חחח אכלתי ביסס

חחח אכלתי ביסס

איזה צחוקים היום אני מאכיל תבורזמית הבובה שלי אכלה 4 עכברים בסוף העכבר הרביעי קלטתי איזה לכלוך בטרריום באתי להוציא אותו והיא ננעלה לי על הידד( כניראה חשבה שאני עכבר כי היא בחיים לא נשכה) איזה מצחיק זה יש לי סימן של שעון על האגודל הכף יד מבפנים חחח אמא שלי רואה את זה היא מתה חחח אבל סתם היה מצחיק חבל על הזמן ירד מלא דם אז שמתי קצת יוד וזהו אני כבר לא מרגיש את זה זה היה לפני שעה בערך . תגיד לי להתחדש על : מילק פואבלון בן חודש וחצי מדהים ביותר זכר ובואה מרכז אמריקה חמודה ביותר ויפה נקבה אני עד עכשיו צוחקק איך היא נשכה אותי .. חחחח

T0M3R

New member
תתחדש אחי, גם לי מגיע, מצאתי היום

עוד 2 ביצים של לאופורדים

פשש תומר ??

אחי מה זה כבר 4 ביצים או אותם 2 שרשמת מקודם ?? אסף רציתי לתת לה חולדות אבל היא עוד לא רוצה אני יודע מה זה גם הברומזית הקודמת שלי לא רצתה לאכול חולדות עד שיום אחד פיתאום היא כן הסכימה לאט לאט היא כולה בת 3 חודשים

gaichuk

New member
היא כולה בת 3 חודשים...

אז למה היא צריכה 4 עכברים?

יונתן ??

אני ממש לא מתכוון לחליף אותה וחוץ מזה אני למדתי מהטעות אחרי האוכל אני לא נוגע בשום נחש פשוט היה לכלוך שהציק לי בעין אז הייתי חייב לדחוף תיד חוץ מזה היתה לי בורמזית יותר גדולה מ2 מטר ומכרתי אותה ביגלל שהיתי צריך כסף לאופנוע עכשיו כבר אני מחכה לרישיון שלי ביגלל זה אין מצב שאני יצטרך משהו וגם אם כן אני לא מתכוון למכור שום נחש בשבל זה ... אני מקווה שהבנת ותפסיק אתה וכל החברה פה כל הזמן לרשום שאני יחליף וימכור או משהו .. כי זה ממש מעצבן זה לא אישי פשוט זאת לא פעם ראשונה שרשמו לי או לאנשיפ אחרים את זה ..... תום קליין

T0M3R

New member
4 ביצים ויונתן בקשר לביס

זה לא כזה נורא, בשנה שעברה טיפלתי בחנות חיות בבורמזית של 2 + והיא כל הזמן הייתה נושכת אותי.. גם בואה של 2 נשכה אותי וזה כואב מן הסתם אבל לא להגזים, מה שכן כמו תמיד בכל נחש הזינוק לא נחמד...

BabaGee

New member
יש מתקפה של בורמזים סטרייפ או מה ??

אני מתנצל על ההקפצה פשוט ראיתי בפורום אחר בורמזית אלבינו סטרייפ למכירה, אחת בדיוק כמו שיש לך וחשבתי לעצמי "מה קורה עם כל הבורמזים האלה ??" הקטע העוד יותר מוזר הוא שליד הטלפון שם היה כתוב "תום" ממש יקום מקביל והופכי, דברים שלא קורים כאן קורים שם /images/Emo3gif זה ממש לא אישי אבל אני חושב שאחרי הודעה תקיפה כמו שפרסמת מגיעה ליונתן התנצלות

למעלה