובה:Family Guy זמר אהוב:philip Anselmo זמרת אהובה:יש כמה שאני ממש אוהב יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:Caiban-The Opposite From Withinהוא לא משהו מיוחד אבל אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו תאריך אהוב:3.2.1989 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?אי פעם?!..חח האם אי פעם לקחת סמים?כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן שבוע לקח לי לתקן ת'בן זונה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לצערי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לצערי כן האם אי פעם בכית על מישהי?יש מצב שהייתי קטן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן כמו כולם אני מאמין יש\אין חבר:אין גובה:1 מטר 80 בערך מידת נעלים:44 פריסינג:לא קעקועים:בקרוב ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?תגדירו שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:לא יודע מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אני אוהב להיות עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי-אם אני יגיד לכם שם זה יעזור? האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לא נראה לי שאתם מכירים המקום האחרון שהייתי בו:מטבח הסטיה שלי היא:מי שרוצה לדעת יצטרך לגלות לבד הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-מוסיקה תכונה טובה שלי:חברותי תכונה רעה שלי:עצלן האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן זה דיי מצחיק האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא נראה לי האם צחקת על מישהו בעל מום?ערסים נחשבים ופוסטמות נחשבים? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מי לא? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?נראה לי שכן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? בטח אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? תכלת שכזה באיזה בושם אתה משתמש? YvesAintLaurent אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשראות זה נחמד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודע עזבו אותי עם כל השאלות המטרידות האלה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא זוכר חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אני מחבק מישהו הוא לא אמור לחבק אותי חזרה? עישנת?אתמול אבל לא סיגריות שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת?בראש השנה שכבת עם מישהו/י?אתם חייבים לצאת לי מהתחתונים היית במועדון? לא זוכר לבשת חצאית? אממ... קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לכלב שלי נחשב? הקדישו לך שיר?למה שיקדישו לי שיר ?! מה אני חתן בר מצווה? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך?שעון ביולוגי מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיפה אני זוכר?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? מכוניות מהרחוב מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של UNEARTH מה אכלת?קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי אני ימצא עבודה אחרת איזה כיתה את: 0 הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודע אתה חושבת שאת יפה? לא ממש אתה חושבת שאת צבועה? קצת פה ושם אתה חושבת שאת קנאית? לא אתה חושבת שאת קרצייה? לא אתה חושבת שאת עקשנית? שצריך אתה אוהבת את עצמך? כן למה שאני לא? בזבזן או חסכן?מחושב לא קמצן בנאדם ש: שונא/ת:היטלר..חח אוהב/ת:ש הרבה אנשים שאני אוהב מתגעגע/ת אליו:לא נראה לי שיש חסר לך:זוהר ארגוב עושה לך טוב להיות איתו: יש כמה אנשים הכי מצחיק: חבר טוב בשם חן דעבול הכי דפוק: הוא! הכי מוזר:זה! הכי כיף לדבר איתו: זה עם הכזה ליד שן! יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? טולולולולו טילידם טילדידם הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ייגר מייסטר אתהרוצה להיות זמר? אולי יום אחד אתהרוצה להיות שחקן?מתי האודישנים? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם משלמים אז למה לא? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ איפה אתהרוצה פירסינג? מי אמר שאני רוצה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מביא חלק למשפחתי ואז מקים לעצמי אולפן פורום אהוב:אינפקציה באיזה פורומים את כותבת:אינפקציה,קיובייס ועוד כל מיני חרא יש לך חברים בפורומים? יש אנשים שאני מתכתב איתם בפורום הם לא בדיוק חברים שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא זוכ מה את עושה עכשיו? ממלאה את השאלון הטיפשי הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? Lamb of god מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? פיפשואו מה הדיסק האחרון ששמעת?לא זוכר מה החלום שלך?לעשות תואר של רב חובל ולקנות יכטה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא! למה איפה אני חיי בקוסובו? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן יצא משהו לפנים!! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?לא

sabag12

New member
../images/Emo54.gifממש משעמם לי ../images/Emo10.gif

שם:
רן תאריך לידה:
21.4.87 מקום מגורים:
קרית עקרון שיר אהוב:
הרואין-אביב גפן תוכנית טלוויזיה אהובה:
רצח שחור לבן זמר אהוב:
אביב גפן זמרת אהובה:
שילה פרבר יום אהוב בשבוע:
חמישי דיסק אהוב:
אביב גפן ||| תאריך אהוב:
8/11/08 האם אי פעם עישנת?
כן האם אי פעם שתית אלכוהול?
כן האם אי פעם לקחת סמים?
כן האם אי פעם עברת על החוק?
כן האם אי פעם נשבר לך הלב?
כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
כן האם אי פעם בכית על מישהו?
כן האם אי פעם בכית על מישהי?
כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
כן האם אי פעם שיקרת?
כן יש\אין חבר:
יש
גובה:
1.82 מידת נעלים:
43 פריסינג:
לשון וטבור קעקועים:
ברגל ב24 שעות האחרונות בכית?
לא ב24 שעות האחרונות צחקת?
כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
כן בימים אלו אתה מאוהב?
אכן הדבר שהכי קשה לך איתו:
צבא מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
חבר שלי האדם האחרון שהתקשר אלי-
חבר שלי המקום האחרון שהייתי בו:
בורגר הסטיה שלי היא:
כפות ידיים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-
חבר שלי תכונה טובה שלי:
אין תכונה רעה שלי:
אדיש האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
חחחח בחבר שלי האם צחקת על מישהו בעל מום?
כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
אפילו הרבצתי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
כן תרמת פעם לקבצן?
כו האם גנבת משהו במכולת?
לא, אבל מחנות חיות כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אחותי אכלת משהו לא כשר?
כמובן אתה שומר כשרות?
לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
חח כן הפרת הבטחה שהבטחת?
כן השתכרת עד אבדן חושים?
חח כן מה צבע החדר שלך?
ירוק באיזה בושם אתה משתמש?
איסימיאקי אתה אוהב לענוד תכשיטים?
אוהד אבל לא עונד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
בגדתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?|
אתמול בלילה חיבקת מישהו/י?
אתמול בלילה מישהו/י חיבק/ה אותך?
אתמול בלילה עישנת?
דקה שתית משקה אלכוהולי?
שלשום השתכרת?
בסופ"ש האחרון שכבת עם מישהו/י?
אתמול עם חבר שלי היית במועדון?
בסופ"ש לבשת חצאית?
בכיתה י' קנית בגד?
בסופ"ש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
מזמן הקדישו לך שיר?
אתמול שיפרו לך את המצברוח?
אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?
16:00 מה/מי העיר אותך?
לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?
שיהקתי מה היה השיר הראשון ששמעת?
דנה אינטרנשיונל - תי'נקוואמילה מה אכלת?
אורז איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
למה קמתי הבנאדם הכי יפה שראית:
חבר שלי את חושבת שאת יפה?
לא את חושבת שאת צבועה?
לא את חושבת שאת קנאית?
כן את חושבת שאת קרצייה?
לא את חושבת שאת עקשנית?
כן את אוהבת את עצמך?
באמצע בזבזנית או חסכנית?
בזבזן בנאדם ש: שונא/ת:
רון אוהב/ת:
יניב מתגעגע/ת אליו:
אוהד חסר לך:
מנור ז"ל עושה לך טוב להיות איתו:
יניב הכי מצחיק:
מורן הכי דפוק:
דורית הכי מוזר:
דן הכי כיף לדבר איתו:
יניב יש לך פלאפון?
כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
חבר שלי איזה צלצול יש לך?
Gimme more - בריטני ספירס הקול הכי יפה ששמעת?
מוטי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
דנה את רוצה להיות זמרת?
לא את רוצה להיות שחקנית?
לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
כן איפה את רוצה פירסינג?
פיטמה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
קונה בגדים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
כן וכמעט מתתי רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
אכן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
כן היית בחקירה

breezerlemon

New member
אוי מאי גד דטס דה פאנקי שיט

שם:דנה תאריך לידה: 15.5.91 מקום מגורים:תל אביב שיר אהוב:היהודים-דונט לייק סרט אהוב: היומן תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה-70 זמר אהוב:תום זמרת אהובה:טיטי יום אהוב בשבוע:שלישי דיסק אהוב:היהודים=היהודים תאריך אהוב:6.6.06 XD האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא נראלי האם אי פעם נשבר לך הלב?כן\: האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן בלאט האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן.. אוף מה זה השאלות האלה ?! חח האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:1.60 מידת נעלים:7 פריסינג:קונצ' [: וחמש לובים ^^ קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? יש מצב.. ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חח כן קצת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?אממ לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?המפ לא נראלי הדבר שהכי קשה לך איתו: שקרנים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הארי פוטר XD האדם האחרון שהתקשר אלי-נוי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:שירה המקום האחרון שהייתי בו:שער העיר הסטיה שלי היא:רוסים ואוקראינים XD הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-<_< תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן ס: האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? :Iהכל אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת השתכרת עד אבדן חושים? אממ כן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? SO וברונו באנני אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני ורשע? לא הולך יחד.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אחרי החתונה P: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? שבוע וחצי שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת?אתמול קצת שכבת עם מישהו/י? נוור אוור היית במועדון? ממ בהופעה לבשת חצאית? עכשיו קנית בגד? אממ לפני חודש?!.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? 4 ימים הקדישו לך שיר? 0O שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 1 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? תעזבי אותי תני לי לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? אנשים מה היה השיר הראשון ששמעת? של פרודיג'י מה אכלת? בורקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? <_< איזה כיתה את: יא' הבנאדם הכי יפה שראית: <_< את חושבת שאת יפה? לפעמים... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? בד"כ לא את חושבת שאת קרצייה? קצת XD את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? >P בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב הכספי שלי באותו יום XD בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: נויוש =] מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: על כל התשובות יש בן אדם אחד בלאט יש לך פלאפון? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? נוי איזה צלצול יש לך? טהטהטהטה הקול הכי יפה ששמעת? טיטי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פריקים לרצח די כבר XD את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? הו,נראלי רוק והליקסים אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חצי ממנו פורום אהוב: האדום באיזה פורומים את כותבת: בזה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אלון מה את עושה עכשיו? מתכתבת ועונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? פרודיג'י מה הסרט האחרון שראית? אליס בארץ הפלאות מה התוכנית האחרונה שראית? ?! מה הדיסק האחרון ששמעת? היהודים פורטה מה החלום שלך?למות חח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחחחחחחחחחחחחחח בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחח לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן XD

crazy mofo

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה

או: מה אני קשור. שם: דניאל תאריך לידה: היום האחרון של החופש הגדול 1989 מקום מגורים: קרית אונו שיר אהוב: "האהבה שלך היא האהבה שלי" של וויטני יוסטון סרט אהוב: 12 קופים תוכנית טלוויזיה אהובה: הכיתה זמר אהוב: זוהר ארגוב ופיליפ מפנטרה זמרת אהובה: לי טריפון מאיטליז יום אהוב בשבוע: שישי.... דיסק אהוב: 7 של שב"ק ס' תאריך אהוב: אנערף האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? נראה לי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? ממש קצת יש\אין חבר: יש לי הרבה חברים והרבה חברות. אני פשוט לא סובל את המונח "ידיד/ה". אבל בת זוג אין לי. גובה: מטר 76 כזה? מידת נעלים: 44 פריסינג: לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן אבל רציני ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא משהו רציני ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא בבנאדם ספציפי הדבר שהכי קשה לך איתו: שאתה בא לקחת תפוח עסיסי מהמקרר ומגלה שיש בו נקודה רכה. אחד הזינים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ג'ים מוריסון האדם האחרון שהתקשר אלי- מתן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נועם נראה לי המקום האחרון שהייתי בו: שאלה טיפשית. הסטיה שלי היא: לקחת דברים יותר מדי קשה. אל תשאלו, איזה סוטה... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חיים תכונה טובה שלי: סתם חמוד תכונה רעה שלי: סתם חמוד ולא יותר מזה..... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? ממש לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? יצא פעם האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן לאישה זקנה תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? נראה לי שכן, לא סגור על זה, אל תפסו אותי במילה, אני אחזיר לכם תשובה יותר מאוחר יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? מנסה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן כמו אשכנזיה באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמש.... אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מישהו שאל אותי מה השעה אז אמרתי לו "שש ועשרה" למרות שהיה שש ו12 דקות....... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שזורם מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש ככה חיבקת מישהו/י? כמה שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? כמה שעות עישנת? שתית משקה אלכוהולי? שבוע כזה השתכרת? הרבה מאוד זמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? שבוע גם לבשת חצאית? וואלה לא זוכר קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר הקדישו לך שיר? די נו שיפרו לך את המצברוח? הא? היום: באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי בצהרי יום כיפור מה/מי העיר אותך? הרעב מה היה הדבר הראשון שאמרת? מנמנמנמ.....נממנמ.... מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? לא אכלתי אינעל אבוק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני עושה את זה? (הצום) איזה כיתה את: סיימתי הבנאדם הכי יפה שראית: אחי הקטנים את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? לא זה ולא זה. אגב, אני בן. בנאדם ש: שונא/ת: בן לאדן. אוהב/ת: אנתוני קידיס מתגעגע/ת אליו: אח שלי תומר חסר לך: דוד שלי. עושה לך טוב להיות איתו: לא חסר הכי מצחיק: חבר שלי, איתמר הכי דפוק: חבר שלי, איתמר הכי מוזר: ילדה בשם נועה הכי כיף לדבר איתו: די נו ,כל אחד בצורה שונה. מה זה השאלות האלה בחייאת ראבאק????? (אל תתייחסו, האמת שזה אחלה שורף זמן...תודה לכם) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? צלצול מגניב הקול הכי יפה ששמעת? ציוץ ציפורים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מי עובד? את רוצה להיות זמרת? כן, זמרת. את רוצה להיות שחקנית? גם טוב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אם חיי היו תלויים בזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביא למי שצריך. פורום אהוב: ניסויים לגולשים........ באיזה פורומים את כותבת: פה ושם יש לך חברים בפורומים? ידידים מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? הכל מהכל כולל הכל ובמיוחד פ'אנקנסטיין מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? הפרקליטים מה הדיסק האחרון ששמעת? כנען 200 של שב"ק ס' מה החלום שלך? לחיות בשלווה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כולנו עומדים למות, חבר'ה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? רציתי להתאבד אבל וויתרתי שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? די נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכר היית בחקירה משטרתית? לא אם אהבתם מה שקראתם ספרו לחבריכם. בבקשה

למעלה