חחחח קבלו! -

שנינה92

New member
חחחח קבלו! -

"עומרי, תוציא את מה שיש לך בין הרגליים ותתחיל לעבוד. חצי כיתה כבר גמרה!" *מורה לתנ"ך לתלמיד שיש לו פתק בין הרגליים..* שוהם, חט"ב נחשון המורה : "סיימתי לבדוק את העבודות שלכם, אני לא אגיד גמרתי כי אז תגידו אהה המורה לספרות גמרה." *הילדים צוחקים* המורה: "טוב מה אתם צוחקים? בסך הכל כולכם פה כי ההורים שלכם גמרו, וגמרו טוב!" *נאמר על ידי מורה בת שמונים* מבשרת ציון, חט"ב היובל ילדה (טיפשה) באמצע שיעור: "תכבו את המזגן אני קופה!" המורה: "אנחנו יודעים.." חיפה, תיכון עירוני א' המורה: "ליסטן!" תלמיד: "המורה, לא אמורים לבטא את ה-ט'" המורה: "אי קנואו" חחחח , לעוד ציטוטים כאלה - http://www.tzitut.com/school/top/&p=1 **קרדיט לפורום הרשמי - הראל סקעת 3> **

J Lafferty girl

New member
למה לא ל../images/Emo32.gif?

ואני בעירוני א' ת"א
וממש הצחיק אותי המשפט של המורה הבת שמונים. פאק|: הוווו הראל סקעת3333333333>

שנינה92

New member
מה הבעיה שזה תגובה רגילה?

ואני שואלת ברצינות , יש פה עוד תגובות שלא קשורות לביט ואין בעיה שהם לא ישורשרו [אם כתבתי טופ :S ] . את גם מהפורום? :)

J Lafferty girl

New member
אני לא מהפורום אבל אני מאוד אוהבת אותו.

ואני חושבת שיהיה יותר לנוח לכולם כשהפורום יהיה מסודר, הודעות שלא קשורות לביט צריך לשרשר לאוף ויש פה מישהי שפותחת אוף כל פעם שהקודם לא קופץ ,אז אף אחד מאיתנו לא יכול להתלונן שלא היה אוף. וזה לא נכון שאין בעיה שלא ישרשרו.. אם את לא שמה לב כל פעם שמישו לא משרשר אנשים מזכירים לו לשרשר. כי זה מעצבן את הרוב. אני מקווה שתיישמי><"

עדי D

New member
חחחחחחחח איך מתאים למורה בעירוני א' בחיפה

להגיד כזה דבר... אתר מוכר. אבללל אבל די לשרשר יאללה אנשים מה נסגר איתכם.

ריניXD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הכול היה בפורום..

אבל איזה חזק זה יאו שני צריכים לכתוב את כל המשפטים שלנו..

למעלה