חחחח מי עוד ענה לסקר??

Art Of Madness

New member
פחחחח מה זה הסקר הקורע הזה.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shlomki

New member
אמממ אוקייייייי

פעם ראשונה שראיתי שיש כאן פורום של מייקלצ´ו!!!! יו מייקל!!! אני מקווה שאתה קורא את זה!! כי אני מת עליך אחיייייייי!!!!! אתה גבררררר!!! מת על המוזיקה שלך!! שרוף!!!!!!!! אני פנאטי!!! אתה גדול!!!! אגב, אתמול בלילה אצלי היה ממש גדוללללללל..... היה מספק מאוד.. =)) אני מקווה שההודעה שרשמתי טובה מספיק בשביל שדניאל לא יתעצבן על לשרשר או משהו כזה! אז אני אלקק לו קסת את התחת לכל מקרה! דניאללללל אחייייייי!!! מה המצב גבר?????????. יש לך אחלה כינוי אבל רציני..... סרט גדול! אמרתי לך כבר כל הכבוד על זה ששפתחת את הפורום הזה??? איך לא הודעת לי?? אתה בנאדם גדול!! אני סוגד לך! אני אוהב אותך! יותר ממייקל! (חחחח סתם סתם) וזהו ביי לכולם! בעעעעעעעע

Art Of Madness

New member
שלומקייייי ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפרומנו הצנוע.... מקווה שתהנה... באמת שירשורים היוו מאז ומתמיד בעיה בפורום... אז תשתדל לשרשר.. וזהו... כולנו מעריצים.. (חוץ ממני) חלקנו פנאטים... אבל סבב´וש ברוך הבא!

shlomki

New member
משחקת אותה

משחקת אותה לא מכירה אותי הא??? משחקת אותה שזאת לא את שאמרת לי לכתוב את ההודעה ההיא הא???? משחקת אותה שלא הזהרת אותי על שרשורים ועל מנהל פורום מצ´וגע הא????????? משחקת אותה "אל תזכיר את השם שלי" האאאא???????? חחחחחחחחח סתם סתם... את האמת עכשיו, סיון אמרה שיש פה אחלה אנשים ואני סתם רוצה להשתעשע לי.... דניאל אל תתעצבן הכל היה בצחוק, ולגבי השרשושים שהולכים פה, כאילו אנשים, וואט דה פאק??????? שיכתבו כמה שבא להם ואיך שבא להם!!!!!!! תחשוב על זה דניאלו´ש ביי לכולם, שלומקי =)

מה לא מובן?!

סיון ^.^ המעריצה הגדולה של מייקל (
) הביאה אותו לפה...

dancing machine

New member
תפסיקי לעשות מאיתנו מפגרים.....

לא הבנתי את התוכן של ההודעות שלו..... ואם הוא באמת מעריץ של מייקל או לא.... קלטתי שסיון הביאה אותו לפה.

dancing machine

New member
עלייך?! חס וכרפס.

*לנשום, לנשוף. לנשום, לנשוף*
ראיתם תחתימה החדשה שלי????

Art Of Madness

New member
אנשיייים

אני נורא מקווה שיש לכם הומור ולא תתעצבנו על כל דבר קטן............ ובלי לחץ... הוא שירשר.. חחחח הוא בדיוק נרשם למערכת תפוז אז אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים ושישאיר הודעה...... זה הכל

Art Of Madness

New member
אה.. ודבר נוסף אך לא פחות חשוב.....

אורית - אני ל-א מעריצה ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

למעלה