חחחח..

עמיתוש

New member
חחחח..

סתם רציתי לשתף.. היום אני חוזר מביה"ס.. ואני שומע סבתא שלקחה את הנכדה שלה מהגן אומרת לה "מאוננת, הא?" ואני הייתי המום, ואז קלטתי שהיא אמרה "מאוד נהנית, הא?" ואני כזה נקרע באמצע הרחוב, המבטים היו מופנים אליי... טוב לא משנה, זה הזכיר לי איזה משהו ב"דאבל דייט" אפ מישהו מכיר
.

שלומצי

New member
ומה פרויד היה אומר על זה? ../images/Emo22.gif

זה מזכיר לי אירוע מאוד משעשע מחיי המשפחה שלנו, היינו אצל סבתא שלי יום אחד והיא שאלה את אבא שלי האם הוא רוצה תה "ב-POT" (קומקום), וכשהוא לא ענה, יצא שעשר פעמים היא שאלה "אתה רוצה בפות?"??
נו טוב לפעמים צריך להיות שם בשביל להבין

פעם למדנו איזה שיר בספרות,

כבר לא זוכרת איזה, אז המורה שלי הכתיבה לנו: "הדוברת נשאלה בלה-בלה-בלה-בלה-בלה [לא מעניין] והדוברת הזונה..." כל הכיתה מסתכלת זה על זו, אף אחד מאיתנו לא הבין מאיפה לעזעזאל המורה הקריצה את זה. היא גם אמרה את זה בפרצוף זועם כי כמה דקות לפני כן היא כעסה עלינו על כך שאנחנו לא מכינים שיעורי בית וכאלה. אז הבטנו זה בזו, המורה שמה לב למבטים [טוב, אי אפשר היה בדיוק להתעלם
] ומצחקקת לעצמה. מיד נשבר הקרח, כולנו התחלנו לצחוק, ובסופו של דבר התברר שהיא התכוונה להגיד: "הדוברת אז עונה..." בלבול קל, בהחלט
. או זה כמו, שכשהייתי באוטובוס בפולין, אז ישבתי ליד חבר שלי [קצת לפני שהוא הפך להיות חבר שלי] והתחלתי ללטף אותו כזה ביד. ואז איזה ידיד אחד שאל: "עדי, תגידי, מה את עושה לו?" ובטעות אמרתי: "אני עושה לו ביד"... מאז זה הפך להיות בדיחה פרטית שלנו על הנושא, של כולנו, וכל פעם כשהיינו מתיישבים זה ליד זו באוטובוס הייתי אומרת לו: "נו, אז אתה רוצה שאני אעשה לך ביד?" איי איי איי, עמית, עשית לי לצחוק
. נו, אז אוננת?

QuEeN oF mE

New member
חחחחח..../images/Emo6.gif

וואי איך קרעתם אותי כולכם..
ובטח שאני רואה דאבל דייט,אחלה תוכנית!!! אבל איזה קטע זה בדיוק הזכיר לך?.. חח אה ועדי הזכירה לי.. עם מה שהמורה שלה אמרה..למרות שזה לא בדיוק קשור..אבל תסבלו את זה.. לפני כמה זמן בשיעור היסטוריה המורה הכתיבה משהו והיה צריך לכתוב "העפלה"..ואז כתבתי והכל ואני אומרת לחברה שלי,על מה מתערבים שכולם עכשיו כתבו הפלה?.. ואז היא כזה מסתכלת במחברת שלה..ומתקנת את מה שהיא כתבה.. חח זה היה ממש מצחיק
בכלל המורה שלי מדברת לא ברור.. והיום גם מרוב שאני רגילה לזה שמורים מכתיבים דברים שאלתי את המורה למתמטיקה אם צריך לכתוב את ממה שהיא אומרת..כמה נורא.. אוף עפתי ללמוד..!

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה עמיתוש אתה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו, קצת שמיעה סלקטיבית עוד לא הזיקה לאף אחד
רק אני לא רואה את התכנית הזו? ראיתי אותה כמה פעמים והם פשוט זוג רעים
עצבנו אותי

למעלה