חחחח

yuvalbit

New member
חחחח

אין מה להגיד פשוט הסקייטרים השטלטו על הפורום חחחחחחחחחחחחחחח!!! יחי הסקייט!!!

TIS

New member
אולי זה בגלל

שהבליידרים יושבים כל היום מול המחשב ובקושי נוסעים והסקייטרים נוסעים כל היום...

all arounder

New member
אחי.........

תודה שמצב הסקייטרים פה שווה לתחת יאנו הרוב כאן לא יודעים לסוע בשקל וכולם נוסעים על סקט רק בגלל טוני האווק 2 ו3 התלהבו מזה אז החליטו לסוע........לא כולם יש כמה מיוחדים אבל הרוב ככה.......ענף הרולר לא מפותח כמו סקט בארץ אחי אז אין לך מה להשוות בין כמות הסקייטרים לכמות הבליידרים כאן......

TIS

New member
מה אתה מסטול?

בארץ יש הרבה יותר בליידרים מסקייטרים. אני לא מחשיב את הילדים הקטנים שמתלהבים ואומרים "היום ירדתי ירידה של חמש מטר. איזה מגניב אני". אלה סתם דפוקים. אני מדבר על כאלה רציניים. אני רציני אפילו שאני לא יודע הרבה תרגילים. היום כל היום נסעתי עם חבר שלי. איזה סבבה

Starfish

New member
אמ...אצלנו זה לא ככה...

אני מתכוון באילת... אצלנו "אוכלוסיית" הסקייטרים שאשכרה נוסעים, מתחילים ומתקדמים מסתכמת במספר עלוב שמגיע לאיזה 50 איזה מקסימום... יש לנו גם בליידרים...אבל רובינו סקייטרים..ומי שבליידר נוסע עם הסקייטרים...

Gevakumon

New member
בקשר ליחס המספרי

אם אתה מחשיב ילדים בכיתה ג´ שנוסעים 2 מטר ביום ברולרס כי זאת האופנה אז יש יותר בליידרים, אבל אני מדבר על אנשים רציניים, שזה לא רק אופנה בשבילהם אלא ספורט, כאלה יש הרבה יותר סקייטרים מבליידרים

תגידו מה אתם סתומים!?!??!../images/Emo46.gif

מה יש לכם!!?!?!?!? הפורום הזה מלא סקייטרים ועכשיו מתחיל להיות גם בליידרים. זה דבר טוב!!!! סקייטר ובליידר...מה זה משנה? אנחנו אותם בני אדם! אתם ממש מטומטמים,למה לריב אחד עם השני ולקלל?!?!?! במקום לעזור אחד לשני?לתמוך אחד בשני?לפרגן אחד לשני?!!!? זה מה שאני ובני דודים שלי עושים אחד לשני!!! (אנחנו שני סקייטרים ובליידר). זה ממש סבבה! תחושבה ממש טובה! כל מי שמקלל בליידר/סקייטר ולא רוצה לסוע איתו-מ-פ-ס-י-ד!ובגדול!

Starfish

New member
חבוב...אני לא התכוונתי לזה...

אפילו לא רמזתי את זה...אל תפנה את זה לכולם...אני תומך בך ב100% וחוץ מזה...גם אני נסעתי עם איזה בליידר שבא לאילת מנהריה והוא היה ממש טוב, ואנחנו היינו 3 סקייטרים, 2 בני 14, שזה אני וחבר שלי, ואחד בן 20 שזה חייל סקייטר...ועשינו כיף חיים למרות שבאילת אין ממש איפה ליסוע...

all arounder

New member
אמן ג´קאס אמן

צודק במאה אחוז מי שעושה את זה סתם לוך!!!!!!!! אנחנו בחדרה חבורה של חברים קרובים אכזריים תומכים אחד בשני ומפרגנים למרות שאני הבליידר היחיד שמה וזה קצת מבאס......יש עוד איזה בליידר אחד יותר טוב ממני אבל כולם שונאים אותו הוא מתלהב כמו קקי אז אף אחד לא אוהב אותו והוא נוסע שבע שנים והוא בערך ברמה שלי קצת יותר ממני אז הוא נחשב זבלללללללללללללללללל קיצר "ואהבת רעך כמוך"

Hegze

New member
חחח... יפה אמרת

הדבר היחיד שמעצבן בבליידרים זה אח שלי

אני יגיד את האמת...

זה לא שאני לא אוהב בליידרים פשוט הייתי מעדיף ליסוע עם סקייטר מאשר עם בליידר כי אז אני יכול ללמד אותו דברים והוא אותי... וכמובן שאם הייתי בליידר הייתי מעדיף בליידרים מאותה סיבה

xflil

New member
בסדר,אבל תודה שסקייט הרבה יותר קשה!

סתאםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! תרגעוווו!!!!! בצחוק!!!!!!!! בטח הפנים שלכם אדומות עכשיו מכעס, חחחחחחחחחח לנשום עמוק, לקחת מהאף, להוציא מהפה...... חחחחחחחחח מתן

ShLuMp

New member
לזה מאילת

הייתי באילת בתחילת השנה וממש חיפשתי סקייטרים ולא מצאתי... אז איפה יש בכלל סקייטרים שם? כדי שאני אדע לפעם הבאה...

Starfish

New member
כמו שאמרתי

אנחנו ממש מעט שם....ואנחנו נוסעים בקבוצות קטנות של 3-4 אנשים.....לפעמים יותר... אני בד"כ נוסע בגני קנדה, בצעירי אילת, בקופת חולים מכבי, ובמגה ספורט באיזור התעשייה... אז תחפש ואולי תראה מישהו, ופעם הבאה שאתה בא לאילת, תגיד לי ונסדר משהו אולי...

למעלה