חחח הסטטיסטיקה...

חחח הסטטיסטיקה...

הגעתי למסקנה שהמקום הכי מבוקר בתולדות היפים והאמיצים הוא בית החולים, בערך פעם ב20 פרקים יש סדרת פרקים בבית חולים (אמבר והשריפה הם הפעם האחרונה שזה קרה) זה די מוזר, גם השפה הכל כך מקצועית שהרופאים מדברים, בל היה במקרה רופא פעם? יש לו טראומה, מה נהיה שם בדיוק?

SupeRonit

New member
השפה המקצועית=איש עם ידע רפואי=

איש מקצוע שכל התפקיד שלו זה לייעץ לקאסט של הסדרה מה להגיד ואיך לפעול שזה יהיה מצאותי..(לא זוכרת את השם המדויק של התפקיד הזה). עכשיו בסדרות בית החולים:E.R,שיקגו הופ,פורט צ'רלס-איש כזה נמצא כדרך קבע על הסט. עכשיו הכי מבוקר זה לא מדויק..כי מבחינה הגיונית את הסט של הבית חולים בנו באותה תקופה של החטיפה של אריק הקטן (ואז פתאום אמבר נפלה,דיקן נורה,מארק וברידג' בילו שם הרבה)-הוא בערך שנתיים סט קבוע.לפני זה היו רק לידות בבית חולים (אם לא באוטו
) וניתוחי כליות (
). אבל הסט הכי ותיק בסדרה שמתוקף היותו כזה גם הכי מבוקר-הוא סלון ביתם של סטפני ואריק.. מה דעתך

Guy K

New member
יפה מאוד רונית

אני רואה שאת שמה לב לפרטים האלו
סט של בית חולים היה בסדר מאז ומעולם, רק שבדרך כלל היה מדובר בסט קטנטן של חדר אשפוז וחדר המתנה. מאחר והיה רק סט אחד, יכולנו לראות בהפרש של כמה שנים את בת' לוקה בסרטן, את טיילור יולדת תוך סיכון חייה - באותו החדר בדיוק. בתקופת המאבק האחרון על אריק ג'וניור באמת בנו סט חדש לסדרה שכלל חדר מיון ריאליסטי יותר ולכן ראו אותו בכל כך הרבה סיטואציות. אגב, תוכלו לראות בחדר המיון החדש חלקים מהסט שהרכיבו את חדר בית החולים הישן. ככה זה ביפים, ממחזרים

Traped In A Box

New member
מקום יפה

גם בית החוף שהיה של טיילור הוא מקום בין האהובים עלי בסדרה. אפשר להגיד שהרבה דמויות שנכנסו לסדרה עברו דרכו מאז שרידג' וטיילור עברו לבית של פירס (הבית הנוכחי שלהם). מורגן הייתה שם... ברידג'ט ודיקן היו שם.... ג'קי ואריק היו שם... מי לא?

Traped In A Box

New member
המזרקה של ברוק

אפשר להגיד שהמזרקה מחוץ לבית של ברוק ליוותה אותנו הרבה מהסדרה...לא? צריך לעשות לה גם עלילה! מה יש?! הכי מצחיק כשאמבר העיפה את קימברלי לשם (או שזה בעצם היה לבריכה?....לא זוכר)

Mikel20

New member
אולי מישהו מוכן להסביר לי

אם כבר מדברים על נופים, למה בשנים האחרונות לפני שמתחילה סצנה בחברת פורסטר מראים איזו שהיא וילה נמוכת קומה ולא מבנה תעשייה גדול כמו שהיה תמיד? עד כמה שזכור לי החברה ממוקמת בלב לוס אנג'לס במרכז תעשייתי ולא בנוף פסטורלי ונעים כמו שהם מראים שם..(רק אני שמתי לב לזה??) למישהו יש הסבר?

SupeRonit

New member
לא,לא רק אתה וזה באמת משונה

כי הרבה פעמים מדברים על מעבר בן קומות/מעליות,מה שלמראית העיין אין בבניין המצולם.

Traped In A Box

New member
זה רק אחד הצדדים שלו

מה שמראים זה איזה שלט שכתוב עליו "פורסטר" וזה נראה לי רק איזה צד אחד של הבניין.... ותגידו (אם אנחנו כבר נוסטלגים פה...) מה קרה לכל הדאבל דייטים של היפים והאמיצים? ודרך אגב... מישהו יכול להזכיר לי מי זה סליי?

Mikel20

New member
סליי זו באמת נוסטלגיה

קוראים לו סליי דונובן והוא היה המנהל של פאב הבקיני בחוף! מייסי שרה אצלו בבאר והוא גרם לה אח"כ להתמכר לאלכוהול - סיפק לה אותו בכמויות מסחריות! מאוחר יותר הוא התאהב בג'סיקה, אחיינית של אריק, ואנס אותה! לבסוף הוא מת בשריפה שפרצה במקום שלו.... אם שכחתי משהו אתם מוזמנים להוסיף.

לינה18

New member
בדיוק אז ריחמתי על קימברלי

כשאמבר(שהיתה באותו רגע מרושעת מאי פעם) זרקה אותה לברכה.

Traped In A Box

New member
גם אינסומיה דיי נעלמה בזמן האחרון

מאז הסצינה הכמעט אחרונה המעולה שהייתה שם כשברוק פגשה את מייסי פעם ראשונה מאז שחזרה לאל איי אינסומיה די נשכחה...יחד עם סי ג'יי ומייסי. אולי יש שם איזה קללה? גם מאז שגרנט ומייסי הקימו את המקום ישר גרנט מת מסרטן אשכים או משהו כזה....(תתקנו אותי אם אני טועה). יש לי הרגשה שסאלי הולכת לעוף מהסדרה (זה לא ספויילר! זאת רק הרגשה שלי וניחוש). כבר אין לה משפחה או חברים להיות איתם וכבר אין לה אפילו מקום עבודה לנדוד בו כשהיא לא בבית שלה (שגם אותו לא הראו כמה זמן) או דוחפת את האף שלה לעניינים של הפורסטרים.

לינה18

New member
דווקא יש סיכוי ש ספוילר

סאלי עומדת להחזיר לעצמה את החברה.

Traped In A Box

New member
סטטיסטיקה נמוכה..

כבר המון זמן לא היה מישהו בכלא! האחרונה הייתה שילה אבל הראו אותה בכלא לאיזה פרק שניים..

למעלה