חחחח...

חחחח...

מה אתן מסתכלות סתם בא לי לצחוק!!!

הבה נפתח ת'בוקר בשיר מרענן..

אור עולה בבוקר על אגם רחוק (זוכרת) כן אני זוכרת ולא אחדל ולא אשתוק. אור שמבשר את ההשכמה והזריחה (זוכרת) רק לראות עוד פעם יותר מזה איני צריכה. שמש הביאו שמש אם שמי מעוננים עוצמת את עיני אבל השמש היא בפנים. אור בצהריים על האדמה (זוכרת) על חלקת המים ועל שתיל ועל קמה. אור יורד בערב על שדות חיי (זוכרת) עוד אני זוכרת זה אור יומי זה אור ימי. שמש הביאו שמש אם שמי מעוננים עוצמת את עיני אבל השמש היא בפנים. אור יורד בערב (שמש) אור בצהרים (שמש) אור עולה בבוקר אור! ..........חחחחחחחחחחחח...........~~~

ועוד אחד שהייתי חייבת לכתוב..

שמש עולה בצבעי הדבש כמה צלולה שירתו של מחר חדש רוח סורק מחלפות ראשי ילד צוחק כי נולד לשיר עץ השקד בצל האורן ריחות שבעה מינים ברוח שיחי הרדוף שקמה ורותם מילים קסומות כל כך מילים שלא אשכח עץ השקד בלובן של פריחה וכביש חצוב בהר מוביל אל הזריחה עץ השקד בדרך אל עירי שמסתתרת לה בהר פיזמון: שמש עולה בצבעי הדבש... עץ השקד בצל האורן בושם רקפות ברוח משב צונן של טרם בוקר ועצב ההרים והד כל השירים עץ השקד בלובן הגדה עירי בתוך ההר ממתיקה סודה עץ השקד הינומת כלה וכל שירי הם שלך פיזמון: שמש עולה בצבעי הדבש...

ואחרון...

של קורין אלאל המבאסת..חחח: שיר בכיף שיר שקם עם הבוקר בא, שוטף יום נפתח אל הדרך יוצא, מסחף, קמה לי בבוקר, בוקר כבר מזמן על האש יש מים ובנתיים מה המצב בחוץ מעבר לחלון איך מתחיל לו יום אני עוד בחלום שיר בכיף ... אני נוסעת אל הדרך החופשית שמים מכחילים לאט לאט מעל דרכי קולות בוקר צבעים לילה זמן ללכת יש לי למה יש לי כמה תנו לגשת שיר בכיף שמש מכשפת נחה על הים אם תקשיב למוסיקה כל העולם ראש אל ראש אל גוף תשוקות והזיות מי אמר שלא נותנים בכיף לחיות שיר בכיף ...

מעינית

New member
למי יש כוח ליקרוא את המוח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יותר חזק...

מכונית מוענה הוא ייקח אותה לסיבוב בשכונה ויראה לה את הנוף פה ושם זה עוזר אני לא משתכר פה ושם היא תצחק ופתאום הוא ישים את ידו על כתפה השמלה תתקמט היא תחשוב על הבית פה ושם זה עוזר אני לא מוותר פה ושם היא תצעק בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם בוקר טוב עולם אני הולכת מכאן בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם הזה.. באגם הזה... רחלי אשתו היא קוראת מחשבות היא אומרת זה בסדר, הוא לא תמיד ככה האבטיח הצבאי לבש את הדובון וירד לרחוב הוא ירד לרחוב ואחר כך חזר הוא ידע מה עושה כאן , דלת נטרקת מכשיר השמיעה התקלקל בזמן הלא נכון .. בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם בוקר טוב עולם אני הולכת מכאן בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם בוקר טוב עולם .. אני הולכת .... בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם בוקר טוב עולם אני הולכת מכאן בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם הזה..... באגם הזה......

להוציא ת'מיץ...

של מי התמונה שאני מסתכלת? של מי הפנים המוכרים? פתחתי ת'חלון, עננים הסתירו את השמש. רציתי לגעת, אך איבדתי תחושה. משהו נחתם שם, אנ'לא זוכרת. אולי מישהו יבוא, ויאמר: "בוקר טוב, בוקר טוב, גברת. בוקר טוב, בוקר טוב, לכל הילדים. בוקר טוב, לכל אלה שלא היה להם לילה"... של מי התמונה שכה כואבת? איך הפנים אצלי נשמרים? משהו קורה לי, אני מתגעגעת. אולי מישהו יבוא, ויאמר: "בוקר טוב, בוקר טוב, גברת בוקר טוב, בוקר טוב לכל הילדים. בוקר טוב, לכל אלה שלא היה להם לילה"... "בוקר טוב, לכל אלה שלא היה להם לילה"...

למעלה