Pikachuit!
New member
חחחח ..
כמה פשלות היו בפרק של היום ! בחיים שלי לא מצאתי כל כך הרבה פשלות בפרק ! דבר ראשון.. שג`סי וג`יימס הפציצו את ההר געש בקרח, הם עמדו בכניסה ליד הדלת .. אבל שאש וכל החבר`ה נכנסים .. פתאום ג`סי וג`יימס כבר לא ליד הדלת ..
דבר שני .. איך זה שסטאריו וסקווירטל יכולים ``לצנן`` את אוניקס וג`יאודוד? הרי הם פוקימוני אבן ! ופוקימוני אבן חלשים מול פוקימוני מים ! דבר שלישי .. שפיקצ`ו ניסה בפעם הראשונה להעביר אבנים .. בליין אמר שרק פוקימון אש יכול לעמוד בחום .. אבל שפיקצ`ו עבד עם כל החבורה הוא פתאום עמד בחום ! דבר רביעי .. יש בסדרה קטעים לא הגיוניים מבחינה פיזית ! איך זה כשמגמר עובד לבד .. הוא מצליח לחסום את כל שביל הלבה לבד בפחות מדקה ?? (אולי זה לא מחזיק מעמד כל כך .. אבל בכל זאת) אבל שאוניקס מצטרף .. הוא גדול ממנו פי 5 ! והוא מעביר טונות של אבנים במכה אחת ! ועוד עם פוקימונים אחרים ! וזה לקח להם מעל ל-5 דקות !! למה המפיקים לא שמים לב לשטויות שהם עושים ?? היו עוד מלא קטעים קטנים שפיקששו בהם .. אני לא זוכרת בדיוק .. אבל אם אני אזכר .. אני אציין .. 
כמה פשלות היו בפרק של היום ! בחיים שלי לא מצאתי כל כך הרבה פשלות בפרק ! דבר ראשון.. שג`סי וג`יימס הפציצו את ההר געש בקרח, הם עמדו בכניסה ליד הדלת .. אבל שאש וכל החבר`ה נכנסים .. פתאום ג`סי וג`יימס כבר לא ליד הדלת ..