חחחח, פלוגים!!!!

שמוצה

New member
חחחח, פלוגים!!!!

אולי אין לי זכות להגיד את זה כי אני חניכה אבל חיחיחיחיחיחי לכול הפלוגים המסכנים והפראיירים!!!!!!!!!!!!!!(
)

adipo

New member
???

פלוגים הם לא פראיירים! הם מתנדבים להיות בפלוגה ושתדעי לך שזה אחד הדברים הכי כייפים שיש! דה דה דה פלוגת עבודה.

yellow cheese

New member
לתשומת ליבך.. ../images/Emo4.gif

כתבתי לך את זה גם במסר, כדי שאם חלילה וחס לא תיכנסי לקרוא את זה תשכילי מעט.. ההערה שלך על פלוגי העבודה הייתה ממש דפוקה ולא במקום. את מודעת לעובדה שבלי פלוגי העבודה הללו לא היית שורדת בטיולים
הם אלו שדואגים לאוכל שלך, להגיינה האישית של כל חניך וחניך, למטבח שיהיה נקי, לשולחנות שאת אוכלת עליהם, לכל מה שמסביב.. הם אלה שדואגים שהמחנה/הטיול/הסיור יהיה הכי מוצלח שבעולם. טיול/מחנה/סיור שתזכרי לתמיד, טיול/סיור/מחנה שיהיה נקי ומסודר.. הם בקושי ישנים בטיולים של ארבעה/חמישה/שבוע ימים.. רק כדי שהכל יוגש לך על מגש של כסף.. מבינה
המינימום שאת יכולה לעשות זה לומר תודה ולשתוק.. ולא-אם תהית לרגע, אני לא פלוגית, לא הייתי פלוגית, לגביי העתיד אין לי מושג.. אבל חברים שלי היו פלוגים וראיתי שמעבר להנאה של הטיול הם סבלו המון מחניכים מלכלכים, משינה מופחתת, מהעלבות מהאחראים..וכו´ וכו´.. אז לפני שאת מדברת, תחשבי פעמיים על התפקיד שלהם..ברור
תודה, שי/שירלי-מד"צית בנוער העובד והלומד..

מסכים עם שירלי...

אני הייתי פלוג במחנ"ק האחרון, העבודה היתה מאוד קשה, ותאמיני שבלעדינו לא היה לכם מחנה קיץ
בארבע ימים יש 96 שעות, אני ישנתי מתוכם אולי 10
אז תחשבי מזה לא לישון 86 שעות בשביל חניכים כמוכם שזורקים אחר"כ... (כן, אסור לי להשתמש במילה אבל זה מובן...) לכיון שלנו... חבל...
- דודי

TIS

New member
שאלות

מה זה פלוג? מה זה פלוג עבודה? מה זה מחנ"ק?

the bad boy

New member
תשובה...

מחנ"ק=מחנה קיץ פלוגת עבודה אלו האנשים שמתחזקים את הטיולים.... מקווה שעניתי לך!!!!!

רצפי

New member
כמה דברים

ההבדל העיקרי לטעמי בין התנועה שלנו ( הנוער העובד והלומד), תנועת נוער. לבין מתנ"ס, הוא שהתנועה היא שלנו, אנחנו מרימים אותה, אנחנו עובדים קשה כדי שהיא תצליח ותגדל וקורעים את התחת כדי שהחניכים יהנו וכשזה עובד, כשאתה רואה משהו שאתה יצרת משגשג ההרגשה היא כזאת שאני בטוחה שאף מד"ץ עירוני וכו´ אף פעם לא הרגיש. כשאתה יוצא פלוגה במחנה/ טיול/ קייצת אז אתה לא פראייר, אתה מגשים את אחד הערכים היותר חשובים בתנועה, את ערך העבודה העצמית, אתה מרגיש חלק ממשהו גדול, אתה קורע את התחת ונהנה מכל רגע ולפוסטמה שקראה לנו פראיירים- סתמי! סליחה על הפלצנות.... עלו והגשימו..

למעלה