חחחח.....עשיתי את זה!

חחחח.....עשיתי את זה!

הלכתי לבי``ס (וואייי איזה שינוי...) אני ואמא שלי נכנסנו לחדר המנהלת..... כמובן שהיא קדחה בשכל על היסתגלות ובלה בלה בלה בלה.. הקיצר יש לי הרגשה שהיא פחדה ממני מאשר שאני ממנה (טוב עם פרצוף כמו שלי...) קיצ קיצ אני אצטרך להיפגש אם הפסיכולוגית... אבל אל דאגה היא לא תסבול אותי להרבה זמן אני ופסיכולוג לא באים באותו משפט (לא שניסיתי...) אז wish me luck אני מתחילה היום בתשע קפצתי מהר הבייתה כדי לעדכן.. לא שזה מעניין אבל........ אוהבת הפרה מווווווווווווווווווווו....

לפרה עדנהההההה

שמחה בשבילך, וזה מה שהכי יפה בכל הענין לספר מה באמת קרה :)) דרך אגב, אם את הולכת לפסיכולוגית, למה מההתחלה כבר להיות שלילית, לכי תדעי זה יכול לעזור המון להוציא לדבר לשאול. לדעתי, נצלי את ההזדמנות. אוהבת יוניתתתתתתתתתתת

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בבי``ס עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!! המורה לא הגיעה אז הביאו אותנו למחשבים באינטרנט!!!!!! אני מקבלת פרסים על זה שאני לא הגעתי לבי``ס!!! היה שווה לא!? :p אוהבת אותכם המווווון ותודה רבה רבה רבה על העזרה של אתמול!

tairon

New member
בקיצור מה המסקנה??

שלא היית צריכה כל כך לפחד כי נשארת בחיים חבל לי רק שאת שוללת את הקטע של הפסיכולוגית כיוון שהם בדר``כ יכולים לשמוע להקשיב לך ולתת תמיכה בך והיות ומראש את מגיעה שלילית לנושא ..זה חבל

למעלה