חחחח ..:)

Pikachuit!

New member
חחחח ..:)

כמה פשלות היו בפרק של היום ! בחיים שלי לא מצאתי כל כך הרבה פשלות בפרק ! דבר ראשון.. שג`סי וג`יימס הפציצו את ההר געש בקרח, הם עמדו בכניסה ליד הדלת .. אבל שאש וכל החבר`ה נכנסים .. פתאום ג`סי וג`יימס כבר לא ליד הדלת .. :) דבר שני .. איך זה שסטאריו וסקווירטל יכולים ``לצנן`` את אוניקס וג`יאודוד? הרי הם פוקימוני אבן ! ופוקימוני אבן חלשים מול פוקימוני מים ! דבר שלישי .. שפיקצ`ו ניסה בפעם הראשונה להעביר אבנים .. בליין אמר שרק פוקימון אש יכול לעמוד בחום .. אבל שפיקצ`ו עבד עם כל החבורה הוא פתאום עמד בחום ! דבר רביעי .. יש בסדרה קטעים לא הגיוניים מבחינה פיזית ! איך זה כשמגמר עובד לבד .. הוא מצליח לחסום את כל שביל הלבה לבד בפחות מדקה ?? (אולי זה לא מחזיק מעמד כל כך .. אבל בכל זאת) אבל שאוניקס מצטרף .. הוא גדול ממנו פי 5 ! והוא מעביר טונות של אבנים במכה אחת ! ועוד עם פוקימונים אחרים ! וזה לקח להם מעל ל-5 דקות !! למה המפיקים לא שמים לב לשטויות שהם עושים ?? היו עוד מלא קטעים קטנים שפיקששו בהם .. אני לא זוכרת בדיוק .. אבל אם אני אזכר .. אני אציין .. :)

Fearligtar

New member
תראי

אחרי שראינו את הפרק 200 פעם בגלל ששידרו אותו כל כך הרבה פעמים גם אנחנו שמנו לב... ואם את מדברת על דברים מבחינה פיזית אף בן-אדם לא יכול לעמוד כל כך קרוב ללבה הוא היה נשרף מידית והקרח שהיה על הקירות היה נמס מידית....החום של הסלעים שם יכול להמיס מתכת וקצת קרח משפיע עליו?? סתם פרק שלכולם כבר נמאס ממנו...וגם ככה פרק חרא!!

pokegirl

New member
הקטע עם הקרח...

יש בו קצת הגיון: כשאתה מכניס קרח בכוס להר געש, ברור שהקרח ימס. אבל אם אתה מקפיא את כל הר הגעש בפתאומיות, קורה בדיוק מה שקורה שם (פחות או יותר, עוד לא הייתי בהר געש)...

pokegirl

New member
הנה דוגמה

מי שראה הנוסע השמיני יודע על מה אני מדברת... כשהם הובילו את החיזר למיכל שאליו מתיכים את הברזל (נדמה לי שזה ברזל, אני לא זוכרת) ושפכו עליו את הברזל, אחרי זה הוא קפץ החוצה והם השפריצו עליו מים (עם צינור של מכבי אש, לא סתם מים), הוא התפוצץ!

Fearligtar

New member
...

...

הקטע שהוא התפןצץ היה דפוק לגמריי כעיקרון הוא צריך לקרר את הסלע והתקשות על החיזר! ולא לפוצץ אותו ואתם עדיין לא מבינים מה זה חום של לבה זה חום שממיס סלעיםשום דבר לא היה עומד בחום הזה!

pokegirl

New member
הא!

אנחנו כן מבינים שחום של לבה זה חום שממיס סלעים! מה שאתה לא מבין זה שאם משהו חם מתקרר בצורה מפתיעה, אז משהו לא טוב קורה

למעלה