חחחח! לי יש שביתה!!!

ShLuMp

New member
חחחח! לי יש שביתה!!!

בין הישובים שישבתו: פתח תקווה, כפר סבא, רעננה, הוד השרון, לוד, נתניה, ראשון לציון, ראש העין, גדרה, רחובות, נס ציונה, יבנה, רמלה, *****!!!מודיעין!!!*****, גן יבנה, עמק חפר, מכבים, רעות, עמק חפר, טייבה, טירה, קלנסואה, ג´לג´וליה, כפר קאסם וכל הקיבוצים והמושבים הסמוכים.

mc5

New member
חה.. גם לי

בין הישובים שישבתו: פתח תקווה, כפר סבא, רעננה, הוד השרון, לוד, נתניה, ראשון לציון, ראש העין, גדרה, *****!!!רחובות!!!*****, נס ציונה, יבנה, רמלה,מודיעין, גן יבנה, עמק חפר, מכבים, רעות, עמק חפר, טייבה, טירה, קלנסואה, ג´לג´וליה, כפר קאסם וכל הקיבוצים והמושבים הסמוכים.

offspringer

New member
גם לי

ואני מפתח תקוה, וזה נראה לי די הגיוני. (למי שלא הבין אז אני מתכוון לשיר של אינפקציה)

TimBuck2

New member
דפקתי את כולכם

אני לא הולכת לביצפר בכלל כי אני צריכה להתכונן לבגרויות וכאלה. וכיוון שהבגרות ההבאה היא בהבעה (הבאה, הבעה, מצחיק) אני סתם יושבת לי בבית כל היום ועושה כלום. אז אתמול לא הלכתי לבצפר, ושלשום לא הלכתי לבצפר... חיחי.

wolverine 

New member
אח אח....

עוד שתי בגרויות.... רק עוד שתי בגרויות.... ואני שוכח מהמקום העלוב הזה שנקרא בי"ס!!
איזה סבבה... אין יותר מער´ החינוך... FREE AGENT FINALLY

thepunk

New member
FREE AGENT WHERE?! בצבא?

אתה חושב שעכשיו אתה חופשי אחרי בית ספר?? בן אדם, לעולם לא תהיה חופשי כמו שהיית עד עכשיו

wolverine 

New member
אני מעדיף ליהיות בצבא מאשר בי"ב

ואל תתחיל לספר לי מה זה צבא ושזה לא קייטנה... בלה בלה... אני יודע... אני יודע שיקראו לי תתחת ואני באמת מעדיף ליהיות עכשיו בכתה י´ או משהו כתה א´ הכי טוב!!!
אבל לא י"ב!!! ולא אם המורים האלה שכבר בא לי להקיא מהם שלוש שנים... וחוץ מזה, אולי אני אהיה עתודאי ככה שיהיה לי די חופש...

למעלה