חחח אני הורג ת'עצמ

deja vu 23

New member
חחח אני הורג ת'עצמ

אז נדלקתי על מישו ממש חמוד באחד מסנימי ארומה באיזור השרון. אני אשכרה כל שבוע הולך רק בשביל לראות אותו. והיום הוא היה שם, עשה טלפונים (הוא מנהל את הסניף אני חושב) וגרררררר..... לא יודע בכלל אם הוא בקטע, אולי המבטים שהלכו בינינו פעם סתם היו בראש שלי. וחזרתי מתוסכל הביתה כי לא קרה כלום. מבאס.

archangel3

New member
יש שתי אפשרויות

או שאתה מתחיל איתו או שתעזוב אותו בשקט להיות סטוקר לא יעזור לאף אחד מהצדדים :|

היי

אני מסכים עם הקודם, לדעתי כדאי לך לנסות ליזום משהו אם זה מעסיק אותך עד כדי כך אבל לבוא לשם כל פעם רק כדי להסתכל עליו מהצד.. לא רק שזה יכול לגרום לו קצת להיבהל ממך אפילו אם הוא היה מעוניין בהתחלה כי אתה סוג של סטוקר, זה גם פשוט חבל כי זה סתם פוגע בך בסופו של דבר ודורש ממך כל כך הרבה אנרגיות שהיית יכול להשקיע בהיכרויות עם גברים, בלצאת למקומות בילוי, להכיר אנשים באופן כללי וכו'.. מקווה לקרוא בעתיד הודעות שלך על דייט או היכרות הדדית כלשהי..

deja vu 23

New member
חח סטוקר

לא חשבתי על זה ככה. די לא צריך להגזים על אני לא סטוקר. כולה בא מדי פעם, הוא רוב הפעמים בכלל לא נמצא שם. והוא ממש חמוד אם הייתם רואים הייתם מבינים.

Rincewind

New member
תמשיך ללכת!

בסוף או שלך יהיה אומץ להתחיל איתו, או שהוא ישים לב שאתה דלוק לו על התחת ^___^

The Superkid

New member
תעשה כמוני

קרה לי אותו דבר בדיוק רק עם אחד מה"קופי בין" ואני וידידה שלי היינו הולכים לשם כל הזמן רק כדי לראות אותו.. הוא גם שירת בבסיס לידי אז בכלל הייתי סטוקר שלו כי היינו נוסעים יחד באוטובוס לבסיס וחזרה כל הזמן... עד שיום אחד החלטתי לעזור אומץ וניגשתי אליו... שאלתי אותו אם הוא משרת פה ושם... והוא אמר שאני נראה לו מוכר גם.. ואז ידידה שלי קפצה לשיחה ואמרה ואני מצטט "כן והוא מת לעבוד פה!!" בלי שום קשר לשיחה שלנו ... חחחח והיום אני מנהל משמרת שם... =) וממנו בסופו של דבר ירד לי.. אבל נהיינו חברים טובים

למעלה